Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#101) nowan

nowan
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Keresek munkahelyi használatra kicsi könnyű, extráktól mentes Tablet vagy UMPC-t.
Feltétel a teljes értékű excell futtatása és a hosszú üzemidő(4+ óra). Billentyűzet maximum opcionális legyen. Kamera, TV-vevő és egyébb luxus kizáró ok.
Elég tapasztalatlan vagyok ezen a terepen, segítsetek kicsit kérlek!
Ezeket találtam eddig:
A Samsung UMPC mérete lenne az igazi, de ezek között kevés a ''fapados'' munkagép.
[link]
[link]
[link]

Adjatok ötletet ha tudtok, kérlek!

Su cuy'gar!

(#102) nowan válasza nowan (#101) üzenetére

nowan
(fanatikus tag)

UP :B

Su cuy'gar!

(#103) lazsi

lazsi
(lelkes újonc)

Hi! Látom sokatoknak van már tapasztalata Tabletekkel ezért úgygondoltam hogy felteszek nektek pár kérdést ha nem gond.
Elösször is megköszönném ha javasolnátok valami gépet!
Na szóval jövőre megyek egyetemre matematikus szakra és úgy gondoltam mivel koleszos leszek ezért ígyis-úgyis kell majd nekem egy noti, hogy egy tablet lesz, és majd előadásokon erre fogok jegyzetelni, természetesen tollal, mert habár értek a TEXhez (képletszerkesztő nyelv) azért mégis csak gyorsabb és egyszerűbb a kézírás.
Első és legfontosabb számomra, hogy a kijelző minél nagyobb legyen. Legalább 14'' de inkább 15'' vagy nagyobb, a súly nem igazán számít. A teljesítmény nem a legfontosabb nem kell bele csúcs vga meg proci, de legyen benne legalább 512 ram és ne legyen a proci celeron. Mivel naponta 6-8 órán át jegyzetelnék rá, ezért az aksinak ennyi ki kellene bírnia, ezt gondolom csak, 2. aksival bírja ki ezért olyannak kellene lennie aminek az optikai meghajtója helyére be lehet rakni 2. aksit.

Na és akkor pár kérdés:
Mivel heti 5 napon át használnám átlag 6 órát a gépet aksiról az aksi meddíg bírná élettartamát tekintve? fél év, 1 év, 2, 3 esetleg több?
Ha ilyen sokat és gyakran használom akkor az érintőképernyő nem döglik meg 1-2 éven belül?
Végül és nem utolsósorban az írásfelismerés az, hogyan muzsikál ékezetekkel, illetve szimbólumokkal? Itt főleg matematikai jelekre kell gondolni. És képleteket ha írok tollal akkor azt feltudja normálisan ismerni? Bonyolultabbra kellene gondolni amibe egyszerre van gyökjel, szumma, alsó-felső, indexekkel, integrál, stb...
Előre is kössz!

(#104) spectacularr válasza lazsi (#103) üzenetére

spectacularr
(újonc)

Hi!

Nekem Acer Travelmate C300 van - [link] , [link] - és teljesen meg vagyok vele elégedve. Minden tekintetben megfelel a feltételeidnek. A toll 512 fokozatban nyomásérzékeny és a Wacom ''penabled'' technológiáját használja - [link] -, úgyhogy rajztáblaként is nagyon jól szuperál ( Photoshop CS2, Corel X3 simán megy rajta ) Az eredeti akksija 3 évesen még 2.5 órát kibír, a másik -ami utángyártott és most fél éves- 5 órával kezdte, most 4.5 nél tart (wifizéssel -10%). Abszolut nem melegszik, a ventillátor is csak ritkán kapcsol be (Centrino Dothan proci) Egyébként az optikai meghajtó Media Bay-es, tehát be lehet tenni pótakksit vagy Hdd-t is. Először én is ilyet kerestem másodiknak, de teljesen fölösleges, mert kb. másfélszerese az ára a normál (gyári) akksinak (60k), utángyártott meg nincs. Ráadásul mindig van 2 perc kicserélni az akksit, úgyhogy minek kirángatni a DVD-t folyton? Egyébként 45k körül van a gyári, én itt [link] vettem 26k ért az utángyártottat, de ettől [link] a lengyel cégtől meg lehet rendelni 20k+postáért is. Az érintőképernyő a technológiából kifolyólag (az érzékelők az lcd panel alatt vannak) nem hiszem hogy könnyen meg tudna zakkanni, maximum tollcserére lehet szükség (nekem még nem kellett). Amúgy a felülete nem karcolódik, bár nyugodtabb lennék, ha lenne hozzá védőfólia, de eddig még nem találtam tabletre valót. A toll hegyét viszont érdemes minden irányból egyformán koptatni, mert ha eldeformálódik, akkor sztem veszélyesebb karcolás szempontjából. A jegyzetelésről annyit, hogy alapból jár az XP Tablet Pc Edition hozzá, amiben van egy Windows Journal nevű progi, én abban jegyzetelek. Ehhez bőven elég a 14'', állított helyzetben kb. egy A/4 méretű felület, ennél nagyobb sztem kényelmetlenebb lenne. A kézírásfelismerés nem az erőssége, de el lehet menteni .mht kiterjesztéssel, vagy pdf-ben is és arra már rá lehet engedni bármit, bár ez is egy olyan dolog amire a gyakorlatban nemigen van szükség, tanuláshoz vagy a gépen hagyod a jegyzetet, vagy kinyomtatod. (Én ptm-es vagyok és még egyszer sem volt arra szükségem, hogy mondjuk wordben v. OOOban szerkesszek saját jegyzetet. ) Persze görgethető, több lapos a jegyzet, nem úgy, hogy beírsz vmit, aztán azt mindenképp fel kell ismertetni, ha véletlenül ezért aggódnál :) ) Egyetlen , nem túl zavaró hiba nálam, hogy ha nem hálózatról megy a gép és egy ideig nincs tollmozgatás, akkor néha a kurzor elugrik magától az egyik sarokba és csinál egy jobbklikket. Tapasztalt már vki ilyet? Gondolom vagy XP bug vagy vmi driver probléma. Egyébként itt [link] látok egyet használtan, elég jó áron, igaz hogy ez sztem a c300XMi / c301XCi verzió, ami az enyémtől (c302XMi) annyival különbözik hogy 1.4 es / 1.5ös Centrino van benne, 40-es vinyó, a wifije 802.11b, és eredetileg combó dvd, meg nem biztos hogy van benne Bluetooth , míg a c302XMi- ben 1.6, 60, 802.11b/g, DVD/RW , de ennek is 600k felett volt az új ára.
Na, ennyi

[Szerkesztve]

(#105) fozzie válasza lazsi (#103) üzenetére

fozzie
(újonc)

Szia!

Van a microsoftnak vmi progija direkt egyetemistáknak, ami tud minden krixkraxot
meg zárójelet meg minden és ingyen letölthető szerintem azzal jól jársz, ebben a
kategóriában ne nagyon keress 14 meg 15, 17 tftt!

-= Ubuntuban segítség kellene nem ingyen !!! =-

(#106) nlq válasza nlq (#78) üzenetére

nlq
(lelkes újonc)

Sziasztok!

megint eladosorba kerult az acer C110 es Tablet PC-m

parameterei: Intel Pentium M sentrino 900Mhz proci
512MB ram
100GB winyo
intel wifi kartya
jo akksi (tobb mint 3 orat megy vele)
gyari 220V adapter
gyari mini, es nagy meretu toll

hibatlan allapotu kopasnyomok nincsenek, a tetejn van nehany kisebb karc

arat meg nem talaltam ki, de ha valakit erdekel dobjon egy privat uzenetet

geped nem tudja a Full HD-t?? Crystal HD (BCM970015) gyorsítókártya (decoder) eladó

(#107) mark0801 válasza vivo (#60) üzenetére

mark0801
(újonc)

azt szeretném kérdezni hogy az internet nem igényel semmilyen kábelt pl..vezetékes kábelt a nélkül is elmegy vagy vezeték nélküli
legalább 12 óránál többet kibirjon vagy 1 napot mert én majdnem 2 honapja nézem az infókat erröl a pc tabletről meg állitolag vann bent ujlenyomat is hogy más ne tudjon belépni de az internetérdekelne és az is hog mennivel tölt fel és le is

(#108) xedos válasza mark0801 (#107) üzenetére

xedos
(PH! addikt)

Ember notebook sincs amely 12órát elmegy, nemhogy tablet pc!!!
Súly miat pici aksi van bennük. 2-4óra...
WIFI-t meg védeni kell WPA2-vel (vezeték nélküli Internet)
Fel-le töltés meg a NET sebességétől függ... semmi köze a géphez.

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#109) mark0801 válasza xedos (#108) üzenetére

mark0801
(újonc)

de akkor nm kell az internetre fizetni pl. havidijat vagy ez olyan hogy megveszed a gépet és korlátlanul használom

(#110) xedos válasza mark0801 (#109) üzenetére

xedos
(PH! addikt)

de! Esetleg a most reklámozott a T-mobileos mobiltelefonos internet elérést veszed, akkor azt bárhol tudod használni...

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#111) vagamo válasza shift+ő (#93) üzenetére

vagamo
(őstag)

Szia!
Ha jól veszem ki van 1 használhatattlan CD-d! Ha még nem oldódott meg a problémád az ehavi Computer Panoráma 11.

A rád vonatkozó lényeg a 32.oldalon van:
"NAgyobb karcok esetén megpróbálkozhatunk másolással, ám az első komolyabb hibánál ki fogy akadni az olvasó. Ez ellen készült el a Roadkil's Unstoppable Copier programja, amely nem vesz tudomást a hibás bájtokról - nagyobb hiba esetén viszont még ezzel is megtörténhet, hogy az olvasó megmakacsolja magát.

[ Szerkesztve ]

Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S

(#112) mark0801 válasza vagamo (#111) üzenetére

mark0801
(újonc)

szerintetek érdemes volna megvenni ezt a "A HP nagykapacitású akkumulátorral akár 16 órán át is dolgozhat."

HP-Compaq tc4400 erről volna szó

(#113) ixxion

ixxion
(újonc)

Van egy vadiúj Tablet PC-m jogtiszta Tablet PC Vistával, ami helyett Tablet PC XP-t használnék. Meg is tehetném jogszerűen, de a kedves MS nem ad XP-t.

Éljen az ügyfélközpontúság :((

Nagy segítség volna, ha valaki ki tudna segíteni egy Tablet PC XP OEM telepítőlemezzel (Még egyszer, jogszerűen telepíthetek XP-t!)

Előre is köszi!

Csaba

(#114) flurider

flurider
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok !

Kérdésem annyi lenne, hogy Windows XP Tablet (UMPC) alatt az Office Access fut e?
Lövésem nincs a tablet PC-hez, úgyhogy csak rátok hagyatkozhatom

Köszi előre is

Csillagkörü Litér

(#115) flurider

flurider
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

szétup

Csillagkörü Litér

(#116) flurider

flurider
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

merhogy gondolom tablet ugyan de XP fut rajta?
ahah mingyá megmagyarázom, hogy tökhülye kérdés az amit feltettem..

Csillagkörü Litér

(#117) flurider

flurider
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

self-chat...

Csillagkörü Litér

(#118) grais válasza flurider (#117) üzenetére

grais
(újonc)

A wikin ugy szerepel a Win XP Tablet Edition oprendszer leirasa hogy :

Windows XP Tablet PC Edition [szerkesztés]

A Microsoft 2002 novemberében mutatta be a Windows XP Tablet Editiont. A notebook számítógépek következő lépése, a tábla PC-k egy tollat használnak kézírás-felismerési lehetőségekhez, de billentyűzettel és egérrel is használhatók. A felhasználók a létező Windows XP alkalmazásaikat is futtathatják ezen az operációs rendszeren. Így egy a hagyományos notebook számítógépeknél sokkal sokrétűbb és hordozhatóbb számítógépet kapunk.

Egyszóval bármilyen xp-s program futtatható rajta.
Ha valaki nem ért eggyet akkor jelezzen.

[ Szerkesztve ]

(#119) Achilles209

Achilles209
(tag)

Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Vennék egy Toshiba Portégé M200-as gépet, de nem tudom kipróbálni előtte. Az érdekelne, hogy az érintőképernyő működik ujjal is, és a toll csak a nyomást érzékeli, vagy csak a tollal lehet pozicionálni is?

Előre is köszi.

A ProjektORgazda

(#120) szasza_1

szasza_1
(senior tag)
LOGOUT blog

Tudtok ajánlani valamilyen olcsó tablet-PC-t? Nézegettem párat, de amiket találtam, elég borsós volt az áruk. Gyerekeknek kellene pl. írni tanulni, illetve egyébb oktatási célokra.

http://creationart.hu/

(#121) spectacularr válasza szasza_1 (#120) üzenetére

spectacularr
(újonc)

Compaq TC1000 vagy TC1100 már 100k alatt is szokott lenni, és az méretre meg súlyra is gyerekkézbe való.

(#122) Bobby G.

Bobby G.
(fanatikus tag)

Üdv! Nagy erre a csend, de hátha jár itt valaki... Első Tablet PC-met szeretném megvenni kísérleti jelleggel. Egyszerűbb grafikai munkákra, képszerkesztésre, internetre szeretném használni. Két jelöltem van, egy TC 1000, és egy Toshiba 3500. Árban kb. hasonlóak. Szerintetek? Még mindig vacakol a magyar karakterekkel? Magyar oprendszer létezik már rá?

HTC HD2 (HyperDroid-CM7-v6.0.0), GPad G10, iMac 24'

(#123) spectacularr válasza Bobby G. (#122) üzenetére

spectacularr
(újonc)

Attól függ milyen programokkal használnád.
A karakterrel vacakolást a kézírásfelismerésre érted?

(#124) spectacularr

spectacularr
(újonc)

Mert a TC1000-nek nem nyomásérzékeny a tolla, úgyhogy pl Photoshop, vagy Illustrator nyomásérzékeny ecseteit nem lehet használni. Persze azt egérrel sem.

(#125) Bobby G. válasza spectacularr (#123) üzenetére

Bobby G.
(fanatikus tag)

Photoshop, Corel, jegyzettömb, esetleg picasa, és természetesen net, e-mail. HA jól értem a TC 1000 nem reagál, csak a saját cerkájára? Cserébe leszedhető a monitor, tehát mobilabb. Fotók gyors-mobil kidolgozása, továbbküldése, valamint grafikai dolgok (pl. plakátok, szórólapok készítése, és azok korrektúrázása a cél). Ja, a Toshiba 3550-es, bár nem tudom az miben más. A vacakolást a kézírásra értettem, meg valahol olvastam, hogy amúgy is folyamatosan ki akarja javítani az ékezetes szavakat. (Lehet, hogy csak a kézírásnál, már nem emlékszem)

[ Szerkesztve ]

(#126) spectacularr válasza Bobby G. (#125) üzenetére

spectacularr
(újonc)

Próbáltam már TC1000-t is de az a mobilság elvész azáltal, hogy pl optikai meghajtó csak dokkolóban van, meg asszem az akksija sem túl jó.
Kétféle megoldás van az tabletes érintőképernyők megvalósításában ha jól tudom, az egyik az olyan mint a PDA-kban , ahol mindegy mivel írsz, (ez van a korábbi modellekben), a másik az a "penabled" technológia, ahol a Wacom rajztáblákhoz hasonló a megoldás, azaz rádiófrekvenciás átvitel van, ezeknél csak a saját toll használható, viszont ezeknél lehet a tollhegy benyomható, és akkor pl 512 fokozatban érzékeli a benyomást, így a vonalvastagság változik, ha megfelelő progival használod. A TC1000 az előbbi, a másikat nemtom.
Kézírással bevitt szöveget szerkeszteni akarnál? Vagy mire kell a kézírás? Mert ha csak jegyzetelésre akkor nem kell erőltetni az OCR-t sztem,

(#127) Bobby G. válasza spectacularr (#126) üzenetére

Bobby G.
(fanatikus tag)

Mondjuk értekezleten jegyzetelni. Néha csak ennyiben marad néha viszont formába kell önteni és továbbküldeni sok embernek. Köszi a választ!

(#128) spectacularr válasza Bobby G. (#127) üzenetére

spectacularr
(újonc)

Akkor simán elég jegyzetelni. Én az XP tablet PC editionhoz tartozó One Note progit használom jegyzetelésre. Ez az XP egyébként minden tablethez jár legálisan mert a microfos nagyon nyomja a táblapc dolgot. Ez ugyanolyan, mint a sima XP, csak van néhány plusz szolgáltatása. A One Note jegyzete saját magán belül szerkeszthető, színezhető, lehet lényegkiemelővel jelölni, átméretezni részleteket, stb, utána én vagy pdf-be mentem el, vagy *.mht -be amit meg minden böngésző meg tud jeleníteni. Szóval én ha 1-2 órás jegyzetelés a fontosabb dolog, akkor a TC1000-t választanám, annyit kibír az akksija, és az tényleg kicsi meg könnyű. A másikat akkor ajánlom, ha nyomásérzékeny a tolla, vagy ha sokkal jobb az akksi, mert úgy látom tudásban kb uaz a kettő.

(#129) Bobby G. válasza spectacularr (#128) üzenetére

Bobby G.
(fanatikus tag)

Köszönöm a választ, de szerintem a grafika meg a képszerkesztés gyakoribb mint a jegyzetelés. (Bár lehet, hogy nem, csak a jegyzet az gyorsan megvan, a grafikával meg szöszölni kell napokat) Én is szimpatikusabbnak tartom a TC-1000-et, viszont a Toshiba sem elhanyagolható. Kb. 5 zerrel több mint a HP (igaz, hogy van egy amihez adnak DVD-t meg 1-2 cuccot és egy kis garit, úgy 15-el hosszabb). Alszom rá egyet, aztán döntök. Köszi! Ja.. Szerintetek a Linux mennyire tolerálja ezeket a gépeket? (Bár ha van hozzá XP, akkor lehet felesleges lenne) :B

(#130) spectacularr válasza Bobby G. (#129) üzenetére

spectacularr
(újonc)

Linuxban a sima toll megoldható, de a nyomásérzékenység asszem nem.
Hoppá, közben rákerestem és már csináltak penabled drivert linuxra.
A nyomásérzékeny toll azért jó dolog, főleg ha illusztráláshoz kell, úgy teljesen szabadkézi festés feeling, de ha főleg képszerkesztésre akkor persze fölösleges. Nekem a Toshiba tetszik jobban, mert a TC1000 akksija sztem tényleg katasztófa. A billentyűzet leszedése meg jó dolog, de biztos, hogy mindig fel-le szeretnéd teszegetni?

(#131) Bobby G. válasza spectacularr (#130) üzenetére

Bobby G.
(fanatikus tag)

Pont ezen gondolkodtam én is. :) Szerintem 80-90 körül már jó indításnak ez a gép. (Toshiba) Aztán meg meglátom. Mégegyszer köszi a segítséget!

(#132) zsendre

zsendre
(újonc)

TC4200-at használok, kicsit akadozik. Keresek tablet PC-ben járatos profi szakembert, aki vállalja a programok újrainstallálását.

(#133) spectacularr válasza zsendre (#132) üzenetére

spectacularr
(újonc)

Megoldódott a problémád?

(#134) barthnorbert

barthnorbert
(újonc)

Sziasztok!

Kaptam egy ismerősömtől egy Fujitsu Siemens T4010 Tablet pc-t hogy telepítsek rá xp-t meg "képernyős programokat" Az xp lemezt felraktam de sajnos a többi telepítő elveszett Hogyan és honnan pótolhatnám ezeket ha nem szeretné pénzért megvenni?

Előre is köszi a segítséget

Norbi

Barth

(#135) barthnorbert

barthnorbert
(újonc)

Az elérhetőségem barthnorbert@gmail.com

Barth

(#136) szabzolee

szabzolee
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Lenne egy kerdesem ugyebar.
Van egy HP tablet pcm, aktív érintőkijelzővel és tollal, és nagyon érdekelne, hogy el tud-e romlani a toll. En nem ugy latom, mintha abban lenne barmi mozgo alkatresz vagy elem vagy barmi, megis mostanaban nem mindig mukodik jol, vagyis nem erzekeli a monitor, ha a kiejlzo fele viszem. Tudja valaki hogy mi lehet ennek az oka? Biztos a toll a hibas, mert kolcsontollal minden mukodik.
Elore is koszonom!

(#137) Misi1979 válasza szabzolee (#136) üzenetére

Misi1979
(senior tag)
LOGOUT blog

Próbáltál tollhegyet cserélni?

A kismókusok kenyérre is kenhetik..

(#138) sowi

sowi
(senior tag)

stylistic 4110 es windows 7 hazassagarol van valakinek infoja?

Anytime, anywhere, any war ... if the price is right

(#139) sowi válasza sowi (#138) üzenetére

sowi
(senior tag)

na a valasz, hogy nem megy a touchscreen, viszont felraktam a w2k helyett egy xp tablet editiont de a hotkeyek elmasztak es ha a jobb klikk gombjat nyomom akkor bejon az outlook ha meg a ctrl+alt+del-t akkor nem tortenik semmi, erre valami tapasztalt tabletes tud megoldast? a driverek ulnek

Anytime, anywhere, any war ... if the price is right

(#140) Zebu

Zebu
(őstag)

Sziasztok!

HP Touchsmart 500/800 sorozattal vannak valakinek tapasztalatai?

Vagy nem tudtok esetleg 20" feletti érintőképernyős készüléket, amiben beépített PC van?

Sajna nem találok más típust :(

Gyűrűk ura díszdobos rendezői változat | Indiana Jones díszdobozos eladók

(#141) vondra

vondra
(újonc)

Hello!
Nem tudom él e még a topik, de gondoltam megpróbálom.
Szóval nem tud valaki esetleg valami elégjó de nem csúcskategóriás (főleg az ára miatt:D ) tabletet eladót?
A lényeg hogy jó lenne ha nyomás érzékeny lenne a kijelző (főleg photoshop miatt) és hogy egykét alap grafikai program elfutkosson rajta.
Köszönöm előre a segitséget!

(#142) medve66

medve66
(újonc)

Sziasztok !
Légyszi segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hol lehet olcsón venni tablett PC-hez tollat? Mert az enyém be krepállt
és anéllkül elég nehéz használlni a tabit.

modding is cool

(#143) mpepe20

mpepe20
(kvázi-tag)

sziasztok!

használ vki ASUS T91-et?

érdemes iet venni?

kösz
P.

(#144) Matthewsz válasza mpepe20 (#143) üzenetére

Matthewsz
(senior tag)

erre én is kíváncsi lennék, ugyanezt kérdeztem a "Milyen NETbookot vegyek?" topicban :K

(#145) Bobby G.

Bobby G.
(fanatikus tag)

Egy imb X41-re milyen PS-t érdemes felrakni, hogy normálisan fusson?

(#146) sony666 válasza vondra (#141) üzenetére

sony666
(újonc)

Én tudok egyet ha érdekel.
Olcsó, 1.2 Ghz ULV 512 ram, nem egy erőgép de szépen fut rajta minden.

(#147) oOmax-maxOo

oOmax-maxOo
(újonc)

Üdv! Vettem (használtan) egy Lifebook T4010D-s kütyüt. Tud vki segítni, h hogy a fenébbe lehet rávenni, h CD-ről bootoljon?! Minden érdekel, ami reinstallban segít. Előre is thnx! -m-

-m-

(#148) titanik

titanik
(újonc)

Üdv!

(#149) titanik

titanik
(újonc)

Üdv!Wacom ft-0405-u tablet drivert keresek, ill. a telepítéshez segítséget! Köszönöm!

(#150) Darkcica

Darkcica
(újonc)
LOGOUT blog

Hali!
Most csíptem meg egy Hp- Compaq TC1000-est, és bár nem mai gép, a szöveg/rajz bevitel mint az álom!!! Nagyon el vagyok ragadtatva :) Igazából amivel bajom van, hogy ugye csak angol XP van tablethez (win7 azt se mondja rá hogy mukk). Kérdés: hogyan oldottátok meg, hogy ékezetes betűt is felismerjen? Vagy csak én akarok ilyen furcsa dolgokat? :)
Előre is köszönöm a választ!

(#151) petri

petri
(kvázi-tag)

Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Az alábbi tablet pc-n 1.6 android van, amit szeretném ha magyarul is tudna. Lehet ezt frissíteni, vagy bármit tenni vele? Nem értek hozzá, ezért kérdem.

Típus: Eken m001 (A készülékemen ez nem szerepel, de a neten leginkább ezzel a névvel illetik)
Operációs rendszer: Google Android OS 1.6
Memória 128MB DDR2 800Mhz
CPU: VIA MW8505 600MHz (ami valójában talán 375Mhz, de pontosan senki nem tudja :)
Kijelző 7" 16:9 wide-screen 800X480 TFT LCD rezisztív érintőpanellel
Háttértár 2GB NAND flash
Gyorsulásérzékelő( G Sensor )
Wifi: 802.11b/g/n
SD Kártya foglalt: maximum 32 GB kártyához
USB 2.0 csatlakozás számítógéphez (iPod connector)
7.4V 1800mAh li-ion akkumulátor

Köszönöm!!!

Automata KV-gépek olcsón, garanciával!

(#152) petri

petri
(kvázi-tag)

Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Az alábbi tablet pc-n 1.6 android van, amit szeretném ha magyarul is tudna. Lehet ezt frissíteni, vagy bármit tenni vele? Nem értek hozzá, ezért kérdem. Esetleg 2.1-essé tenni lehet?

Típus: Eken m001 (A készülékemen ez nem szerepel, de a neten leginkább ezzel a névvel illetik)
Operációs rendszer: Google Android OS 1.6
Memória 128MB DDR2 800Mhz
CPU: VIA MW8505 600MHz (ami valójában talán 375Mhz, de pontosan senki nem tudja :)
Kijelző 7" 16:9 wide-screen 800X480 TFT LCD rezisztív érintőpanellel
Háttértár 2GB NAND flash
Gyorsulásérzékelő( G Sensor )
Wifi: 802.11b/g/n
SD Kártya foglalt: maximum 32 GB kártyához
USB 2.0 csatlakozás számítógéphez (iPod connector)
7.4V 1800mAh li-ion akkumulátor

Köszönöm!!!

Automata KV-gépek olcsón, garanciával!

(#153) kraftxld

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Valaki tud ilyen tabletrol ami ezeket tudja:
10"-os kijelzo
Windows oprendszer
wifi
Kensington zar rajta.

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#154) engie3

engie3
(újonc)

Sziasztok!

SmartQ V7 Tablet Pc-ket szeretnék behozni az országba, erre várok jelentkezőket, akik vennének ilyen "gépet".

Az ára 80.000 ft. Megrendelés után több hétet is kell várni a termékekre, ezt vegyétek figyelembe! Megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok! Postázás + személyes átvétel lesz lehetséges.

videó a gépről:

[link]

Adatok:

Típusa: SmartQ v7
Operációs rendszerek: Ubuntu Lunix, Android and Windows CE. Android 2.1.
CPU: ARM11.
CPU sebessége: 667 MHz
RAM: 256 MB DDRII
Érintőképernyő: van
Képernyő mérete: 7.0″
Képernyő típusa: LCD rezisztív képernyő
Felbontás: 480 * 800
Kijelző színe: 16 millió
Nyelvek: Angol, Francia, Olasz, Spanyol, stb
Mobile Internet WiFi (IEEE 802.11 / 802.11b / 802.11g Compatible)
WiFi: van
Bluetooth: van
Videó formátumok: 3GP , AVI, DAT, FLV, M2TS, MKV, MOV, MP4, MPEG, RM, RMVB, TS, WMV
Audio formátumok: AAC, APE, FLAC, MP3, OGG, WAV, WMA
Kép formátumok: JPG, GIF, BMP
EBook formátumok: PDF, Word, TXT
Beépített memória: 2 GB (Ebből 128 szabad)
Memóriakártya típusa: Micro SD (TF)
Maximális bővíthetőség: 32 GB
USB csatlakozó: Mini USB
Videó kimenet: Mini HDMI
Méretek: 200 * 120 * 24 mm
Súly: 480 g

Írjatok ha kell!

Erre a címre várom a leveleket: engie3@freemail.hu

(#155) karaj27

karaj27
(újonc)

sziasztok.esetleg tudna nekem valaki segíteni magyarítás ügyben?android 2.1 van a tabletemen és hogy hogyan lehetne ez magyarítani????a marketben van rá lehetőség?a válaszokat előre is köszönöm!

(#156) shrekass válasza petri (#152) üzenetére

shrekass
(újonc)

Ha még esetleg nem kaptál választ: erre a szarra(bocs csak én is vettem egyet) csak 1.9 megy fel mert a procija nem támogatja az ezen felüli oprendszert.Simán letöltheted ha rákeresel.

(#157) engie3

engie3
(újonc)

Sziasztok!

Eladó egy új (kb 3 napja van nálam, csak teszteltem, hogy minden jól működik-e rajta, mielőtt eladásra kerülne) Zt-180-as EPAD, amit itt v2-nek neveztek.

A készülékhez jár egy hozzá való billentyűzet, 1 db hozzá való toll, 1 db fülhallgató és 1 db csatlakozó (asszem netkábelt lehet beledugni... sajnálom, nem értek hozzá)

Kijelző:
10" led rezisztív érintőképernyő. 1024*600 pixel. G-szenzor. Virtuális billentyűzet.
Mérete: 270*179*16mm
Súlya: 650g
Arm ZT-180 1.0GHZ processzor
512MB RAM DDR2
4GB Nand flash kártya
Beépített kamera!
Android 2.2 Mobile Operációs rendszer
Market és Angry birds működik rajta!!!
802.11b/g/n Wi-fi
Li-ion tölthető elem - 4-5 óra használhatóság (wi-fi meríti leginkább)
1* USB 2.0 Port
1* HDMI port
3.5 mm fejhallgató port + sztereó hangszórók
TF kártya csatlakozó
Akit érdekel, az legyen szíves írjon erre az e-mailre nekem levelet, mert ide ritkán jövök!
A cím: engie3(kukac)freemail.hu
Köszönöm! További szép napot, és jó fórumozást!

[ Szerkesztve ]

(#158) engie3

engie3
(újonc)

Lejjebb vittem az árát a Tabinak:

http://hardverapro.hu/apro/elado_uj_zt-180_v2_tablet_pc/hsz_1-50.html

(#159) donguba

donguba
(újonc)

sziasztok van egy ilyenem EPAD Tablet 450 notebook 256 MB RAM, 2 GB HDD
http://www.cserebere.hu/termek/epad-tablet-450-notebook-256-mb-ram-2-gb-hdd-6

szeretnek ratenni magyar rendszert....hogy kell es milyet?
Es jatekot is szeretnek ratenni...hjogy kell?

(#160) IHSSMV válasza donguba (#159) üzenetére

IHSSMV
(lelkes újonc)

Üdv mindenkinek!

Segítségre lenne szükségem!

Vettem egy Galaxy Tab P1010-et. Froyo 2.2.1 van rajta magyar nyelven. Direkt egy honlap rendszeres böngészése miatt vettem meg. Sajnos viszont ami a desktop firefox-szal megy, az androidon nem megy egyik böngészőben sem. [link]

Ha bemész a könyvbe a linkeken keresztül, akkor a lap közepén és a jobb oldal szélén megjelenik a csúszka, amivel fel le mozgathatom a lapot. androidon nincs ilyen csúszka a böngészőkben. Mindenképp szeretnék erre megoldást. Tört android, fizetős böngésző vagy valami más lehetőség. Aki tud valami biztosat, kérem válaszoljon.

(#161) zsomle98

zsomle98
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Kb 10 körül szeretnék tabletet minden milyen a lényeg hogy a wifi menjen rajta!
Plus ne legyen valami kína vacak ami 5 percet fog bírni akinek van valami ilyesmilye az írjon püt!

98 nem egyenlő 1998.

(#162) norbert1998

norbert1998
(újonc)

25-30k-ért szeretnék tabletet venniwifi,market,flash,usb,hangszóró
filmnézés,zenehallgatás,stb...,kisebb járékok
Sztetek miet vegyek?
point of view mobii playtab 2
funscreen tab 7
Köszi:))

(#163) dante1983

dante1983
(újonc)

Sziasztok. Nekem van egy samsung galaxy tab 10.1-esem és az utobbi idöben ezt irja ki:
The processcom.google.process.gapps has stopped unexpectedly. please try again.
Tudom nagyabbol mit jelent de mi leeht rá a megoldás.. Elöre is köszönöm a segitséget

(#164) Joci42

Joci42
(lelkes újonc)

Hello!
Az jutott eszembe, hogy ha egy tabletre rá dugunk egy usb-s cd-rom-ot akkor az hogy működne egy droidos és egy win-es tableten esetleg iped-en???

(#165) cmhdistro

cmhdistro
(újonc)

Sziasztok!

Nekem van egy chinese 7" tabletem, 3 hetig nem hasznaltam, lemerult. És mostmár nem tudom ujra tolteni, se bekapcsolni, es a kék led most pirosan vilagit. Esetleg valakinek otlete?

köszi!

CMH CREW

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.