Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- iPad topik
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
Őszintén? Ténylegesen ötletem sincs, hova lehetne fejleszteni a játékmechanikai finomításon kívül. Esetleg Amerika helyet jobban örültem volna más helyszínnek. ami kicsit megbolondítja a jelenlegi rendszereket.
De nem panaszkodok, szerintem a grafika rendben, játékmenet detto. Jó lesz ez.
-
Brownage
tag
Szerintem simán tudsz együtt játszani bárkivel. Mármint a te verziód akármilyen lehet, helyileg EU-ból csatlakozol, IP alapján kerülsz eu szerverre gondolom én. De ha van uplayen egy ismerősöd aki japánból játszik és behívod a te játékodba, akkor hozzád kerül. Ha meg te csatlakozol hozzá, akkor te leszel japán szerveren vagy ami a legközelebb esik hozzá. Gondolom én.
De amint látom, nálatok csak annyi a különbség, hogy az account magyar / US és amúgy mindketten itt vagytok, mindenképp mindketten eu serverre kerülnétek amúgy is
De nem tudom, hogy amúgy van uplayből külön US account? Ez nem olyan, mint blizzardnak, hogy teljesen külön van a régió. szerintem a uplay/en-gb-n is be tudsz jelentkezni, mi meg a /us-US-en vagy mi az oldal címe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- E-roller topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Long Dark
- Mozilla Firefox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest