- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz akoska07 #1333 üzenetére
Jelen!
Apropó (biztos már mindenki tudja, de megkérdezném): ha a Goldra előrendelő vagyok (tegnap megvettem), akkor mindazon túl, hogy előbb kezdem majd a játékot, jár mellé private beta hozzáférés?(mikor?)Köszönöm!
Szerk.: ahha, köszönöm! Már csak az időpontokat kell a naptárba felvésnem, de kigulizom
Szerk2.: a YEAR 1 Pass és a beígért: "első évben mindenkinek ingyen elérhető lesz minden DLC tartalom" között igazából mi különbség van?
Szerk3.: no és a nagyobb stasht ki is kapja? (ez sincs szerepeltetve a táblázatban).
Köszi!
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
Én úgy láttam, hogy a Year 1 Pass-t, pont, hogy nem kapja meg mindenki (Standrad Edition), pedig egyébként az elsőnél is megkapta mindenki és itt is ez rémlett... most egy láncon lógó kismaci miatt vettem meg a Goldot, komolyan?
Ja, nem; private beta es defender pack.
Vett még valaki közülünk Gold verziót? Ha szabad tudni, milyen indíttatásból? P.beta kulcsokat máris lehet venni, apróért... lehet nem gondoltam át teljesen?
-
axlfsi
veterán
válasz -=Jam=- #1708 üzenetére
OKé valahol igazad van, nem követtem napi szinten a topikot - sőt! De pl. ezen összehasonlító táblázat szerint, meg sincs említve a stash, mint olyan.
Mindegy, így jártam. Nem nyafogni akartam, de tény, hogy érdemes mindig, mindent elolvasni, mert 1-1 hozzászólás kevés és felrevezető is lehet akár. Ez van.
(#1709) Anonymus23
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
cain69 és -=Jam=- köszönöm, utánanézek ennek a külön pakknak, mindenesetre MS Store oldalán egyelőre csak úgy látni, hogy az Ultimate része.
-
axlfsi
veterán
válasz ForRedGlory #1718 üzenetére
Na, mesélj még! ... miért ne lenne legális?
Már ne is haragudj, de ebben most tévedszSzerk./UI.: mondjuk, szürkebolt, ez rendben van, de még ettől ez != az illegálissal. No, de mindegy, szerintem engedjük el, mielőtt belekezdünk
thelegality.com review, ha valakit erdekel reszletesebben.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
#xbox
Gold előrendelő vagyok; egyelőre letöltöttem kb 100~Mb adatot, ami a Year 1 Pass és a The Capitol Defender Pack, mint elérhető tartalmat a Store-ból. A core game még persze sehol.
Azt esetleg tudjuk már, hogy mikortól lehet "előtölteni" a játékot, ha egyáltalán lehet majd vagy mindenki 02.07-n kezdi el egyszerre húzni a szerverekről?
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Igen-igen, erre irányult a kérdésem, ezért is említettem a 02.07-ét. Közben látom, hogy egy nappal előtte, 10AM itt Európaban a preload date... mán nagyon várom, szabi bekészítve egy nap itt és a megjelenés napjától is az a komplett hét 😎
-
axlfsi
veterán
Srácok!
Idén nem vállalná be valaki, hogy összerak egy excelt a várható játékosok nickjeivel, ahol aztán majd esetleg egymásra is találhatnánk, mint annó, két éve?
Sajnos úgy látom, hogy többen is kihagyják, akik 2 éve az elsőnél ott voltak, sőt, szarrá maxoltak mindent (4 kari, összes melékküldetés, felvarrók, stb stb).Kezdem, aztán majd valahogy lesz;
Platform: XBOX
GT: axlFsi666
Private beta részvétel: igen
Early access részvétel: igenTermészetesen a folyamatos, játék közbeni kommunikáció részemről preferált és elvárt, illetve, - no offense, de - 18+
-
axlfsi
veterán
Juhhhúúú, holnap már péntek
(Ifjúnó vátájmín)˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
Nem vagyok otthon, csak estére, de ha már elindult az XB1 előtöltés, írjatok ide,... hazaszólok a gyereknek, hogy intézkedjen. Azért, annak a 45GB-nak kelleni fog némi idő.
Köszi!˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
Most akkor végülis nem lesz topikgazdánk, nem vállalja senki? ... no, sebaj, de a jelenlegi összefoglalót ki szerkesztette? Minden baba, de bele kellene linkelni a játékosadatbázist (guglitáblázat)
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
... es ez ugy, hogy 100%-ig biztos vagyok benne, ez meg nem a vegleges. Tuti vissza van fogja par dolog, effekt, stb. Latni, hogy nem a vegleges (ennek ellenere MAR nekem is tetszik es szebb, mint a regi ... de ezen nincs is mit csodalkozni).
-
axlfsi
veterán
A rugózás mechanikája pontosan, hogy is van? Falon be kell nyomni és utána bárkibe bélelőni? Ha a fali rugó konzol nem aktív, akkor az miért van?
-
axlfsi
veterán
Nem tudom, Te milyen konfigon nezed, de nekem az X es a 55xf9005 elkapraztatja a szemem; ha most ez lenne a vegleges (grafika!), akkor azt sem bannam, semmi bajom vele... a kod is fasza, sot. Mutassatok mar kepet, videot, ahol latni, amikor szar (ha van ilyen).
Szerk.: mondjuk, voltak csapattarsaim (nem X-rol), akik arra panaszkodtak, hogy rohadt sotet a jatek nehol, alig latni valamit, pedig 20-ra (maxra) huzva a Birghtness... lehet, hogy csak a HDR miatt latom faszanak?
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz GamerQueen #2691 üzenetére
Igen, DZ ládákat kell nyitogatni és lehet csak placebo, de mintha csak akkor adná igazán, ha rúgóként teszed mindezt...
-
axlfsi
veterán
válasz Brownage #2792 üzenetére
Nem tudom ki vagy, nem tudom honnan jöttél, azt sem, hogy mit akarsz ... najó, ez így hülyeség!
Csak azt akartam mondani, hogy minden szavaddal egyetértek. Rohadt jó lett a DZ, már így, ebből is, amit eddig láttunk. Sokkal jobb, mint volt és részemről (X-en legalábbis), minden szinten fejlődött a grafika is. Tudom, nem mindenki gondolja így, de nem is kezdtem el erősködni velük, úgyhogy én sem kérek kioktatást, hogy "mit is láttam" a 4k 10bites HDR TV-n vagy mit nem, mert láttam, amit láttam és tetszett!
PC-n vagy konzolon tolod? Írj rám, ha XO
-
axlfsi
veterán
válasz 5150head #2803 üzenetére
"...(sajna nem láttam, hogy hol írná a tényleges gameplayt, de gondolom bétánál ez nem is lényeg.)..."
Mar lehet, hogy tenyleg semmi ertelme es mar sosem lathatod ujra, de egyebkent kint, meg a karaktervalaszto kepernyot volt az info, hogy mennyi gameplayed volt.
-
axlfsi
veterán
Azon agonizalunk, hogy mennyire hihetetlen a 9 honap alatti be-dzsungelesedese DC-nek, de bezzeg a hílelősdrón (vagy a tobbi ezer sci-fi szar, amikkel operal a jatek/jatekos) mar termeszetes... eszemmegall!
Nehanyan tenyleg, mar a kakan is a csomot...
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz velizare #2842 üzenetére
Ezzel és a kalapácsossal is - imádom 😂
Ja, és ezt az észrevételt még talán nem is olvastam eddig: ami még tetszik az AI-nál, hogy már nem csak addig zavarnak, míg el nem futsz 20 métert! A faszát! 😁 Ha észrevesznek, van, hogy fél DZ-n keresztül üldöz... Pl. a kalapácsossal jártam úgy, hogy mondom, ez már tuti lemaradt, megállok, erre akkorát baszott rám, hogy elfeküdtem, mint a levelibéka 😎
A viperás, örült, BDSM latexhölgyek (😍) szintén addig kergetnek, míg meg nem halnak. Nem egyszer akár az életük árán, egészen a DZ bejáratig, ahol végül a turettek levarrták őket 🤘😊helyettem is.˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz micafighter #2915 üzenetére
Úgy-úgy, mea culpa, nem figyeltem, hogy ez csak a személyi számítógépeseknek jár!
Evvan ...˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz nyulnyulu #2954 üzenetére
Pedig ez van es ez is fog maradni. Sajnos... en is mar csak napont ranezek a topikra, fel szemmel, par percre, de csak ezt latni. Talan majd valtozik. De nem valoszinu
... es most meg majd mindjart jonnek a megmondo emberek, hogy ha nem tetszik, lehet eltolni biciklit, demokracia van, stb ...3, 2, 1...˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
Ez is egy fajta DZ, eeerted. Akiknek nem megy ott vagy skirmishben - ekes anyanyelvunk magas szintu hasznalatat erdemes megfigyelni a linkelt videoban - azok (is), majd itt kielik magukat
-
axlfsi
veterán
válasz ForRedGlory #3046 üzenetére
En azt csinalom, hogy megvarok kb. 50 olvasatlan hozzaszolast, aztan adok neki 3 percet, hogy atfussam!
Ha masert nem is igazan, de ez a hozzaszolasod mindenkepp megerte, koszonom, hogy irtal, megmosolyogtattal˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz szatyor1972 #3061 üzenetére
Oh, damn! Ez biztos?! Apicsába!
... nem lehetne mégis valahogy, hogy egyébként is?˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
Who the fuckin' need the crosshair!?
Kész a csávó˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
Size doesn't matter
Bírom ezt a német csókát, akkora troll néha˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz Polllen #3076 üzenetére
Igen, bizony jó volt! Sajnos, én is csak utólag kaptam észbe, hogy milyen komoly sebzése volt, pedig ezt így látván, rémlik is, hogy egyszer még rá is csodálkoztam, de aztán végül nem használtam... Na, majd. Ami késik, nem múlik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest