Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Zola_

tag

válasz Herby #694 üzenetére

OK, ha már erről van szó akkor megosztom a tapasztalatomat...
    Szóval, az én R51E-m is CTO-s és 1843-Y11 a product ID, ami nem is választható ki az IBM/Lenovo honlapján! A ''detect my system'' nél pl. combo drive-ot ír a gyári szám alapján, de multiburner van benne. 5400rpm HDD vel volt hírdetve, de csak 4200-as van benne. A gyári szám alapján látszik, hogy garanciában van, és magyarországon, de egy hónappal korábbi a lejárata a vásárláshoz mért egy évhez képest. Erre közölték, hogy úgyis a számla a lényeg, és a disztributor vállal gar.-t a különbözetre. Kösz...
    Ami a legérdekesebb... vásárláskor NEM KAPTAM hozzá garlevelet, és azt mondták, hogy majd postázzák. Erre két hete várok.
    Azonkívül egy másik business partnernél megrendeltem a gar. +2 év hosszabítást, elvileg folyamatban van, kíváncsi leszek, hogy meg tudják-e oldani. (A vásárlás helyén ugyanis 10e forinttal több lenne az ára...)
    Eddig két helyen láttam ezt a gépet, most is lehet kapni.
    Mi erről a véleményed???

törölt tag

válasz Herby #694 üzenetére

Szóval hivatalosan nem is árulnak ThinkPad-et Win nélkül?

915-ös chipsetű dvdírós nem ati videókaris R-es gépet lehetőleg win nélkül újonnan nem tudsz valamerre? Eddig ezeket együtt még nem találtam. (Vagy nem volt kiírva rendesen(?))

Aktív témák