- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
Aktív témák
-
Ste
addikt
fent van a keyboard customize utlilty, de azzal nem tudtam beállítani külön funkciókat az Ibm gombra
sebajvalakinek van tapasztalata az Ibm féle akku kondícionálással kapcsolatban (múlt héten kipróbáltam, és 3 komoly Wh-át javított az akkun
van értelme csinálni rendszeresen? (gondolom soha nem lesz olyan jó mint új koréban volt)apropó, az mitől lehet, hogy a battery maximiser wizard mindig más értéket mutat mint a win akkumérője? sőt sokszor a fényerő változtatására sem reagál az általa mutatott hátralévő idő)
-
karesz501
senior tag
Meglepően egyszerűen lehet utólag is recovery partíciót csinálni, no para
Bert42: szerintem vidd be a gépet az IBM szervízbe, nem normális jelenség a 2+1 -nél a fagyás sem! Gond nélkül kell(ene) mennie, a lassabb időzítések miatt még dual módban is!
kraftxld: usanotebook elég korrekt áron forgalmaz, de én megkérdezném az IBM Magyarországot is, hátha. Valamint az ebay-en lehet még ilyen kütyükhöz korrekt áron hozzájutni, persze attól függ mi kell:
Essential Port Replicator
Advanced Mini Dock
Advanced DockNézegess, használtan itthon sajnos elég nehéz beszerezni ezeket...
Milyen kütyüt vettél?
Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Borderlands 4
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest