- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunocsi
csendes tag
Én mennék a GR-1-gyel. Ha lehet.
-
Mosquitoo
senior tag
Oké, máris megvan 3.
(Feltéve, ha Zsömi is tud jönni)
Pecc - Chrysler ME 4-12
Orsyka - Volkswagen W12 Roadster
TESCO-Zsömle - Shelby Cobra ConceptEmlékeztetőképp - még ezek vannak:
Ford Mustang GT-R Concept /D kat/
Chrysler Firepower Concept Car /C kat/
Alfa Romeo 8c Competizone /C kat/
Volkswagen W12 Coupe /B kat/
Shelby GR-1 Concept /B kat/ -
Sordoran
addikt
Én is mennék, de hamar találjon kocsit mindenki magának ha lehet, h szerezzek jutalom kocsit, mert még egy sincs, mivel újra kellett kezdenem a játékot
Szóval lécci szóljatok ha választhatok
Mert még be is kell szereznem előbb.
-
Mosquitoo
senior tag
Figyelem! Jövő hétvégén klubtali! Az időpontot még később egyeztetjük, hogy mindenkinek jó legyen. Megjelenés kizárólag jutalomautókkal!
Aki jönni szeretne, az jelezze és azt is, hogy milyen kocsival, ugyanis nem szeretnék két egyformát látni!
A Chrysler ME-4-12 foglalt, azzal Pecc Mester jön.
Nyugodtan válasszatok ezen kívül bármit, Én bármelyiket bevállalom. Lehetőleg olyat válasszatok, amivel szívesen mentek, és tudtok vele lassabban is menni, hogy megvárjátok a többieket.Ismét tagfelvétel lesz, ezért néhány szerencsés, akit úgy ítélünk, bekerülhet a prohardver.hu klubba.
Számítok az újdonsült klubtagjainkra és persze az eddigiekre is, és ne feledkezzünk meg tiszteletbeli klubtagunkról, TESCO-Zsömléről sem.
Természetesen először a klubtagok választhatnak kocsit, aztán a "maradékból" pedig, aki még jönni szeretne.
Szeretettel várunk mindenkit!
-
Pecc
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
10 perc, civil áldozatok nélkül.
McLaren GTR.tyutyúb vidió
(ps.váltsatok "watch in high quality"-ra! Kép alatt, baloldalt.) -
wulfy_hun
csendes tag
-
Orsyka
tag
Köszönöm
Ubi! Van egy rossz hírem! 120 napot várni kell, mire tudok meghívót küldeni
Sorry! -
Pecc
őstag
Köszönöm a megjelenést mindenkinek a mai klubtalálkozón!
Üdvözlöm itt is a két új klubtagunkat Orsykát és KisCobiii-t!, valamint új alelnökünket Mosquitoo-t!
És végül de nem utolsó sorban, 17. Tiszteletbeli tagunkat TESCO-Zsömlét
Képek később az albumban.
Jó8.
-
TESCO-Zsömle
titán
Ledobott. És vissza se enged....
Köszönöm mindenkinek a remek krúzt!
-
Sordoran
addikt
Természetesen én nem tudtam menni, természetesen a hülye vihar pont akkor jött meg, és ment el a netem...
-
Mosquitoo
senior tag
-
StormLine
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #8172 üzenetére
nekem is épp most volt grafikai bugom, játszahatatlan volt, játék közben alig látszott vmi. a térkép nagyjából látszott de ott meg ojan volt mintha víz alatt lenne a sziget. TDU újraindítás után jó lett
-
TESCO-Zsömle
titán
nv_disp kritikus hibát hajtott végre, ezért a számítógép védelme édrekében a windows leáll. Kérem mentse a menthetőt és zárja be az alkalmazásokat.
-
Pecc
őstag
Fent vagyok emberek, Tantalusnál várakozom, mert a spawnolás nem megy.
-
Sirpi
senior tag
Na, ledobott, és nem tudok visszamenni közétek. Amúgy a tantalustól még a klubig kellett volna elmenni, és mutatnám az utat, ha tudnám. Más klubtag meg nincs a csapatban, szóval nehezen fogjátok megtalálni...
Ja, és folyamatosan írkáltam Nekted, de szerintem nem kaptátok meg.
Moszki, vezesd őket, aztán majd kinevezünk alelnöknek, ha épp odajutunk
-
Mosquitoo
senior tag
Most mindenkit szivat a tehetséges Atari?
Szuper...
És van egy olyan érzésem, hogy 6-ból 2 embernek nem látom az írását...
-
Sordoran
addikt
Én is ott voltam, elején, aztán elment a netem, visszajött és már nem adott be hozzátok, szóval ez van.
-
wulfy_hun
csendes tag
Ezt nem hiszem el... Leállt a gépem, csak úgy magától, azóta Mosquitoo-ékhoz próbálok csatlakozni, de egyszerűen nem sikerül...
-
Pecc
őstag
Srácok! Sajnos, ilyen a munkám bármikor közbejöhet valami.
És miért ne pont akkor, amikor veletek szertnék lenni, és egész héten erre várok.
Amint tudok, megyek.Addig az alelnök úrra tessék hallgatni, követni.
-
enjoy018
tag
Én sajna nem tudok ott lenni a klubtalin, mert egyszerüen nem adott be hozzátok a layerre, pedig szerettem volna!
Vagyis egyszer, de akkor szaggatott mindenki! Majd legközelebb!
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #8161 üzenetére
Elindítottam... szerencsére műxik.
Pecc! Klubtali van! Illene ott lenned!
-
Pecc
őstag
-
enjoy018
tag
Szia mindenki!
Itt van egy pár kép a tegnapi kocsikázásunkról (Orsyka, KisCobiii, Ubi, Pecc, köszönöm nektek):
Tájkép1 Tájkép2 Tájkép3
Vízesésnél1 Vízesésnél2 Vízesésnél3
HC-s golfozás1 HC-s golfozás2 HC-s golfozás3 HC-s golfozás4 -
kzoltann
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #8151 üzenetére
Köszi a buvárképzést és a játékot!
-
Orsyka
tag
válasz
skylinelaca #8146 üzenetére
Tudom bocsi
de úgy is lesz még 1000+1 alkalom
-
Pecc
őstag
vagamo - Nem tudok rátok spawnolni, ezerszer próbáltam
(Ráadásul Chuck Norris van a tv-ben)
-
Orsyka
tag
válasz
skylinelaca #8135 üzenetére
Na a kis függő
Ma viszont nem találkozunk, én nem leszek fent -
Pecc
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #8138 üzenetére
1280*1024 4AA High
177.66 forceware-ben Quality-ra állítva.
Nem használok képszerkesztőt.
Nem hiszem, hogy nálad szebb lenne.
Esetleg más helyszínen, más beállításokkal.Világos lett a kép, lehet az zavar be.
-
Orsyka
tag
válasz
skylinelaca #8130 üzenetére
Sziaaaaaaaaaa
-
Sordoran
addikt
16:00-kor tali az Északi reptértől kicsit Keletre lévő 3 milliót érő háznál.
B kategóriás kocsival!!! (már lesz egy C-s is ám XD) -
skylinelaca
senior tag
Sziasztok! ,visszatértem!
-
Fel
addikt
Ilyen velem is gyakran megesett (bármelyik kocsival), akár úgy, h kijöttem házból és már nem sikerült elindulnom, vagy később, egy lefulladás után makacskodott... szintén gamepaddel és egyszer már kormánnyal is pár napja. DA off és el tudsz indulni, vagy TDU restart, uh nem kontroller hiba. Az érdekes viszont, hogy ilyenkor rükiben simán elindulsz, előre viszont nem. Engem is tolni kellet, h el tudjak indulni...
-
Mosquitoo
senior tag
"Van egy úticél vagy valaki elindul a többi meg száguldozik utána"
Pontosan ezt jelenti.
Általában van egy leader, azaz vezető, aki elöl megy, a többiek meg utána. Általában a vezetőnek van konkrét úticélja, ezért őt nem előzzük meg. Van, hogy padlógázzal csapatunk mint állat, de van, hogy szabályosan krúzolunk, pl. megállunk a pirosnál, max 200-as tempó, stb. Ezek általában előre megtervezett találkozók.
De van, amikor csak összefutunk néhányan és "csak úgy megyünk".
És igen, a Lexus szalon csak a Carpackal lesz elérhető.
-
ramihu
tag
Sziasztok!
Új vagyok itt a játékban, és szívesen megnéztem volna egy ilyen találkozót. Nem találom a lexus szalont, jól sejtem hogy azért mert még nincs meg a carpack?
Amiket korábban emlegettek hogy crusolás az konkrétan mit jelent? Van egy úticél vagy valaki elindul a többi meg száguldozik utána? -
-
netkoo
senior tag
Üdv Fanok!
Én ugy tudom 1db Enzo (Amit Shumi dedikált!)van magyarországon annak az Arab Miliárdosnak aki itt lakik Magyarországon? -
Pecc
őstag
Képzeljétek, már második alkalommal nem indul a countachom.
Kuplunngal vagyok gamepadról. Beteszem 1esbe, tőgáz, kuplung kinyom és fulladás.
Erre, egymás után végtelen sokszor is képes, megszámoltam
HUNathan barátunk szerencsére velem volt és betolt, kétszer is
Így, folytathattam utamIlyen öreg autónál már megeshet minden
Lehet legközelebb majd kilyukad a gumi, vagy hengerfejes leszGondoltam megosztom veletek
-
Orsyka
tag
válasz
TESCO-Zsömle #8118 üzenetére
Én már régen feladtam... mindig feketedne el a térkép, de utána visszajön minden.
Amúgy én azt hittem át lehet arra menni. Kár, hogy nem
-
KisCobiii
aktív tag
válasz
.:Kristian:. #8116 üzenetére
Igen!
Ez a vízes trükk pusztán anyi a lényege, hogy kb. olyan 100-130al mész és az "E"-betü elött még mielött beleérnél valamikor pont akkor nyomod meg a "Map"-gombot, hogy mire a kocsid megáll (mert ugye "Map" gomb megnyomása után a kocsid lefékez!) pont belefékezzen az "E"-betübe. Ennek a sikereségét pusztán ugy lehet látni, hogy az egész "Map" fekete lesz. Ilyenkor tedd le magad akárhova, go az első vízpart és már lehet készíteni a fürdőrucikat.
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #8113 üzenetére
ez engem is érdekelne, azt csiripelték a madarak, hogy amikor belemész a teleportba "E" bill-t kell nyomni, de nekem nem csinált semmit...
-
TESCO-Zsömle
titán
Ha arra a kicsi piros pontra gondolsz a sziget fölött, amit csak addig látni, amíg senki sincs a térképen/ameddig a megjelenő szöveg el nem takarja, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak, mert ott nincs semmiféle sziget.
Az egy olyan hely, ahol akkor/addig tartózkodnak az emberek, mikor már fent vannak a szerveren, de a szigeten még nem. Ha elég gyors és ügyes vagy, akkor rá lehet kattintani. Ilyenkor elég érdekes dolgok történnek. Csóri szerver nem tudja ezt igazán értelmezni, és mivel oda nem tud rakni, ezért "hasraütésre" rátesz egy layerre, függetlenül attól, hogy kik és hol vannak, ha esetleg vannak már rajta.
Párszor sikerült így meglepnem 4-5 magyart. Egyzercsak rájuk spawnoltam úgy, hogy 50km-re voltam tőlük...
-
Orsyka
tag
És sikerült már átjutnod erre a szigetre? Mert sokx amikor megyek fel map-en, épp hogy csak egy pillanatra lehet látni ezt a fenti szigetet, elég gyakran van fent ott valaki, ráadásul az a vki magyar. Csak nem tudom ki
Mi is szenvedtünk már vele, hogy oda átjussunk, de sose sikerült
-
nap
addikt
Este nyomtam egy kis "viziturat". Erdekes, hogy valaki a viz alatti reszt is tobbe-kevesbe kidolgozta. A domborzat, valamint a paltformok jelenlete erre utal.
A tegerfenekrol is le lehet esni.
Majd teszek fel rola kepeket. -
Tattix
tag
válasz
TESCO-Zsömle #8109 üzenetére
bocs 8.05-kor leléptem mert kiugrasztottam anyámat a temetőbe ha aktuális vok!
-
Tattix
tag
Halihó!Van vki fent?Na nem az ágyon!Egy kis Saturday Morgen Cruise?Ha van vkinek kedve egy ereszdelahajamat típusú autókázáshoz azt szívesen várom!
-
KisCobiii
aktív tag
Sziasztok!
Nem is tudom már, hogy ki tette fel a Red Line linkjeit, de ha priviben elmondaná, hogy honnan kell letölteni vagy honnan lehet nagyon megköszöném. Nagyon érdekel az a film.
Jó8 Mindenkinek...
-
TomBoy1986
veterán
Persze hogy használok (EasyThumbnails). Ha megnézed a méretüket mindegyik maximum 150KB. De általában kisebb. Meg azzal méretezem is, hogy legyenek ilyen kisebb hsz-beli képek is.
Megvan az eredeti is mindből, de azok közelítenek az 1MB-os mérethez, annyit meg nem vagyok hajlandó feltölteni 16x.
-
ALYRA
tag
szia!
jó éjt thx
-
ALYRA
tag
szia ! Tibiajax !
csak pause elmegyek aludni holnap meló
-
TESCO-Zsömle
titán
Lefagyott. Vissza se tudok menni...
Vicca kell vennem VGA-OC-ból...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Black & Decker töltőt keresek
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest