- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Hölgyeim és Uraim.
Tegnap SG-s haverokkal "feltaláltuk a spanyolviaszt". Versenyezni akartunk, és folyton beléptek hozzánk külföldiek. Ez nem is lett volna baj, de egy-kettő 10mp-et ostrolmó időket futott Near Future-ön (1mérföldes egyenes fönn északon), ahol Saleen-al a legjobb időm 19,98. Na ekkor találtuk ki, hogy akkor jelszóval védett, privát versenyt csinálunk.
Bevált! Nagyon-is! Nem voltak se csatlakozási, se csíter problémáink. Sőt, így ugye mások se veszik el a helyeket magyaroktól.Megszületett hát az ötlet a kezdeményezésről, melyet SG-n Davetim tálalt, miszerint legyen a fórumnak egy általános verseny-jelszava.
Kérem a vezetőséget rágódjon egy kicsit az ötleten, valamit mindenkitől, hogy véleményeze.
Továbbá Kívánok Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünepeket!
-
vagamo
őstag
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!
-
TomBoy1986
veterán
Tudom hogy gyorsabb, de én az amcsi autókat favorizálom (GTO, Mustang, Cadillac...) És tényleg zavaró a hosszú hatodik. Az ötödiket kellett volna kicsit megnyújtani..
szacsee:
Köszi szépen. Jó lenne ha az ilyen 3mp körüli eredményeket végre törölnék, mert egyszerűen elképesztőek...egy 40km-es pályán 3sec alatt végigmenni...az 13.3km/sec-es áltagsebesség...Jók a reflexeik az tuti -
szacsee
nagyúr
válasz
Bronco80 #3596 üzenetére
Hát a ruszkiknál vannak érdekes emberek, ha a híreket hallod...a magyar mentalitás is érdekes, de ők überelik..
Sztem semmi köze a budget verzsönnek hozzá, mivel csak gyári gammával lehet online játszani...vagy valami bugot használ ki az ipse, vagy csal..bár nemtom minek..ha kell neki a lé miért nem monopolizik.. -
Bronco80
aktív tag
válasz
szacsee #3595 üzenetére
Nincs olyan topik ott, törölnek minden hozzászólást ami nevet tartalmaz.
Egyébként lehet, hogy csak én vagyok vele így, de az utóbbi időben talán kevesebb csaló fertőzi a Drive-In versenyeket. Volt olyan időszak néhány hónapja, amikor teljesen játszhatatlan volt (akkor jöhetett ki a budget verzió Oroszországban). -
szacsee
nagyúr
válasz
TomBoy1986 #3592 üzenetére
Grart jó eredmény...a Transformeres srác meg csííter az tuti. (Lehet Shteer az, bár kétlem hogy TDU-zna..
)
Bazsó említette tegnap, hogy elbaxták a pályát, sajnos ez van..
Valahogy nem lehet semmissé tenni az eredményt?
Igaz atari fórumon van egy olyan topik, ahol fel lehet nyomni a csítereket, de szerintem szarnak rá.. -
Fel
addikt
válasz
TomBoy1986 #3592 üzenetére
Valószínüleg csalt... de az is lehet, h a két mérési pont között átalakult rakétává...
Mellesleg a Skyline gyorsabb a GTO-nál (a Pontit nagyon elronja a hosszú 6. fokozat). -
TomBoy1986
veterán
Sziasztok!
Megcsináltam a PH Gear-t azt egyik Drive-In-ben de azt nem tudom, hogy csinálta a bajnok kolléga, hogy a 2. mért ponton még 0.64-gyel vezettem előtte, aztán meg a 3. ponton 18sec hátrányom volt úgy, hogy semmit nem hibáztam és a kettő között van kb. 500-600m
-
Pecc
őstag
Olyankor mivan ha nem látok a map-on egy friend-et sem pedig fent vannak egy jó páran.
Aludjak rá egyet?
A radialt folyamatosan törölöm, már az egész rendszert is ujra inditottam de akkor sem látszik egy barát sem. Ha nem szűrök semmire akkor okés látszik a sok nép.Na mindegy ugyis késő van már
Mod.: Csak jó lett a fene egye meg
-
bazso29
aktív tag
Ez is elég érdekes egy idő: [link] Oda a 2'08"26-os rekordom.
Persze egy transformernek könnyű.
-
Superman
nagyúr
válasz
#67688960 #3583 üzenetére
Igen. HC módban szinte nincs felfüggesztése az autónak, amikor a földhöz csapódik repülés után (mondjuk egyéb módokban sincs), a súlyát sem érzem, annyi, hogy össze-vissza csúszkál. Ez valamiféle szimulátormód akarna lenni, de akkor legalább úgy csinálták volna meg, hogy a játékban be lehessen állítani a gáz, meg a fék érzékenységét. Mindig füstölgő kerekekkel indulni, kicsit gázos látvány.
-
törölt tag
pf, azt írják a füzetben hogy direkt kormányhoz alakították ki és ha elérem a bajnok szintet akkor érhető el
ezek normálisak?
TESCO-Zsömle: én a tuningolt ninjámmal simán elrepültem az autópályán 350 környékén úgy hogy nem mentem neki semminek
elég volt egy picike hupp, vagy mi
-
Bronco80
aktív tag
Feltöltöttem egy versenyt, "PH -- S281 Race" a neve.
-
Fel
addikt
válasz
szacsee #3581 üzenetére
Ahogyan TescoKifli mondja, nem raksz patchet... amúgy az a kocsi abszolút személytelen... nincs felnije (mindig azé a kocsiét hordja, amelyiket helyettesíti, és gyk nincs hozzá motorhang)
Régebben témáztunk itt valakivel, hogy milyen gáz a belső nézetben a hang, hogy dadog, akadozik... a vicc az, hogy ezt a patch okozza!! Azaz 1.45A verzióval jó a hang, patchelés után viszont már nem... így kell ezt csinálni, adunk is valamit, de el is veszünk
gog: HC mód = VICC mód... de tényleg. Csökkentett gravitáció, így csökkentett tapadás. Pár napja linkelgettünk képeket motoros, HC-s őrült pillanatainkból... egyedül ugrálni jó. Esetleg driftelésre (valószínűtlenül sok driftelésre...).
Nekem leginkább az nem tetszik benne, hogy úgy hívják "Hardcore" ... miért? Inkább Fun módnak kellene hívni, az jobban illik hozzá. -
törölt tag
Nyomja valaki HC módban? Az mit tud?
-
szacsee
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #3579 üzenetére
A default cart hogy lehet előcsalogatni, hogy az enyém legyen?
-
Pecc
őstag
-
TESCO-Zsömle
titán
Tudom én vagyok a maradi, de az én kocsimat ne mossák bajuszos nénik...
-
ubi91
tag
érdemes ezeket tanulmányozni:
car wash
bejutás a repterekre (ha vki nem tudná)
egy kis trükk -
TESCO-Zsömle
titán
szacsee: Ha jól számolom, azon a listán 14x a szumma, nálunk 90 van és 46-ot ígértek, ami meg csak 136. Reméljük a legjobbakat!
Nemtom: Nem baj az, csak jönne már...
A szemétség az volna, ha bejelentenék, hogy sajnos nem lessz PC-re kiegészítés, viszont hatalmas akció keretén belül 20€-ért becserélik a PC-verziót Xbox-osra kiegészítésekkel együtt... Ezzel egyidőben bejelentik, hogy Júliusban lejár GameSpy-al a szerződés, amit nem áll "módjukban" meghosszabbítani...
Mert az ember nevű valamitől minden kitelik...
-
szacsee
nagyúr
válasz
RoyalFlush #3575 üzenetére
Oksa, kösz!
Fehér lesz a főoldal, a többi meg majd kiderül.. -
szacsee
nagyúr
Jajj...max 10 nap ...
Ügyes Atari..
Hmm..
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle #3570 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
-
szacsee
nagyúr
Karbantartás miatt a linkelés nem megy, mivel még a régi elszúrt html oldal az objective rész, de kész a V1.1-es verzió..
Ha valaki a PH fórumán csinál egy Drive In Mission-t akkor jelezze nekem a honlap mailcímére, és felteszem az oldalra..
Hamarosan link-ekkel és pár oldallal kiegészítem, majd Royal ihletése nyomán valami frame-s oldalt szeretnék csinálni, de az még odébb lenne.. -
Cucori
tag
Kellemes Húsvétolósdit mindenkinek!
Szeretnék kicsit dicsekedni is... nemsoká kezdhetjük a lurkó edzését TDU-hoz, ugyanis holnap lesz fél éves
Néhány napja már erősen szemezget a bill.-el, nem lesz itt probléma
mire jön a TDU2, már akkora májer lesz, talán még Bronco-t is lenyomja majd, aki nyilván nem féléves korától játszik
-
bendeguz 76
tag
válasz
TESCO-Zsömle #3552 üzenetére
én ugyanigy jártam de még az eleje felé a talinak.
-
Laczfi
tag
Na, egyenlőre billel és minden autómatikával: ennyire telik.
Ezen ma már én nem is fogok javítani mert F1 aztán meló, de talán mások beérhetik Broncót (akinek egyébként gratulálok
) Még 11 órán át él ez a kis Mustang drag verseny. Egy-két jól sikerült időt is mutathattok vagy mondhattok, kiváncsi vagyok, ki mit megy.
Este felteszem a Mustang driftet is. Ja és ezeksem ilyen rivalizálós challangék, csak a tegnapi Mustang krúz része voltak, a levezetőjük.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!
-
Fel
addikt
válasz
{Zodiac} #3559 üzenetére
Nyugodtan használhatod a patchet a virágbolti verzióhoz is, csak meg kell keresni a megfelelő gyógymódott. (a patch erősen ajánlott a mentéssérülés megelőzése miatt...) De a legeygszerűbb, ha megveszed.... minenhol 4000Ft... és offline tényleg nem sokat ér...
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek! A fiúknak jó locsolkodást (csak el ne ázzatok... nagyon
), a lányoknak sok locsolót!
-
{Zodiac}
senior tag
Sziasztok!
Volna egy olyan problémám, hogy verseny előtt (single player), nem látom a kocsit, amikor átvált a menüs részbe, ahol autót lehet váltani, meg kiírja, hogy mi a helyzet...és elvileg így forog körbe a kamera, gondoltam mindegy, leokézom, nyomok nextet, de nem történik semmi. Nem tudom elkezdeni a versenyt, mert a kamera csak forog tovább a semmi körül.
TDU-t újraraktam, videokártya driverben mindent defaultra, játékot is úgy indítottam, ahogy feltelepült, semmit nem állítottam át. De ugyan az. A vga egy 8800GT, az előzővel nem volt gond, az egy 7800GS volt.
Szóval hilfe, help, u pomoc, etc...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle #3552 üzenetére
Hab a tortán, hogy kuka a VGA
, mert a rossz hűtő leszedése közben (ragasztva volt) letört egy SMD kondi, amit hosszas próbálkozás után sem sikerült visszaforrasztanom. (Mondjuk erre nem is volt sok esélyem...
)
Nem kockáztatom így a beüzemelést...
Mod: Ha ezek után holnap nem győz a ferrari, akkor nem tom mi lessz. Lotóra nem töltök az biztos...
-
szacsee
nagyúr
válasz
RoyalFlush #3547 üzenetére
Tetszik, bár a haloványkék nem a gyengém...
-
q2w3
senior tag
A mai tali, és az összes többi képemet ebben a galériában találjátok: [ITT]
Mostmár minden képet ide fogok rakni. Folyamatosan frissül -
Laczfi
tag
válasz
TESCO-Zsömle #3545 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
Ledobott. Szó szerint meghalt TDU, és vissza se enged...
Pont verseny közen...
-
-Nemtom-
őstag
miután ledobott nem találtalak meg titeket
amugy nem volt rossz
csak single-be még fel kell tornásznom magam, st0 mustang elég gyenge volt
-
gpower
tag
válasz
RoyalFlush #3547 üzenetére
Nem rossz, framekban csinálod?
-
TESCO-Zsömle
titán
Gyere Nemtom, mert lekésed a bulit!
-
Laczfi
tag
válasz
szacsee #3543 üzenetére
Hát egy biztos. Jó választás a háttérautó.
Bár most jelenleg erre gyűjtök.
-
szacsee
nagyúr
válasz
RoyalFlush #3541 üzenetére
Karbantartanak, de készülget. A bg így néz ki..
A kezdetleges kész, de készülőben a V1.1 is..]íme a bg-je..de van több alternatíva is.. -
littlemole
őstag
A második részről van valami újabb infó? Nem mostanában kelle megjelennie?
-
Bronco80
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #3531 üzenetére
és egy Opelos 8-asára: -
bazso29
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #3531 üzenetére
Na persze! Csíter, tiltsák ki!
Laczfi: Vennék egy jegyet a layerre. Csak, hogy ne legyél egyedül. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle #3530 üzenetére
-
bazso29
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #3498 üzenetére
Ki korán kel, aranyat lel. Miért nincsenek ezredek?
-
maalls
csendes tag
hát mondanám hogy a fekete könyvet olvasgasd ... de az már sajnos elavult és eléggé rosszul tanit.... vagyis nekem régen nem jött be.
Inkább a PHP fejlesztés felsőfokon c. könyvet ajánlanám a figyelmedbe. -
szacsee
nagyúr
Na találtam egy oldalt, amin el lehet indulni szerkeztésügyileg + haver is átkolbászol.
Először valami lightos 1 oldalas cumó lesz, amin adatokat közlök.
Ezidőalatt készítem majd a V2.0-t ami már többoldalas cuccos lesz, majd ha már megkapja a végleges formáját, akkor egy login-es cumón gyűröm magam...
Addig is türelem...szeretném megtanulni, tudom, hogy a Ti károtokra egyenlőre, de idővel változik.. -
szacsee
nagyúr
Állj, állj!
Gyérökök, felnőtt fírfiembör vagyok, a családi hátterem nem tette lehetővé, hogy fősulira kolbászoljak, ezért amire kiváncsi vagyok megtanulom.
Jelenleg még a html alapokkal ismerkedem, uhhogy nyugi van.
Egy darabig képeken lesznek az infók, majd ha belejövök összetákolok 1 normális oldalt.Tesco: a 24 órás megvan. A másik jöhet a profilomban látható mailcímre.
Amire mindenki összebogarássza az eredményeit kész lesz az oldal szerintem..
-
-Nemtom-
őstag
nem lehet vhogy beállítani, hogy ha online játszok, és disconnectel, a single race-t be tudjam fejezni? már vagy 4-5* eljátszotta, hogy az utolsó pár 100 méternél vágott le
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem tudja vki pontosan mikor jöttek ki X-Box360-ra a TDU kiegészítések??
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle #3517 üzenetére
Nem emlékeztem jól, nem egy pdf. Tulajdonképpen 2 leírás.
Az egyik: PHP Kézikönyv Ez magyar/angol vegyesen, ahogy néztem.
A másik: PHP 24 óra alatt Ez pedig több kisebb PDF-ből áll (28).
Összesen 15MB, tömörítve 8. Ha adsz egy e-meilt, elküldöm. -
Superman
nagyúr
válasz
szacsee #3515 üzenetére
Megnézem, de most aludnom kell vagy két órát, mert nem aludtam az éjszaka semmit.
Más: cimbi, nem lenne egywzerűbb egy kész PHP motorral rendelkező cuccot feltenni egy olyan tárhelyre, ahol van MySQL szerver? Azt csak be kellene konfigurálni, belőni, skinek is vannak hozzá....
-
Laczfi
tag
Ma este ismét krúzt tervezek. Aki jönne tutira, az megint itt jelezze előre, hogy ő biztosan bekerüljön a (legjobb) nyolcba.
(ez már a nyolcaddöntő
)
A találka helye ismét a Cadillac szalonnál lesz, megint este 20:00-kor. Idejében jöjjön aki jönni akar majd, mert a múltkor is már szerencsére nagy volt az érdeklődés, és rögtön elkelt a 8 hely, nem kellett várakoznunk.
A megszokássá vált egyforma autós mutatványon annyi bővítés lesz, hogy most is csak egy márkával lehet jönni, de a típusból engedek. A választott (szerencsés) autó a Ford Mustang, de azon belül mindegy, hogy a sima, vagy a cabrió fajta, vagy a concept, sőt akár saleen tuningos is lehet. Ezek közül is mindegyik festhető szépen, szóval nem akarok két egyformát látni!
Többnyire kocsikázni fogunkpár egyszerűbb helyszínt megcsodálva, ha Fel tud jönni, akkor majd megkérjük szépen, hogy mutasson nekünk különös dolgokat/helyeket, és a végén a verseny helyén egy gyenge meglepi.
-
szacsee
nagyúr
Gyerökök, amíg Bronco felteszi a versenyét nézzétek meg amit feltöltöttem..
PH Gear Shool a neve. -
szacsee
nagyúr
Na feltettem egy versenyt kedvcsinálónak.
Ez amolyan próbálkozás, nem valami jó, de kiváncsi lennék a véleményetekre...
A neve: PH Gear Shool
Ez eléggé kítűnik a többi név közül.
Superman, Bronco, Tesco és Tibi (ha még vagy) próbáljátok ki...vélemény?
Jah 50 a beugró, E kategóriás verdával.
Rontott kört mentem, sztem Ti olyna 2:10 alá le tudjátok simán vinni..Bronco ne vedd rivalizálásnak, csak kipróbáltam a szerkesztőt...a Tied biztosan színvonalasabb pálya.
Várjuk a versenyed! -
Superman
nagyúr
válasz
Bronco80 #3470 üzenetére
Nyilván, én arra próbáltam utalni, hogy sajna nem lehet ellenőrizni a verseny, futott kör tisztaságát, ez nagy hátránya a TDU-nak.
Más: Ma bedugtam két kormányt is az USB-b és kombináltam volna MOMO kormányta Thrustmaster Ferrari kormányom pedáljával, mert az nagyságrendekkel jobb, mint a MOMO pedál. Nem jött össze: a program kifeküdt tőle, nem tudott menteni, állandóan lefagyott a mentési képernyőnél.
-
szacsee
nagyúr
válasz
RoyalFlush #3503 üzenetére
Nekem is szarakodott és kiderült a memóm hibázott..
Valami memtest-et futtass le párszor és pl prime-t stabilitástesztnek.. -
bazso29
aktív tag
-
bazso29
aktív tag
válasz
Bronco80 #3504 üzenetére
Az a gond, hogy olyanok, mint Tibi, le fognak róla maradni. Most. Gondolom ő is részt szeretne venni ebben a bajnokságban, valószínű nem is tudom majd elérni egész hétvégén.
(Hehe, jól otthagytatok a szigetkör vége fele. Bocs, hogy elmentem telefonálni, de sűrgős veszekedésem volt.
)
-
Bronco80
aktív tag
válasz
szacsee #3502 üzenetére
OK... szerintem akár most hétvégén elindíthatnánk a Drive-In versenyeket.
Legyen max 6 verseny az 1. bajnokság és F1-es pontozással mehetne a jutalmazás.Őszintén szólva az Offline/Single versenyekkel én nem akarok bajlódni, elküldöm a listám ha kész van, de versenyezni rajtuk nem fogok megint. A sok forgalmas/vágható pályához nincs sok kedvem.
Én holnap délelött feltöltöm akkor az 1. PH-s versenyt, addig (mondjuk 11-ig) találjátok ki, hogy 2 vagy 3 nap legyen a határidő.
A következőt Fel tölti fel, aztán Opelos jön és lehet jelentkezni a következők szerkesztésére.
-
RoyalFlush
őstag
Nekem állandó jelleggel lefagy a játék
Szerintetek mitől lehet? Olvastam az első hsz.-ben, hogy egy fájl méretének megnövekedése okozhat ilyen problémát, no de ~ fél óra játék elteltével?
-
szacsee
nagyúr
Na vagyok...
Elolvastam a hsz-okat. Tetszenek az ötletek, de mivel a célom ezzel a magyarság ranglistán való felkarolása egy kis versengéssel fűszerezve, ezért maradhatna az offline küldi is.
Bronco: Tetszik az ötleted szívesen rendelkezésetekre bocsájtom az oldalt, így legalább sg-s és más fórumos arcoknak linkelve együtt a magyar TDU tábor..
Tesco Zsömi: Tanulás és keresés folyamatban (webszerkeztő ismerős), valami hasonló lesz belőle, de akkor szükségem lesz majd modikra is..
Először tudjak egy pár oldalas oldalt csinálni minél egyszerübben és pl képekre felhelyezett infón tudatni a néppel mi mikor lesz (drive in), így aki pl kap rá jogosultságot, az adott oldal hátterét csak kicseréli és kész is..
Jah köztetek ért valaki a weblapszerkesztéshez? PHP stb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ThinkPad L15 Gen1 27% 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjlolvasó IR kam gar
- Macbook Air M2 13,6", 256GB, Éjfekete
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 7 5700X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest