Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Integra

titán

válasz sssent #2338 üzenetére

ha őszinte akarok lenni, akkor most kb semmit se vennék és még ez is előfordulhat.
    van egy két dolog, ami engem bosszant, hogy még nincsen a gépen fent.
    ha komolyan dolgozni akarok rajta, és használnám és médiára etc, akkor bizony olyanok valóban hiányoznak mint noteszra integrált két hdmi ami lássuk be már igencsak széria kéne legyen minden gépen. spdif hurrá, ez már van, akkor hdmi-vel miért megy a szívózás?
    a dokkoló is mekkora vicc, hogy csak ati gpu esetén támogatja a dvi csatlakozót?
    szóval lépni kéne pár kicsi, de annál inkább fontos dologban..
    munkagépnél pedig pláne elgondolkodtató, hogy miért nem képesek úgy hozzá állni, hogy sokan két monitort használnak. vagyis használnának.. vagy az már szigorúan multimédia?
    nem 100e ft-os extra költségről van szó, csak végre csináljanak már egy új csipszetet, ami ezt is támogatja. évek óta ugyanaz meg.
    és szvsz ezért várom hogy az ati mobil platformja mit fog végre magával hozni, mert vicc azért ez a hiányosság. és nem lehet ráfogni hogy ezek az igények nem munka igények.
    azt hittem munka, haladás, fejlődés, erre kőkorszakban tartja az embert bizonyos fokig.
    ettől függetlenül szerintem is a lenovo a jobbik, dell se rossz, de nem érzem, hogy a dell a marketingje ellenére annyival jó vagy jobb lenne.
    vagy bánom is én! akkor multimédiás erőmű minden ilyennel, de könyörgöm, akkor azokat rakják már be egy strapabíró vázba..
    egyszerűen érthetetlen számomra, hogy miért nem lehet ezt megoldani..

Aktív témák