- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Corsair tápok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Otisz
őstag
Szia!
Én a T40 árát 50 és 60ezer közé sorolnám. Többet nem hiszem hogy adnak érte.
Én a T41p-met 75ezerért adtam el. Elég sok ThinkPad-em volt már (most is az van).
Az X-es sorozatot kiváltképp kedvelem. Hurcolászás szempontjából jobb mint a T széria - bár ez utóbbi sem vészes 14"-ban.
Jelenleg egy X41-esem van. (volt X20-am, X31-em is)
A kérdés ugyebár az, hogy mennyi a rászánható kereted?
Amennyiben megteheted, akkor ajánlom én is az eBay-es szituációt, de add hozzá a vámot, áfát, kezelési költséget. Valószínűleg landolni fog a vámosoknál.Viszont ha megteheted, akkor az x300 űűűűber egy darab, optikai meghajtó is van benne, meg úgy alapból nagyon egyben van.
Nekem az x41-hez van dokkolóm, amit ha akarok akkor viszek magammal, de nem szokott hiányozni az optikai meghajtó menet közben.Az X-es sorozat tagjai is strapabíróak, így gondod ezekkel sem lenne. Volt már nekem 4és fél éves x31-em is, olyan külsővel, hogy nem mindennapi volt.
-
Dottore
addikt
Elsősorban nagyon attól függ milyen állapotban (karcolások, használatból eredő sérülések, stb.) van. Be kell látni, hogy ha jó árat szeretnél kapni érte akkor egy öreg laptopnak ez az egyik legvonzóbb tulajdonsága. Spec. én ha tegyük fel tökéletes (ami lehetetlen persze) hibamentes külsővel rendelkezne, akkor 80 ezret nagyon jó árnak tartanék érte. Szerintem ez a maximum, de mondom, elvileg. Egy közepes elhasználódást feltételezve, 50 és 60 ezer között. Összehasonlításként a T42 az olyan 70 és 90 ezer ft között kapható.
Ha neked fontos a hordozhatóság akkor megéri cserélni, természetesen.
-
Shadowfax
addikt
az amerikai ebay-ről újonnan
Annak nem biztos, hogy érvényes lesz a garanciája itthon is.van-e értelme a méret miatt cserélni
Persze, hogy van. Viszont nyilván tudod, hogy az X6x sorozatú gépeknek nincs beépített optikai meghajtója, szóval lehet, hogy néha a dokkolót is cipelni kell.Ebből a szempontból (is) jobb választás lehet az X300 - könnyű, beépített ODD, és gyönyörű.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Trollok komolyan
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- ASUS routerek
- Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest