Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hangkártya probléma
- OLED monitor topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
Anonymus23 #25694 üzenetére
iPon btw, ... es meg ma is igy nez ki
-
axlfsi
veterán
válasz
st3v3np3t3r #25598 üzenetére
-
axlfsi
veterán
Nos, ha majd mar benne lesz a PvE reszben 1000+ orad (vagy talan annyi sem kell mar, mert mig mi a jatekkal egyutt fejlodtunk es folyamatosan jottek a tartalmak, most mar minden elerheto es pikkpakk kihuzod a karit, a geareket feloptimalizalod, stb).
Szoval, ha majd rajossz, hogy semmi elvezetes nincs a PvE-ben (szerintem legalabbis, egy ido utan mar tenyleg nincs, hiszen ugyanazokat a koroket futod, hatmilliomodjara a missionoket ... melynek mar szinten nincs ertelme se, mert a lootolas, mint olyan is ertelmet veszitette, hiszen mindent feloptimalizalsz...).
Na, szoval, ami idotallo (lehetne) es mindig mas, elvezetes, az DZ.
A DZ pedig most ez:
HOW TO DESTROY THE DIVISION 2 PVP - GAME BREAKING GLITCH | Damage + Invisibility + Immortality 2021NEW GAME BREAKING DAMAGE GLITCH - GET AMPLIFIED DMG ON ANY BUILD | The Division 2 PVP EXPLOIT/GLITCH
RIP DARK ZONE - NEW GAME BREAKING GLITCHES (INVISIBILITY) | The Division 2 Broken Decoy Exploit Solo
HOW TO BECOME IMMORTAL/INVINCIBLE - NEW EAGLE BEARER GLITCH | The Division 2 Decoy + Adrenaline Rush
NEW GAME BREAKING DAMAGE GLITCH - BROKEN FIRE STATUS BUILD | The Division 2 DARK ZONE EXPLOIT/GLITCH
... es meg van par, pl. a corner-shield glitch, stb.
A legszomorubb az - foleg pl. azoknak, akiknek tobb ezer ora jatekora mar benne, valoban szeretik, - hogy tehetetlenek vagyunk, a jatekot egyszeruen es el kell engednunk, mert ezekkel a glitchekkel gyakorlatilag tonkreteszik a jatekosok a PvP-t es keptelenseg elvezettel jatszani, amikor atlonek a falon, amikor lathatatlanok es sorolhatnam...
... es soha(!) semmit(!) nem er a report, semmit nem er ez a rengeteg video es felfedes. Egyszer(!), egyetlen egyszer regen meg az elejen volt egy olyan (damage glitch), amikor javitottak es kiosztottak par (nem perma) ban-t es ket hetnyi jatekido roll backet - de ennyi.
Akkor is total random csinaltak, mert tobb olyan playert tudok, akik XP farmoltak, kieszedtek az akkor aktualis exot pikkpakk (talan a Bighorn volt a DUA vegi bossnal(?)) es nem kaptak sem egy het ban-t sem rollbacket... na, mar ott nagyon gyanus volt nekem, hogy ezzal a Massive-val lesznek meg bajok...Kerdezted, hat leirtam. En ezert vagyok szomoru es egyben felhaborodva
Elvettek az egyetlen jatekomat, amit ugy szerettem es annyi idot belefeccoltam - amit nem sajnalok, sot! Nagyon jo volt, ... de szeretnem tovabb elvezni. Csak mar nem lehet. Az (PvP) amit szeretnek, mar nem.
UI.: aztan jon a hir es mit olvasunk? Mobilra terveznek Divisiont! ... hat persze! Mert abban VAN a penz... nem bennem, akinek egyszer mar eladtak a jatekot.
Pedig egyik-masik glith javitasa nem tartana semeddig sem, pl. ahol csak nehany utolag odahelyezett tereptargyyal megakadalyonznak, hogy ne lehessen kiugralni a maprol...UI.: es jonni fog az uj tartalom, meg a mobiljatek, anyam kinja, de figyeljtek meg - ne legyen igazam, de - a regi glitchek es bugok nem lesznek javitva...
-
axlfsi
veterán
Hat ez nem ilyen egyszeru
...
En az elson 100+ alkalommal, a masodikon is par 10-szer mar voltam/befejeztem. Ket dolgot tudok neked tanacsolni:
1. ha erdekel mi merre es magadtol (is) szeretnel tajekozodni, tanulni, akkor a YT-on vegelathatatlan mennyisegu tutorial video van, ott mazsolazz es nezz meg parat,
2. - es ez a tuti, erre torekedj - keress egy csapatot, akik mondjuk mar 7-en gyakorlott raidezok es elvisznek magukkal. Egy tapasztalt csapat mondjuk 2 fo full raid-szuz jatekost is kepes elvinni es befejezni vele (ettol tobbet mar nemigen) es kozben kerd, hogy meseljenek, figyelsz, mert mindenkinek mas-mas a szerepe, minden bossnal.Erre igy elore felkesziteni teljesseggel keptelenseg.
Ja, annyi, hogy vannak meg itt-ott blogbejegyzesek, ahol ugyan leirjak a raid mechanizmuast es boss-rol boss-ra, hogy mi, merre, de a tuti, ha elvisz magaval egy csapat es kozben (ertelmeszeruen, hiszen maskepp nem is lehet) sokat kommunikaltok.
UI.: talan a "division magyarul" oldalon vannak raidrol bejegyzesek, ott a "szaraz" anyag megtalalhato, de mondom: egy csapatot keress, akik eljarnak veled
(leginkabb egy klan-t egyebkent, ugy sokkal konnyebb dolgod lesz majd, minden szempontbol (loot, farmolas, DZ, raidek, stb). -
axlfsi
veterán
... ha oszinten belegondolunk, en inkabb szomoru vagyok. Van benne 3000 oram, mar tobb mint 2.5 eves a jatek - szoval, akar benne is lenne, hogy mar keves a jatekosbazis, de nem kellene feltetlenul, hogy igy legyen, mert nagyon sok szemponbtol egyedi a jatek, egesz szep is es szeretheto... de amilyen szinten elengedte a fejleszto es nem javitja az egyre tobb glitchet, csalast es bugokat, az kritikan aluli. En tobbek kozott ezert nem jatszom mar vele
-
axlfsi
veterán
Igen, vannak ilyen dolgok, de teljesen valtozo. Pl. egy csapatban levo jatekosok mind kapjak a TP buff/debuff/heal (harom zaszlo), de csak egy fotol, annak nincs ertelme, hogy tobben is TP-ben legyenek. Nem ugy, mint pl a Coyote maszk, ami 3(!) foig osszeadodik.
Illetve, arra is erdemes figyelni, hogy (amennyiben lehetseges, mert megoldhato es belefer a konstrukcioba), lehetoleg ahanyan vagytok, annyifele specializacioval legyetek, mert mindegyiknek vannak csapatbuffjai (de ezeket olvasni is, mindegyikrol irja, hogy mit ad csapatra, mi csak szemelyes).
-
axlfsi
veterán
válasz
simonl #25307 üzenetére
Ezzel csak nyerhetsz... Közel 2000 órám van benne és nagyon csalódtam az idő előrehaladtával, főleg az elmúlt fél évben, ahogy egyre több glitch és hiba jött elő a játékban és konrketsn egyikkel sem foglalkoztak...(PVP részéről beszélek elsősorban).
Ez ugye megvan mindenkinek?!
link -
axlfsi
veterán
válasz
Anonymus23 #25278 üzenetére
"megvárom mi lesz a román tesók felhozatala"
Melyik játékra gondolsz?
-
axlfsi
veterán
válasz
st3v3np3t3r #25263 üzenetére
Köszi az infót!
...sajnos nagyon elengedték a kezét már a játéknak. Kár érte, mert még mindig vannak / lennének sokan, akik tolják (főleg a PvP részét, lévén a PvE egy idő után teljesen értelmetlenné válik - legalábbis, szerintem), viszont olyan szintű hibák jönnek elő, hétről, hétre, melyek teljesen megölik a játék élményét. ...egyre inkább 🤷♂️🙄
-
axlfsi
veterán
válasz
st3v3np3t3r #25261 üzenetére
Patch notes-ról tudunk esetleg, hogy mit tartalmaz?
-
axlfsi
veterán
Eeeees, dobperges: ez is eljott hat!!!
... tegnap ott voltam csapattarsakkal en is; 110+ kornyekeig vartam, aztan elmentunk aludni. Jelenseg a kovetkezo:
Azt latod terkepen, hogy Manhunt van, belepsz az ajton, a delikvenst nem latni, skillek sem talaljak meg, egyedul az Adrenalin-t proccolja, onnan tudod, hogy valahol a kozeledben lehet, full lathatatlan, sebezni akkor sem tudod, ha random korbelosz, viszont teged sebez es le is rak...
Az ajto elott es kornyeken (az elso utca keresztezodesig) nem is latni, hogy MH lenne (csak a terkepen), amint leersz (ha sikerul elszoknod), az elso keresztezodesig, ott mar kiirja, hogy a MH milyen szintu. Onnan a tavolbol, mondjuk egy Stickyvel vegigpasztazva a bejaratot a tavolban, sem pirosodik ki egyszer sem a skill hatotavja, azaz, nem latni onnan a tavolbol sem a delikvenst ...
Beszeltem vele es a klantarsaival, azt allitja, Ő maga sem tudja mit tortent es hogy tortent...Tessek, lassek, egy video a sok kozul (en magam is felvettem vagy 1 orat, de nem tettem meg fel sehova, ezert linkelem God Clemzet).
Lattatok mar ilyet?
(ugy ertem, itt, Div 2-ben)
-
axlfsi
veterán
Szerintetek ITT mivel lovik tul a Razort? (elvileg most nem exo Holster a kulcs).
Headhunter+Nemesis?
-
axlfsi
veterán
Series X-en a 4k@60fps patch brutal jo lett most, le a kalappal (ja, es a DZ-bol is kijovet is "eleg a kilincset egyszer lenyomni"
)
-
axlfsi
veterán
válasz
Roland861010 #23828 üzenetére
Nem relevans. Mar egy ideje belekerult az altalanos pool-ba, azaz, mehetsz SMG teruleten vagy Summitbol is kiszedheted.
-
axlfsi
veterán
válasz
fudi2002 #23522 üzenetére
Xboxon nagyon rossz mar napok ota; ha nem Delta, akkor egyszeruen csak kifagy a jatek a fenebe, bezar, dashboardra kerulok. Ha nem ez tortenne a csapattarsaimmal is, azt gondoltam volna, hogy az uj konzollal van a baj. DZ bejaratnal az X-et (belepes gomb) ketszer kellett nyomni napokig, tegnap meg ahogy beleptem, eltunt az ajto egy pillanat alatt es bent teremtem, nem volt meg az animacio, ... a szokasos, "mindenbe IS elakadok" dolgot mar meg sem elmlitem.
Egyszercsak azt irta ki tegnap az egesz csapatnak a DZ-ben, hogy Logging out es visszaszamlalt 12-tol (ha jol remlik a szam), azt tenyleg mindenkit kileptetett, ... nagyon eldurvultak az utobbi idoben a szerverek
-
axlfsi
veterán
Jajj! Nem eleg, hogy skilles cuccokat hoztak be ismet (RIP PVP), de meg bugos is; az oxidizer es a firefly is csak ugy adogatja a Mementonak a trophy-kat (utobbival enemyt sem kell talalni, nemhogy olni, csak ugy elhajitod a leveogbe es mar kapod is a bonusz armort, meg a tobbit
)
-
axlfsi
veterán
Ja, várjál, mondok még valamit: a Cassie-re azt írja, hogy 3(!) nap mulva nyit!!🥴😖🤷♂️
-
axlfsi
veterán
Rákos ez a játék, én mondom nektek!
Lefutottuk a raidet ma, egy kurva kulcsot sem tudtam nyitni (ládák már nyitva, interakció zéró), a közepén szétmentünk, én indítottam el újra a Raidet (nem mintha számítana), de akkor sem kaptam már kulcsokat. Hab a tortan, hogy a végén a ládát se tudtam nyitni, hiaba volt amúgy elég kulcsom.Meg is baszódhat ez a fasszopó játék!!!
(Raid2)Összesen futottam már 100+ Raidet, de ilyet még nem basztam!
-
axlfsi
veterán
Hogy is van srácok, a Summiton a loot minőségét befolyásolja a direktíva? Nekem úgy rémlik, mintha egyszer lenyilatkozták volna, hogy nem, csak az XP mennyiségét,... De nem találom a forrást.
Köszi előre is! -
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Tudom, tele az internet meg a jutyub, de en Benneteket kerdezlek, akinek egyebkent tapasztalata is van vele;- tudnatok mutatni nekem a most aktualisan leghatekonyabbnak tekintheto Sniper szettet?
Osszeraknek egyet Nemesissel (gondolom kartyas szett, Perf.fejlovos mellennyel(?)), es egy szettet a Mantisszal (mar amennyiben erdemesnek tartjatok ra a fegyvert - egyszer, anno, meg amikor megszereztem, kiprobaltam, de nem ereztem kesztetest a hasznalatara).
Koszi elore is!
-
axlfsi
veterán
válasz
-=Jam=- #23012 üzenetére
Jaja, a Composure nagyon nyugdijas talent; vegig kell fedezekelned a missiont es azert egy Lincolnt eleg sokaig tart ugy.
En tovabbra is full piros Hunter szett, Chatterbox, ajto ele beallva, spawnkillkedve, kevesebb mint 10 perc alatt hozom le, egyedul, Heroicon, 3 direktivaval
Ettol jobb megoldas nincs, csak max kenyelmesebb, ... igy viszont izgalmas es gyors.
UI.: kinek, mi jon be
nekem igy.
-
axlfsi
veterán
válasz
Anonymus23 #22964 üzenetére
Ez igaz is! Annyi, hogy ha j teruleten van a Lincoln, akkor azert en inkabb azt futom, mert 10 (vagy annyi) perc alatt olok 4 bosst - tobb loot, mint annyi ido alatt Summit (szerintem).
-
axlfsi
veterán
válasz
arnikusz #22958 üzenetére
Valo igaz, Lady meg mindig baszo; az 1.3M armoros PvP szettemben, a Hunterekkel felstackelve 600(!) felett kritel
... ennek ellenere, ket napja most a Ridgeway+Eclipse taska+4 TrueP. kombot tesztelem 1.6M armorral; el kell mondanom, hogy elegge adja, ... de sajnos csapatban bugos, egyszeruen nem adja meg a 3 zaszlo adta buffokat... Azt hittem, nalam/velem a baj, aztan lattam mar streamert/jutyubert errol beszelni; egyszeruen csapatban bugos, de ha egyedul mesz, egy jo szett lehet (PvP) -
axlfsi
veterán
-
axlfsi
veterán
válasz
axlfsi #22866 üzenetére
...most latom, hogy azota mar osszerakta azt is, amivel en mar az elso naptol probalkoztam (igaz, nem 5 gearen armorral, csak 3-on es igy osszesn 1.3M az armorom), de szerintem ez sincs annyira jo... Ha ugy bevereztetne, mint egy hive, akkor lenne tobb ertelme PvP-ben is, mert beszedul, lelassul, nem tud fokuszalni jol es nyertel ellene ... de szerintem nem annyira jo sajnos.
-
axlfsi
veterán
Na, par napja megvan a prájdos melleny, teszteltem; 4 Hunterrel, +Ecplise taska (1.3M armor) es 4 Patriottal ugyanez, majdnem godrollos SMG-kkel (Sadisttal persze), ... annyira nem adja, mint vartam. Sajnos...
https://youtu.be/RT2kb-MiQoo [link] latszolag jol mukodik, de megsem ereztem ennyire jonak (legalabbis annyira, nem jo mint a godrollos Hunter+Lady szettemm, 1.3M armorral - tovabbra is ez a meta szerintem .... vagy armor regenes, ha egyedul rugozgatsz, aztan meg szoksz es uldoznek; de ez egy nagy baromsag es unalmas is).
-
axlfsi
veterán
Na, de varjal! Az a melleny nyilvan PvP-re igazan jo - igy ertettem, hogy vannak-e tapasztalataid. A Memento valoban elso osztalyu PvE-re (plane, ha egyedul mesz), de a Pride melleny vereztetese legfeljebb PvP-ben adja ki igazan az elonyet - legalabbis, kupoltak meg mar vele, ezert gondoltam, hogy talan er valamit (de felek, hogy az Inti+Adre marad tovabbra is a meta).
-
axlfsi
veterán
Jaaaaa, na igen!
Az pofaraeses, eleg szepen!
... de nem veszes, viszont kell meg par ora, szo, mi szo.
Btw, epitettel ra? Milyennek talalod? ... En ket veziot is: hagytam Eclipse taskan a Skill tier-t es Status effect 10%, illetve, amikor 15% WD es krit van rajta ... egyelore nem erzem melyik a jobb, majd kellene hozza alany DZ-be, akit megrakok parszor es elmeseli mit erzett
-
axlfsi
veterán
Annyira azert nem veszes... par ora volt nekem legfeljebb (marmint, miutan meglett a projekt). Normalon le lehet tolni mindharom bosst a kasztokbol, aztan a donate-hez nekem minden (is) megvolt, a "leghosszabab" kinlodas az a 2 rouge ugynok kill volt, de vegul szerencsere tok gyorsan jottek egy Summitos mokazas kozben... tenyleg nem veszes, de celiranyosan es okosan kell csinalni (pl. arra gondolok, hogy normalon eleg lefutni ezeket a koroket, ami hianyzik...)
-
axlfsi
veterán
Magyaran: erdemes minel tobb (az osszes) direktivat berakni es ugy menni, Heroci/Legendary-n, mert "minel nehezebbre allitod", annal jobb lesz a loot (kvazi, ez most akkor tenyleg jol mukodik immaron?
).
Hm, na, majd csekkolom... Mindenesetre, mar parositottam Legendary Summitra es sokszor ilyen par100-as SHD jatekosokat dobott be, estek-keltek, fogalmuk sem volt egy jo Skilles buildrol, de ok "farmoljak a Legendary Summitot" ... -
axlfsi
veterán
válasz
Anonymus23 #22810 üzenetére
Pont akartam mar kerdezni, hogy akkor ez mar nem igy van, ahogy itt magyaraz a srac?
[link]
... de akkor ez a resze maradt, nem nyultak hozza.Koszonom!
-
axlfsi
veterán
Hat ez jo...
-
axlfsi
veterán
válasz
arnikusz #22807 üzenetére
Hoppsz, ertem! Akkor rosszul tudtam... bennem valamiert az maradt meg, hogy az 5 alkatresz konkret 20-20 emeleten talalhato, csaak annyi a random, hogy kiesik-e vagy majd fel ev mulva
... ezekreszint, akar par ora alatt is meglehet a szukseges alkatresz aztan mehetek a 100-ra (ha valakinek van onnan mentese)?
-
axlfsi
veterán
Engem mar nem is erdekel a loot; nem is hittem igazan, hogy itt majd jobb lesz minden es lehet tolni a Summitot...
Viszont a mellenyt osszeraknam es tesztelnem PvP-ben, ezert most azokra az alkatreszekre hajtanek, melyek meg hianyoznak. Ez ugye adott, hogy melyik darab, pontosan melyik (-tol -ig) szinten esik?
Ha megnezem alaposan, hogy mi az a harom, ami mar megvan, akkor rafekhetek a maradek kettore es a vegere a tervrajz miatt? (tudtok esetleg linkelni tutorialt a leggyorsabb celiranyos Ridgeway farmhoz?). -
axlfsi
veterán
válasz
arnikusz #22648 üzenetére
A Summit most fixen kidobalja mar a szukseges alkatreszeket, ha vegigporgeted (akar normalon) vagy tovabbra is a szerencsern mulik csak, hogy osszejon-e valamennyi exo alkatresz?
... valahogy nincs ihletem 20-30x lemenni egy-egy szintet, h kiessen, ami esetleg nem esik ki.
Hogy van ez most? (3 alkatreszem mar amugy van - tudnek celiranyosan is farmolni, a szukseges alkatreszeket, a megadott szinteket?). -
axlfsi
veterán
Hallgasd/nezd meg EZT
Valojaban igazad van, tenyeg nem lehet majd barhonnan kezdeni - tevedtem, ugyanakkor nagyon jelentosege sincs, mert barhol beallithatok majd, barmilyen nehezseget (es direktivat)... Akkor szivas, ha vegigmegyek es nem esik ki minden alkatresz (de ez talan nem fog megtortenni...).
-
axlfsi
veterán
En ezt ugy ertelmeztem, hogy ahova egyszer eljutottal, onnantol barmikor kezdheted majd. Ez volt tobbek kozott a lenyege, mert arra jott panasz, hogy egy-egy szakaszokat ujra kellett kezdeni, ha elesetel, pl.: 81-nel kiszalltunk a liftbol, e ha elestunk 84-en, ujra kellett kezdeni 81-tol. Ilyen mar nem lesz, illetve a targetloot beallitas (az osszesen 9 lehetseges direktivaval) is ugy mukodik jol, ha azt barmilyen nehezsegi szinten csinalhatod - ennek is ez volt a lenyege, ezert fogja mostantol mindenki ezt farmolni orrba-szajba.
En ezt igy ertettem... de lehet tevedek(?). Kiderul!
-
axlfsi
veterán
Szep kis baleset lenne!
... ha egyszer elerted, onnantol kezdheted mar ott is. Nem kell ujra a 80 szintet (ne viccelj mar!)
Progress is now saved more frequently at each elevator players encounter
Instead of the old Rally Points, now Players will resume where they left on subsequent playthroughs.This means that you can stop at floor 38. Then the next day continue from the elevator at floor 37. -
axlfsi
veterán
-
axlfsi
veterán
válasz
Anonymus23 #22682 üzenetére
Tyűha, csak viccelni próbáltam, de veled nem lehet - elnézést, többé nem fordul elő
...ugyanakkor tőled sem várná senki, hogy személyeskedő megjegyzéseket tegyél, szóval...áh, mindegy, felejtsd el, "nem vagyok értelmes"Btw, az SHD level = óra... Én meg nem tudom mit nem értesz te ezen, de nem kell megmagyaráznod, köszönöm.
-
axlfsi
veterán
válasz
Anonymus23 #22676 üzenetére
Nekem van armor regenes neves térdes... De amugy nem értelek: hogy van meg a térdes nélkül a 3%? 🤷♂️1 Belstone - 1%2 Golan - 1%1 Mura.térdes - 1%= 3%Ja, oké: 3 Gilával is megvan ugyanez
-
axlfsi
veterán
válasz
Anonymus23 #22673 üzenetére
Az oké, hogy a Belstonenak az első brandsetje armor regen, de attól még a térdesen is elfér, és ugy összesen 3% lesz
-
axlfsi
veterán
válasz
centrino #22657 üzenetére
"...DZ vendor árul Emperors Guard armor regen kneepad-et... "
En nem latom, hogy arulna...Biztos vagy benne?
-
axlfsi
veterán
A most aktualisan futo Leage resze tobbek kozott az is, hogy:
"Hyenas Dazed - 250"Erre vajon jobb es gyorsabb modszer, mintsem a taskajukat vadaszni es szetloni vagy nincs es ez ilyen szenvedos?
(pl. a banshe pulse nem szamit Daze-nek vajon?) -
axlfsi
veterán
válasz
velizare #22649 üzenetére
ja, nem, persze, en sem, csak van a klanban tobb kollega is, akik mar kifarmoltak es akkor az exoladat mar nem egyedul nyitjak, ha nem muszaj, ... es ha korrekt a mellenyes terulet (pl. Lincoln) futunk par kort (egyebkent is kotelezoen lerohanom minden este 4-5 akalommal, akarmi is van ott
).
-
axlfsi
veterán
Sziasztok! Azt nem tudjátok esetleg/volt már rá precedens, hogy aki mar kifarmolgatta magának a Ridgeway-t, annak bekerül az általános lootpoolba ed esett valahol?
Kvázi, érdemes az ilyen játékossal mellényes területen farmolni, amikor exoládát nyit, csapatban lenni?🤷♂️ -
axlfsi
veterán
válasz
arnikusz #22624 üzenetére
Ah, igy mar ertem. Majd egyszer azert probald ki Walker perf. Adrenalinnal (+5% WD) vagy Sokolov mellenyen az Adreval
Utosebb lesz.
UI.: azt tudod ugye, hogy
mostantolonnantol, hogy nyitottad a Whiteoff ladabol, minden heten (es csak ott szerezheto be) arul neked egy random statos perf.Inti mellenyt Cassie?Nekem sajnos eleg szar volt ami a ladabol esett, de azota mar vettem jobbat (sajnos, sehol mashol nem fog kiesni - szerintem nincs is meg egy ilyen gear, ami ennyire korlatozva van, hogy csak White-off lada es utana csak 1 random attris a Cassietol - de ez legalabb fixen minden heten).
-
axlfsi
veterán
válasz
velizare #22617 üzenetére
Nem kell (Szerintem legalabbis). Ket karakterem is van igy pluszban es mindkettonek ott a 100-as stash. Egyszeruen csak:
- lvl30-rol kezdesz
- befutsz nemi lovoldozes kozepette a csajjal NY-i hadiszallasra es nota; megvan a 100-as stash. Igen, NY-ban, na de es?Ugyis mindig ki-, be kell logolni, nem tart tovabb emiatt semmi, semmi hatranya se nincsen.
UI.: persze, aki meg elvezi a PvE reszet, miert is ne vinne ki a missionoket, whatever, de en mar hanyok a kozel 1500 ora farmolastol. Csak annyit PvE-zek, amig ki nem szedem, ami esetleg kell a PvP szetthez, ha valami uj kell.
-
axlfsi
veterán
válasz
arnikusz #22612 üzenetére
... van ertelme a ket Golannak? Komolyan kerdezem. Sokszor azt tapasztalom/latom, hogy az 1+1+1% armor regen (majd 80ezernyi/sec) is keves PvP-ben, legalabbis, ritka az a helyzet, amikor van ideje regeneralodni (sok letszamos, CP elotti adok-kapok jatekra legalabbis tutira).
... akkor inkabb a perf.Inti melle egy Sokolovot rakok altalaban, a tobb sebzes miatt.Ha landmarkozunk, a full piros Hunter szettben, mar kritelt 1M felett is a felstackelt Lady, de 1.3M armorral is szepen fel tudok menni fel misi kornyekere; szepen olvaszt es hatekony ha nem sokkolnak, vereztetnek vagy foamolnak le
-
axlfsi
veterán
válasz
Anonymus23 #22597 üzenetére
OK, semmi gond
... ettol fuggetlenul, cefetszarul dobja, en tenyleg nem lattam azota sem, csak egyszer ...
Na, de majd az uj custom-summitos farmolasnal jol beikszeljuk az smg-t, felpakolunk 9 direktivat azt kidobja egy oran belul(... vagy nem
)
-
axlfsi
veterán
válasz
Anonymus23 #22595 üzenetére
Nem igy mar nem igaz, mar nem csak NY-ban esik, hanem mindenhol (a teljes lootpoolba bekerult TU10-zel)
-
axlfsi
veterán
válasz
granini #22565 üzenetére
Jo a Dark Winter is, de a Lady meg jobb. Egyszeruen ez igy van... a Hunter szettben, landmarkozaskor, pikkpakk felstackelodik a Hunter ... millio feletti kriteket szorok belole (nem vicc, aki nem hiszi, lescreenelem szivesen). Brutal meg mindig a Lady. PvP-re is. ... na meg a oneshot-shoti moka
UI.: ja, a 800-1M kornyeki kritek az 1.3M armoros buildben, amivel DZ-ben jarok mindig. PvP es landmarkra is hibatlan.
-
axlfsi
veterán
5. Buffolni fogják a mellényt és így valószínűleg használhatóbb lesz.
... es ezt mar igy hasznaljak is!
Tegnap ejjel parszor "kajakra meg lettem szoptatva Móni" volt, mert ugy latom, korvonalazodik az uj meta (es el lehet majd vegre engedni az Inti+Adre kombot talan vagy legalabbis, lesz egy hasonlo kaliberu ellenfele).
Mondom: Ridgeway melleny es hozza az Ecplipse protokoll taska (rajta a talent: minden statusz alatt sebzett ellenseg +30% sebzessel kapja az osszes sebzest; ugyebar, a melleny vereztet, szoval, megel ugy egy 30%-os all weapon (and skill, whatever) sebzes, hogy nem kell hozza kulonosebben teljesulnie semminek, csak sebzel...).
Fasza. Eddig nem erdekelt a melleny, a Memento minden szempntbol jobbnak bizonyult, de most elgondolkodom en is ezen a szetten.
-
axlfsi
veterán
Felreertettel; nem arra gondoltam, hogy az eleted lootjaval a hatadon menj bele valakibe arccal rougeban, hanem azt mondom, hogy ha DZ-ben jarkalsz es lootolsz, majd radtamadnak, esetleg le is visznek, attol meg ne nevezzuk penisznek ezen jatekosokat. Az a helye arra valo ...
-
axlfsi
veterán
Most nem azert, - tenyleg nem - de a DZ, plane a keses, mirol szoljon, ha nem arrol, hogy lojjuk egymast?!... en is mindig odamegyek es pulykazast kezdemenyezek. Adok-kapok, keteselyes, de amikor a DZ-kben vagyok, tisztaban vagyok vele, hogy AZ ott, ARROL szol ... nem faszozok senkit (legfeljebb, ha akkora buzi, hogy egy csata utan, folem all es tapsol - na, annak nem sok ertelme, de mar ezt is elengedtem manapsag
).
-
axlfsi
veterán
Srácok! Ha megvan a Hunter-killer mellényem, akkor onnantól kezdve minden héten egy-egy random statokkal megvásárolható lesz a Mendozánál (és továbbra sem eshet sehol másutt, vagy most, hogy kinyitottam a White-off ládát, már kaphatom Golan/mellény területeken)?
-
axlfsi
veterán
Bird es velizare is teljesen jol mondja, ... az extra bosszanto szamomra az volt, hogy elhittem es vartam, hogy a rainbowloot javitva lesz TU11-ben (mar nem tudom, hol es ki, de nagyon mondogatva volt - persze lehet, hogy ez nem volt soha official, mar nem tudom).
Az este farmoltam par kort Lincolt - haaaat, kabare!
... olyan szinten estek a 20-50% kozotti, harom szinu szarok, mint a huzat (Heroic, direktiva nelkul).
Hat, ez ilyen. Az uj zold gear szett es az exo SMG ami nagyon erdekel. En csak addig pve-zek, mig nincs meg, ami kell a PVP-hez, azt csokolom.
-
axlfsi
veterán
Hat ez erdekes sracok! En is Xbox es nalam nem mukodik, ikon sem jelenik meg ... de majd estere csinalok egy videot is rola ... nem ertem!
-
axlfsi
veterán
válasz
Janusz001 #22215 üzenetére
Hm, ez erdekes. Latod is vizualisan, hogy procolt (tehat, megjelenik monduk az a profilbol pofa ikon alul) vagy csak "erzetre" kapod meg az overchargeot?
Ugye, akar 3 killig is mukodik, azaz, harmat is lehetne lepni a Skill tierben vele, de en nem azt tapasztaltam... mintha egyaltalan nem mukodne.
-
axlfsi
veterán
Sziasztok! A Mechanical Animal meg mindig bugos/mindig is az volt? Hiaba olok vele, nem ad +skill tiert (es az ikonjat sem adja be).
Ti hasznaljatok? ... latok benne fantaziat - sot, de igy nem soklfszt er -
axlfsi
veterán
Úristen,... Valaki hallgatja oket élőben? 🙄🥴
Brutal nerf hullám. Csak címszavakban; burndamage, Bulwark (!) - igen, sajnos vége a szép életnek a 3 Bulwark, 2 BTufd, Sokolov es Lady kombóval, turret es drónt négyszer (!) konnyebben fogja a mob lelőni, ...ja, es az RPG glitchről tudnak, arról mar nem, hogy ez szankcionálva lenne, viszint aki még ki szeretné próbálni, húzzon bele, mert a holnapi patchben javitva lesz... -
axlfsi
veterán
"Tuti lesz 3-dik rész, is (szerintem pont azon dolgoznak, ezért nem érnek rá a kiadott játékaikkal foglalkozni)...hiszen "fejős tehén", te is meg én is meg fogom venni...mert...hátha...aztán semmi sem fog változni
"
Koppra ez volt a forgatokonyv az elso resz "haldoklasa" soran is ... egy ido utan nem is titkoltak, hogy mar az uj reszen dolgoznak. Ez a fogyaszto tarsadalom mán csak iEn
... el kell menni kodozni(en par havonta ezt teszem es mikor visszaterek, annyi ujdonsag (nerf, buff, kutyafasza) osszejon, hogy egy ideig erdekes... kabare amugy!
-
axlfsi
veterán
... es ime: https://imgur.com/a/reFzYBS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SONY LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robogó, kismotor
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Huawei P Smart 32GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest