- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Mennyit mentek a Drive-in sorozatban az új pályán? Szerintem nekem vége. 2:35-öt mentem, de nem strapálom magam tovább.
csak ha nagyon sokan előznek meg.
-
Superman
nagyúr
válasz
#67688960 #3583 üzenetére
Igen. HC módban szinte nincs felfüggesztése az autónak, amikor a földhöz csapódik repülés után (mondjuk egyéb módokban sincs), a súlyát sem érzem, annyi, hogy össze-vissza csúszkál. Ez valamiféle szimulátormód akarna lenni, de akkor legalább úgy csinálták volna meg, hogy a játékban be lehessen állítani a gáz, meg a fék érzékenységét. Mindig füstölgő kerekekkel indulni, kicsit gázos látvány.
-
Superman
nagyúr
válasz
szacsee #3515 üzenetére
Megnézem, de most aludnom kell vagy két órát, mert nem aludtam az éjszaka semmit.
Más: cimbi, nem lenne egywzerűbb egy kész PHP motorral rendelkező cuccot feltenni egy olyan tárhelyre, ahol van MySQL szerver? Azt csak be kellene konfigurálni, belőni, skinek is vannak hozzá....
-
Superman
nagyúr
válasz
Bronco80 #3470 üzenetére
Nyilván, én arra próbáltam utalni, hogy sajna nem lehet ellenőrizni a verseny, futott kör tisztaságát, ez nagy hátránya a TDU-nak.
Más: Ma bedugtam két kormányt is az USB-b és kombináltam volna MOMO kormányta Thrustmaster Ferrari kormányom pedáljával, mert az nagyságrendekkel jobb, mint a MOMO pedál. Nem jött össze: a program kifeküdt tőle, nem tudott menteni, állandóan lefagyott a mentési képernyőnél.
-
Superman
nagyúr
-
Superman
nagyúr
Emberek, újabb variáció: eltűnt a térképemről a Tour of the Islands küldetés.
Már fel sem veszem az ilyesmit, csak azért van meg még ez a mentés, mert 40 millát anno összeautóztam.
-
Superman
nagyúr
válasz
szacsee #3393 üzenetére
Szép, cimbora, gratulálok a buzgalomért és a szervezésért.
De volna egy kérdésem: azt, hogy hányadik valaki egy ranglistán, gondolom az online rangsort érted, nem feltétlen kell kitölteni, ugye? mert ott az első 100 vagy 200 idő csalás..
A többi 200 meg trainerrel készült.
-
Superman
nagyúr
A térképen nem látszik. Volt egy valszeg sérült mentésem. Készítettem egy azonos nevű profilt, majd visszamásoltam a régi mentést. Működött, persze női karakter helyett már férfi volt, de legalább a pénzt nem vesztettem el. Viszont a tuningműhely (az olasz autóké) eltűnt a térképről. Azt tudom, hol van, de a térképen nem látszik és ahogyan mondtam nekem csak egy elérhető, az angol autók tuningműhelye.
-
Superman
nagyúr
Bocsássátok mega tudatlanságomat, de elmondaná valaki, mire is jó ez az eladom online, meg veszek dolog? Miért jó az, ha 9 milláért veszek mondjuk egy Ferrarit, ha meg is nyerhetem, feltuningolhatom, kifesthetem? A 9 millás kocsi sem tud többet....
Más: az normális, hogy nálam eltűnt a Forza tuner, vagyis az olasz sportkocsikat tuningoló műhely? Egyszerűen nincs a térképen már jó ideje. Champion szinten vagyok és egy tuningműhely van, a brit kocsiké.
-
Superman
nagyúr
válasz
Tibiajax #3324 üzenetére
Izé...én egyebet akartam írni, de hiányzott az idő. Egyszóval készítettem egy rövid TDU videót, ami csakis a véletlennek volt köszönhető, mert a replay visszanézése közben rátenyereltem az F9-re és a Fraps felvette. Csekély 4 giga tömörítetlen AVI lett belőle. Mivel Vegas most nincs fenn, ezért csak Movie Makerrel készítettem belőle pár kockát.
Sajna a minősége nem túl jó, majd felteszek egy Vegast
Ezek meg régebbi videóim, most találtam meg őket, talán érdekel valakit. A két pályát még én készítettem GTR2 alá, de csak Watkins Glen lett publikus, mert Isle of Man-t letiltották jogi problémák miatt.
-
Superman
nagyúr
-----------
-
Superman
nagyúr
válasz
Bronco80 #3319 üzenetére
Igen, sajna néhány autónak nagyon nem sikerült eltalálni a fizikáját, ilyen a Saleen például, ami a GT sorozat legstabilabb darabja TC nélkül. Itt meg pörög-forog. A ferrarit aláírom, hogy ilyen, pont így viselkedik a GTR programban is.
Ha jól emlékszem neked Thrustmaster Ferrari kormányod van. Cáfolj, ha nem..
Ott meg talán az érzékenyéget sem lehet állítani. Én Thrustmasterrel nyomulok itt, mert nem kell akkora pontosság, szimekben MOMO, vagy DFP.
-
Superman
nagyúr
Én szeretem ezt a programot alapvetően és eléggé fáj, hogy ennyire sikerült az ATARI-nak elkúrnia. Az online részére értem. Nagy kár érte, mert egy jó supporttal, vagy egy modkittel évekre szóló jó programot sikerült volna összehozni.
Ami a segítségeket illeti: nekem a kedvenc kocsim itt az Enzo Ferrari. Tuningoltam 858 lóerősre egy példányt és elképesztő, ahogyan minden segítség nélkül lehet csúsztatni a kanyarokban. TC-vel nem próbáltam, de ha jól csinálták meg, akkor ennek vissza kéne fognia.
-
Superman
nagyúr
Háááttt....valószínűleg szimulátoros szemmel nézem, de én az összes versenyt segítségek nélkül tettem meg. Nyilván, aki billentyűvel játszik, vagy gamepaddal, annak kell, de éppen erre akartam rávilágítani: az ATARI megcsinálhatta volna úgy is, hogy mindezek online ellenőrizhetőek legyenek. Ha én egy jó kormánnyal minden segítséget bekapcsolok, akkor utcahosszal előzöm meg azt aki gamepaddal van. Nem hiszem, hogy ez bárkinek jó érzés, de ez már a kiadó hibája....
-
Superman
nagyúr
Úgy látom, hogy a TDU egy jó autós játék lenne, ha az ATARI támogatná. De a konzolos platformokat támogatja, míg a PC le van sz@rva. Csak az nem csal, aki nem akar. Az online köridők automatikus feltöltése és regisztrálása is jó ötlet, de 3 ezredmásodpercekkel vezetnek, pffff.....
Az meg már mindennek a teteje, hogy a dinamikus CPU tuning esetén akár 1000km/h-ás sebességet is elérhetek akár egy VW-el is. Szóval, ezt megcsinálhatták volna normálisan is. Így sajnos nem lett/lesz belőle Grand Tourismo vetélytárs.... -
Superman
nagyúr
válasz
szacsee #3303 üzenetére
Mint a szimulátorokban: AlexDemko.
A gondot abban látom, hogy tegnap éjszaka kipróbáltam a Milliomos Challenget 2 módban: 1. Minden segítség ki, ahogyan szoktam is menni. A Koenigsegg úgy csúszkált, mint valami ócska szekér, alig tudtam az úton tartani a forgalomban. 57 perc alatt értem be.
2. bekapcsoltam az összes segítséget. Annyira tapadt, hogy még a füvön gyorsabban mentem, mint aszfalton.50 perc kellett és ebben 2 crash is volt, amikor 2 marha AI elém kanyarodott.
Szóval a 7 perc nagyon sokat számít.Egyébként nagyon jó az ötleted, csak így tovább, én helyeslem.
-
-
Superman
nagyúr
Ezeket a versenyeket hogyan játsszátok le? Minden segítség kikapcsolva, vagy mindenki azt kapcsol be, amit akar? Esetleg hardcore mód? Egyáltalán lehet látni a játékban, ki milyen segítségeket használ?
Talán én is benézek, de én inkább versenyeznék, a lökdösődés nem az én asztalom.
-
Superman
nagyúr
Arra gondolsz, hogy adjak el kocsikat? De ha be sem tudok lépni a profilomba, ez bajos lesz. Pláne, ha elölről kell mindent kezdenem. Ha lennél oly jó és körülbelül behatárolnád, hogy melyek azok a hozzászólások, amelyeket keresnem kell vagy hol keresgéljek a hozzászólások számát tekintve....
-
Superman
nagyúr
Fenn van. Viszont, amikor készítettem egy új felhasználói névvel ellátott accot, akkor bejelentkezett.
Remélem nem bannoltak, annál is inkább, mivel szimesként a csalás távol áll tőlem. Bár ha azokat nem bannolták, akik 3 ezred másodperc alatt tesznek meg 20km-eket....
A másik meg, hogy akkor elveszett az összes mentésem és a megszerzett cuccaim, meg minden. Akkor kettétöröm a DVD-t.A gemaspyid-s accountom megvan még, ahhoz készítettem új felhasználói nevet és kiírja, hogy TDU Server elérhető. Akkor vagy a felhasználói profilom sérült, az előző, vagy nem tudom.
Nem tud valaki gyors pénzszerzési lehetőséget, mert már nincs türelmem ismét végigmenni az egészen. -
Superman
nagyúr
Gyerekek egy gyors kérdés. Hosszabb idő után az online profilommal akartam nyomulni, de állandóan azt írja ki, hogy TDU Servers Unavalaible. Így persze belépni sem tudok a profilomba. Eredeti játék persze. Tud erről valaki valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- HP EliteDesk 800 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest