-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
probald ki a nevesitett shotgun-t. The send-off a neve (kraftolhato). illetve a masik, ami jo lehet, az a nevesitett lvoac. mindegyik skill dmg-t ad.
szerintem az exo taska sokkal jobban adja, plusz mellenyen skilled talent. elobbi eseteben a granatot eleg csak eldobni es maris megy az overcharge mindenre. barmikor tudod aktivalni, nincsen sorrend. nem szamit, hogy a skill lent van vagy sem.illetve ma klantars javasolta, hogy skill haste helyett status effectet is meg lehetne probalni. nekem igy a buildet kb ujra kell majd farmolni.
szerencsere eleg jol dobalja a lootot es kb minden kraftolhato, igy elindulni se nehez vele.
egyebkent valoban hatalmas fun vele a jatek. kozel se olyan eros, mint a wony elotti seeker hive paros, megis remekul hasznalhato es a mobokat is visszatartja vmennyire. kevesbe masznak az ember arcaba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest