Hirdetés
Aktív témák
-
Integra
titán
ha őszinte akarok lenni, akkor most kb semmit se vennék és még ez is előfordulhat.
van egy két dolog, ami engem bosszant, hogy még nincsen a gépen fent.
ha komolyan dolgozni akarok rajta, és használnám és médiára etc, akkor bizony olyanok valóban hiányoznak mint noteszra integrált két hdmi ami lássuk be már igencsak széria kéne legyen minden gépen. spdif hurrá, ez már van, akkor hdmi-vel miért megy a szívózás?
a dokkoló is mekkora vicc, hogy csak ati gpu esetén támogatja a dvi csatlakozót?
szóval lépni kéne pár kicsi, de annál inkább fontos dologban..
munkagépnél pedig pláne elgondolkodtató, hogy miért nem képesek úgy hozzá állni, hogy sokan két monitort használnak. vagyis használnának.. vagy az már szigorúan multimédia?
nem 100e ft-os extra költségről van szó, csak végre csináljanak már egy új csipszetet, ami ezt is támogatja. évek óta ugyanaz meg.
és szvsz ezért várom hogy az ati mobil platformja mit fog végre magával hozni, mert vicc azért ez a hiányosság. és nem lehet ráfogni hogy ezek az igények nem munka igények.
azt hittem munka, haladás, fejlődés, erre kőkorszakban tartja az embert bizonyos fokig.
ettől függetlenül szerintem is a lenovo a jobbik, dell se rossz, de nem érzem, hogy a dell a marketingje ellenére annyival jó vagy jobb lenne.
vagy bánom is én! akkor multimédiás erőmű minden ilyennel, de könyörgöm, akkor azokat rakják már be egy strapabíró vázba..
egyszerűen érthetetlen számomra, hogy miért nem lehet ezt megoldani..
Aktív témák
- Motoros topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Suzuki topik
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest