- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pecc
őstag
válasz
gagyenkov #23084 üzenetére
Hali öreg harcos!
Van itt tdu2 topic, ide is beírhatnád -
potha88
tag
válasz
gagyenkov #20776 üzenetére
Ja igen, közben megmutatták ,hogyan lehet beugratni
Mindamellett a kilépegetést nekem is csinálja
Kb fél óráig minden stabil, aztán kilép, és onnantól ha visszalépek egyből kidob.
Aztán ha később visszamek, akkor megint kb fél ór
ig stabil, aztán megint szopatKell valami portot nyitni routeren?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
gagyenkov #20271 üzenetére
én is csak azért nem veszek meg egyet, mert anno kétszer futottam neki a kormány-projectnek, de mindkétszer belefulladtam. Nekem az analog gamepad a legjobb, a legkényelmesebb, ugyhogy ez maradt. De ettől függetlenül, ennyi pénzért, ez ajándék. Nem tudom h elírás-e megint vagy tényleg ilyen jó áron szerzik be, de ez csak nekünk jó
Csizmás. Ma este akár kruzolhatunk majd, akár
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
gagyenkov #14029 üzenetére
Nekem meg még nincsen kvalifikációs versenyem.
Nálad nem számít, 1-2 embert alapból a felsőházba soroltm, köztük téged is.
Amúgy meg tessék elmenni egy botba, pultracsapni az anyagiakat és követelni a neked járó GTX295-öt!
sz: GTX295-öt vagy HD4870x2-t mindenkinek államilag!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
gagyenkov #13545 üzenetére
Sebaj, úgyis ECCI-t akarok...
sz: Amúgy meg, ha lesz elég hely egy cockpit-nek, úgyis magam barkácsolom az egészet... Néha eljátszottam már a gondolattal, mi lenne, ha a FFB ténylegesen kitépné a kezedből a kormányt?? 2kW-os porszívómoci megtenné...
Viccet félretéve, valszeg kormány helyett egy vinya ugrik a gépbe figyelembevéve, hogy suli meglehetősen redukálja majd a gép elött töltött órák számát...
-
Krisz77[HUN]
csendes tag
válasz
gagyenkov #13130 üzenetére
hmmm, mindig megmosolygom azokat, akik előbb kérdeznek és csak azután nézik meg az amúgy tök egyértelmű dolgokat....most ugyan ebbe a csapdába estem... mekkora láma vagyok... hisz tényleg ott van, majdhogynem kiveri a szemem... köszönöm Gagyenkov
felnyitottad csipás szemem....
-
Speed limit
tag
válasz
gagyenkov #12142 üzenetére
Sziasztok!
A tegnapi Caterham krúz nekem is tetszett ha bár volt aki húzta a száját hogy ne a hegyekbe menjünk de jó volt.Nagyon jó kis csapat gyűlt össze ráadásul két layer tele volt ilyen krúzon is rég voltam alig várom a holnap esti Ferrari túrát.
Én is köszönöm minden résztvevőnek sok ilyen krúzt kérünk szépen még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest