- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Aktív témák
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
szmissz
üzenetére
Na ez a sznobság...
Ha nagyon zavar, ragaszd le a lenovo-t egy nike logóval
Szerintem az itt fórumozók többsége azért vett thinkpadet, mivel megbízható, és tök mindegy milyen logó van rajta. Legalábbis felőlem akár lehetne bármelyik az általáad felsoroltak közül.
Az ilyen sznobság miatt tud megélni pl. egy sony, ami többségében túlárazva adja a termékeit, mert a sok barom inkább megveszi, mint egy általa kevésbé ismert márkát, hiába ugyanolyan, vagy jobb a minősége...
meg pl. amikor telefonoknál is mindenki fújol, hogy úú, csak alcatelt ne, hát az összes eddigi telefonom közül messze egy alcatel volt a legjobb (leggyorsabban kezelhető, legkézreállóbb, legstrapabíróbb). -
Tim82
félisten
válasz
szmissz
üzenetére
Nem tudok mit hozzátenni, pontosan leírtam az előbb.
Amíg nem érzékelem, hogy a termékcsalád színvonala csúnyán csökken, addig nincsen különösebb gondom azzal, hogy IBM vagy Lenovo fog ott díszelegni. Mondjuk egy Gericom Thinkpad-et én se vennék.

Ha az IBM volt olyan "hülye", hogy eladta a Lenovónak a termékcsaládot, nem fogom magam azzal büntetni, hogy csak IBM-logós Thinkpad-et veszek, mert hát a Lenovo szerintem nem az igazi, mert már nem az IBM-logó van rajta.
Ha hozza az elvárt szintet, ez nem fog izgatni.
Aktív témák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Diablo IV
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Gitáros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha hozza az elvárt szintet, ez nem fog izgatni.