- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- RAM topik
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazso29
aktív tag
válasz
m0h0senator #2596 üzenetére
És 14 litert fogyaszt (ha tolod): [link]
Tibi: A végén utánad mentünk Laczfival, de mire odaértünk a házhoz eltűntél. Gondoltuk hogy bekopogunk, de zárva volt a kapu, a csengőt nem találtuk, úgyhogy dudáltunk egy ideig, de már nem jöttél ki. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
szacsee #2592 üzenetére
Na igen... ez a főnök...
Azért jó kis csapatás volt, muszáj néha a változatosság, Lacfi-t is elkapta néhányszor a indulat, és nekemjött picit 200km/h-val, csoda tudja, miért..... (cserébe én meg bevittem a dzsungelbe, ahol azért annyira már nem virgonckodott)
De azért jó volt. -
Pecc
őstag
Opelossal várakozva. (Itt még tudott parkolni)
Itt már nem.
Hegymászás után nem árt lemosni a verdát. -
Sirpi
senior tag
válasz
szacsee #2592 üzenetére
Hogy hány mérföld volt? Mikor másodszor is végleg beszorultam valahova (először hősiesen kiszabadítottál, szacsee, amiért nagyon köszi
), akkor elkeseredésemben nyomtam egy 'back to road' gombot és 3,5 km-re írta a többieket, ami azért nem gyenge, hegye-völgyön át. Viszont mivel ekkor úgy döntöttem, hogy megyek aludni, elárulná valaki, hogy mi szépet is láttatok ott a messzi és elérhetetlen távolban?
-
szacsee
nagyúr
Na tegnap éjjel elszabadult a pokol..
A főnök rég kapott .... (cucori miatt nem írom le a szó nevét) utánpótlást, ezért úgy gondolta levezeti máson a feszültséget...
A népet szépen bevezette a dzsindzsásba..mentünk jó sokat, nem néztem hány mérföld volt, de 1-2 dombot megmásztunk..
Először én akadtam fennt, majd kiszabadításom után még 1-2-en megtették ezt, utána megint én...
Ebből mi a tanulság?
Hegyet mászni Skyline-al nem ajánlatos...bár Pecc Ferrari GTO-val tette ezt.
Na ma nemtom mi lesz, ha lesz kedvem, akkor úgyis megtalállak benneteket. -
törölt tag
KI lehet ikatatni a routert úgy, hogy beállítasz magadnak egy demilitarizált zónát, vagy a virtuál szerver módszerrel is mennie kellene, de mindkét esetben csak akkor lehet jó, ha azt a (statikus) ip-t osztod magadnak amit oda beállítasz, egyébként csak ideiglenes lesz jó. (elméletileg)
-
Chapel
addikt
Nem tudom router nélkül,lakótársam is neten játszik
-
bazso29
aktív tag
Uh, látom nincs hozzá leírás. Azt írja, hogy a routered nem enged elég portot a TDU-nak, próbálj valami áthidaló módot, nem tudom miről ír. Próbáltad már router nélkül? Érdekes, hogy tegnap láttalak simán mikor Cucorival autóztunk.
P.F.
Ip-címnek a saját géped ip-jét add meg. Nem a tdu-hoz van leírás, szóval porttartományoknak a következőket add meg:
6667,8880-8890,9961,17475,27000-30000
Ha nem tudsz tartományt megadni akkor azon belül válassz ki egyet szabadon. Csinálj vagy ötöt összesen, legyen neki miből válogatni. Ha engedélyezed őket és így se jó a tdu, akkor nem tudom mi a baj, esetleg egy másik router megoldja a gondot. -
Chapel
addikt
Megvették egy kocsim
500k
jjíííípppíííííííííííííííííííí
-
Chapel
addikt
Fel:
A prot forward-os dolog nekem spec nem megy,az első képernyőn beállítom a router-em tipusát,utánna a játékot,letöltöm a progit,de ott már nincs benne a listában a router-em
Így nem tudtam vele mit kezdeni.... -
Cucori
tag
Azt hogy routerrel mit kezdj nem én fogom megmondani, azt viszont tudom, hogy néha van rossz napja/percei a szervernek. Van, hogy csak a Friend-cuccok tűnnek el, néha az egész online cucc lehal. Ilyenkor ha játékban voltál akkor "nincs gáz", ha nem, akkor nem is tudsz ekezdeni játszani nemműködő szerveren. Ez néhány percnél nem szok tovább tartani jó esetben, előfordult már hosszabb idő is mondjuk, de asszem nem ez az általános.
Ilyenkor arra figyelj, hogy a zsaruk ne zizzenjenek nagyon rádOnline módban ugyi nincsenek. Akkor csak a kőrözési jelet kell figyelni, ha a 3at eléred, akkor automatikusan vonja a büntit. (Ha kevés lóvéd van és nemtod fizetni, megúszod a dutyival
) Ha minden igaz versenyekben ha rádzizzennek, akkor sem kell fizetni, kivéve az Extra szállítgatósaknál.
- - - - -
Nah, egy tegnapi darab... Mondhatjuk, bendeguz kérdésére a válasz
- - - - -
Ahogy elnézegettem, nekem 3-an látszottak most online... aztán lehet valaki többen van, de nem volt kedvem meglesni. -
Fel
addikt
Van valami port forwardos dolog... Opelos már leírta többször is hogyan kell.. keress rá!
Chapel: Attól függ mire szeretnéd használni azt az A kocsit... ha csak krúz, akkor pl MC12, Murcielago. Ha sp verseny akkor szinte édesmindegy. Ha online verseny akkor McLaren F1 GTR, Enzo, Saleen S7. Igen a Saleen a legjobb, de nagyon körülméényes a kezelése. A Mclareneken kívül az valamelyiket biztosan meg tudod venni 800ezerből (a legtöbbet persze tuning nélkül).
Esetleg azért is lehet, hogy nem látsz senkit, mert nem adtál mást a Friend listádhoz...
-
Chapel
addikt
Cucori,ma este nem játszik,így senki sem online
-
-
Daweee
őstag
Na elkezdtem onlájn életem [HUN]Maki néven
nyertem pár versenyt, hazavittem egy Enzo-t és vettem egy Gallardo-t
Viszont közbe folyamatosan irogatta hogy nem tud csatlakozni, meg igazából nem is láttam más embert... ilyenkor mit lehet csinálni? routeren nem kell esetleg átengedni?
-
Cucori
tag
válasz
trassher #2573 üzenetére
Amúgysem megy online az offline-profil, szal ha eredeti ha virágbolti, ha offline nyomtad k@kit nem érsz vele
Megéri megvenni, mindenképp. Ha meg már eredetid lesz, és velünk autókázhatsz, sztem lesz kedved ismét legyűrni azokat a piszok százalékokatMakaveli: Nézd, senki élő hús-vér emberrel nem tudsz találkozni, szóval végülis ja. Vagy inkább fogalmazzunk úgy: ha nem is unalmas, azért mérföldekkel jobb online.
-
trassher
addikt
csak azt sajnálom hogy nem lehet a virágbolti mentést applikálni a boltihoz hogy online menjen. akkor tuti megvenném. 44%-nál járok de nem lenne erőm újrakezdeni
-
Makaveli
senior tag
Warez verzióval tényleg nem lehet online nyomni?
-
Makaveli
senior tag
Ja, és Sony PlayStation 2-es joystickkal (átalakítóval) élvezhető a játék?
-
Makaveli
senior tag
Hohohóóóóó holnap meglesz a játék!!!!
Már nagyon várom! Remélem tetszeni fog.
-
törölt tag
hali
van fent valaki mert a friends listában nem látok senkit -
Daweee
őstag
Hello
Ma megvettem a játékot kemény 3990.- ft-ért
Hazahoztam, tört uninstall, eredeti fel, elindítom, nem kér kódot hanem rögtön betölti a törthöz tartozó profilomat. Új online-t nem hagyott csinálni, inkább kiléptem, és a dokumentumokban úgy ahogy van kitöröltem a TDU mappát. Erre az volt a válasza hogy helyezzem be az eredeti lemezt. no comment. szóval megint letöröltettem, viszont most töröljek még valamit mielőtt megint felrakom, vagy jó lesz így megint? registryben nem találtam semmi bejegyzést róla.
És mégvalami: a játékban a nevem meg lehet változtatni? vagy az marad amit létrehozásnál megadtam? -
Bronco80
aktív tag
Csináltam egy új motorhangot at Alfa 8C-nek, inkább csak úgy próbaképpen. Egy-két Youtube videó után úgy döntöttem, hogy a Cobra Concept hangját használom.
Az eredmény messze van a tökéletestől, de akit érdekel kipróbálhatja:http://rapidshare.com/files/96985013/Alfa8C.rar
-
Chapel
addikt
Srácok lassan alapíthatnátok egy Cucori-fan klubbot....
Már a fél PH-nak rózsaszín a kocsija csak h bevágódjon
-
törölt tag
válasz
m0h0senator #2550 üzenetére
lehetne
cucori edition autókkal
-
Chapel
addikt
-
Fel
addikt
Egymás mellett ajánlja fel, hogy: Direct Sale (ugye ez a féláras) és Put up for sale (itt tudod megszabni az árat).
Picco: nagyon szép a TDU az R600/RV670 vgakon, csak arra kell figyelni, hogy driverben az élsimítás alkalmazásvezérelt legyen (ennek ellenére a mintavételezést állítsd narrow tenet-re), ne legyen bekapcsolva az adaptív AA. Ezek után játékban mehet a max 4xAA. Anizót csak driverben lehet állítani, a 16x-et tökéletesen viszi.
-
törölt tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy mostanában nem játszok annyit... Kicsit kevesebbet fogok, inaktívabb leszek, remélem ez nem gond, és nem fogtok kidobni a klubból... Olyan, hogy 1 hónapig nem leszek, biztos hogy nem lesz, annyira nem leszek inaktív. Becseszne.
Ma semmiképpen sem tudok felmenni, barátomnál van a DVD, felteszi... Esetleg holnap krúzolhatunk, skacok.
Bye-bye!
-
szacsee
nagyúr
Hé akik ma fent lesznek azok írják le hol lesznek..
Legyen a közös tali éjjfélkor valami nem oan forgalmas út mentén..így nem szakad ketté a brigád..
Ide vagy Pü-ben, de beszéljetek össze addig..majd leszek..
-
Laczfi
tag
-
Pecc
őstag
Kicsit sötét de a lényeg rajta van.
Ma este is skyline tali volt -
Tibcee
tag
Csináltunk egy kis spontán 100egynéhány km-es laza kora éjszakai krúzt SG-s Raga kollegával,avagy: a gyors és a batár.
-
szacsee
nagyúr
-
bazso29
aktív tag
Megmutattam Cucorinak az egyik legjobb ruhaboltot: LOL
-
Chapel
addikt
Elakarom adni az egyik verdám de csak a "DIrect sales"-t ajánlja fel,akkor meg ugye csak fele árat kapok...hogy tudom én meghatározni az árat?
-
Tibcee
tag
Sziasztok! Szétkaptam a kormányom, most tökéletesek a pedálon a potik, ennek örömére nemsokára megyek egyet a szigeten!
-
Tibiajax
nagyúr
-
MaTTeS
senior tag
nemtudjátok merre lehet az autót tuningoltatni?
-
Tms_EZ
csendes tag
Bocsi Gergely de full meghalt egyáltalán nem láttalak, még megpróbálom de nem sok reményt fűzök hozzá.
-
törölt tag
válasz
#35692544 #2522 üzenetére
én egy sony klón Rumblepad™ 2-vel nagyszerűen bírom irányítani(ai off-on) a széttuningolt salen-emet
ne szenvedj a billel, ilyet kapsz már 6ért, a virbával érzékelteti ha elkapar a kerék -
Cucori
tag
válasz
#35692544 #2522 üzenetére
Lehet hogy arra számítottak, hogy a bill.-esek hamar megunják amúgyis, és ezekig az autókig el sem jutnak.
Egyébként biztos hogy azzal is irányíthatók, csak hozzájuk kell szokni. Nyilván nem fognak úgy menni mint kormánnyal, stb...
Mellesleg énis billentyűzettel bénázok, ráadásul lány is vagyok, assziszik alapból ennyit tudok kipréselni magamból.(pedig nem, csak ez titok
)
-
Cucori
tag
Császkálok-császkálok, de ilyenkor nem nagyon tudok magammal mit kezdeni, mert baba ittvan mellettem, aztán ki tudja mikor kell ugorjak
Szal vagy csak hülyeségekkel lövöm el az időt, vagy ha van ismerős, akkor beszélgetéssel - evvan
Ezértis nem mentünk semerre amikor kérdezted. -
Chapel
addikt
Cucori,gurulunk egyet? Látom császkálsz
-
Tms_EZ
csendes tag
válasz
szacsee #2509 üzenetére
Igen szacsee sajnos ez volt a helyzet
pedig nagyon akartam, mert még sose versenyeztem így eccer ki kéne próbálni!!
Tegnap Bronco is felajánlotta a dolgot, csak hát éppen tipliznem kellet.
Ha tuttam volna hogy ezt ilyen nehéz összehozni akkor kapok az alkalmon!Nah majd legközelebb.
Jah vagyok egész éten egész nap néha néha nem, mert multhéten lettem műtődve és két hét pihi.
Keressetek Msn és toljunk PLz.!
-
szacsee
nagyúr
Megoldjuk...
A héten délutános vagyok, aki akar nyomulni éjjel éjféltől elérhető vagyok.
Pü-ben írjatok, ha van üzenet, akkor ránézek a map friend fülre és goo.
Délelött is megoldható előre megbeszélt időpontban. Elötte jelezzétek.
Szal aki semmittevő, vagy délután melózik az Pü-zzön rám és mehet egy laza krúz... -
Fel
addikt
válasz
szacsee #2509 üzenetére
"az a TVR-es csóka a hegyekben aki rádmászott, az mit akarhatott?
Nekimentél elötte, vagy alapból vannak ilyen gyopa állatok?"... én úgy emlékszem végig mögöttünk kolbászolt, aztán a hágónál ért utól és simán rálökött a szalagkorlátra.... vannak ilyen emberek (vagy mik)
Az a Saleen vs Skyline csata egy gyöngyszem volt... az első kör végéig tartottam magam, azt hittem elhúz mellettem a hosszú egyenesben, de valamit elszabhatott a sikánnál... aztán a második kör elején is meg tudtam előzni a kanyargós részen, mert faltól falig haladt("természetesen" rus volt az illető.... ezek a srácok a nemzetek között a ferpléh díjasok)
Chapel:"Miért raknak fel emberek sok milláért autókat,mikor a szalonban megvehetik eredeti áron,töredékérét???? "
1. Egyszerűen azért, mert sok pénzhez akarnak jutni... mivel nem tudsz a haverjaidnak pénzt adni, ezért azt szokták megjátszani, hogy felad vki egy előre megbeszélt járművet egy szép összegért és a másik megveszi.
2. A csíterek, akiknek sok a pénzük, azok is megveszegetik a szegény pléjerek majd 10millióért eladásra kínált Saturnjait... ez amolyan lelkiismeret furdalásos izé, pénzmosás...
3. Az is meglehet, h az eladásra kínált jármű valamilyen eszmei értékkel bír... vmi nagy nevű versenyzőé volt, aki sok sok versenyt nyert vele, rengeteg megtett km/mérföld van benne. -
Chapel
addikt
Miért raknak fel emberek sok milláért autókat,mikor a szalonban megvehetik eredeti áron,töredékérét????
Tessék elmagyarázni.......nem értem
-
szacsee
nagyúr
Ahá lebuktál lesifotós..
Jajj smisa hamar eltünt, aztán Fel-el kolbászoltunk és jött Pecc, aki mindvégig kitartott.
Közben volt lagg, meg lobby error, meg ami kell layerváltás 100-szorra sikerült, meg ilyesmi. Tms_EZ-el is összefutottunk, de hamar eltünt..
Fel: az a TVR-es csóka a hegyekben aki rádmászott, az mit akarhatott?
Nekimentél elötte, vagy alapból vannak ilyen gyopa állatok?
Jah meg volt a Race pályán Saleen vs Skyline, örültem hogy a marha külhoni csávó bemászik és kocsit vált, amikor Fel elkente a száját. Korrigálni akarta hátrányát és másodjára a startvonalhoz már egy Saleen-el állt oda..
Na én mentem csicsikálni sok jót mindenkinek...Tibi: Nem láttalak titeket, meg sok más embört sem, pedig sasoltam a radart, de a Friend szeróval is lehetett valami, mert nem engedett barátnak jelölni senkit...na meg Tms_EZ is eltünt hamar...sztem race elött map-ról már nem tudott ránk mászni..
-
Pecc
őstag
Esti cruise.
-
Tms_EZ
csendes tag
válasz
Bronco80 #2504 üzenetére
Kösz Bronco.
CP időhatár nem volt, csak teljes. De abba is simán benne voltam.
Lehet hogy az volt a baj hogy másodszorra próbáltam editálni a pályát + a Time Limit, egyből az első menetre kidobta ezt az időt!Köcce
Ezt kipróbálom.
Hát Fel röstellem is egy kicsit, de most már tudom mi van!
-
Bronco80
aktív tag
Ez egy bug; ilyen akkor van, ha beállítod checkpoint-onként az időhatárt (time limit). Ha például nekimész valaminek és nem jutsz el időben az 1. CP-ig, néha (vagy mindig nem tudom) az első CP limitidejét kapod meg végső időnek. (remélem érthető volt)
Elkerülhető ha a Time Limit-et kikapcsolod, mikor csinálod a pályát.
(sok 10 és 15 másodperces idő a drive-in-ben ennek köszönhető) -
Cucori
tag
Gratulálok, és pussz az új tulajdonosnak
Nah, gurulászok kicsit én is, meg késő este is leszek, csak tudnám most mivel menjek...
jah ott a "Ferkó"
-
Fel
addikt
Ilyen velem is előfordult már, nem tudom, hogy sikerül a programnak ezt az időt (nálam is 10mp lett a szintidő...) feljegyeznie... ha jól emléxem, megváltoztattam valamit a szíbályok között és, így új szintidőt kellett mennem és megjavult a dolog. (Mondjuk ez így tényleg ciki, hogy feltöltötted 10mp-es idővel...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Linux kezdőknek
- Nők, nőügyek (18+)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Motoros topic
- Stellar Blade - Idő előtt kiderült a PC-s változat megjelenési dátuma
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest