Új hozzászólás Aktív témák
-
szgy71
csendes tag
Sziasztok, Teclast M30 tablet, 2020.01 havi vásárlás, gyereknek. Azóta napi szinten megy több órát, akksiról, töltőről vegyesen, kikapcsolások sem nagyon voltak a bő fél év alatt.
1-2 hete kezdte azt csinálni, hogy van még hátra kb 15 % akkuidő, (ekkor jelzi hogy ez valami minimum szint, és tölteni kellene) s magától kikapcsol. Mikor visszakapcsoljuk, látszik,hogy leesik az akksi szintje 1 %-ra. Ezt lehet szoftveresen javítani, vagy ennyit bírt az akksija kb? -
#hpq
aktív tag
Szia,
Én is egy P10HD tabletet használok.
Az elmúlt napokban tűnt fel nekem is ez a jelenség, amit egy újraindítás megold lényegében.
Akkor jelentkezik leginkább amikor egy ideig nem használom, ilyenkor lekapcsolja a wifi-t, de már nem talál újra hálózatot.
Feltételezem szoftveres probléma lehet. -
vigyorgó
tag
Külön programot kellett letöltenem amivel be tudom sötétíteni a képernyőt, mert a legkisebb fényerő beállítás is túl világos volt számomra hétköznapi használathoz. Szóval nekem nincs gondom a fényerejével
-
Gre@T
tag
Üdv,
Egy P10HD tulajdonosa vagyok. Sajnos a wifi-vel vannak gondok. Hiába kapcsolom semmit sem talál aztám egy idő után kikapcsolja magától. Továbbá a hálózat scannelés sem jár eredménnyel. Van valakinek hasonó gondja ezzel a típussal?
-
hardline
senior tag
válasz
BEndre34 #492 üzenetére
Én meg erősen gondolkodom azon, hogy lecserélem a T30-at, mert egyszerűen túl nehéz és nagy a drónozáshoz. A távirányítón a tablet tartóval magasan van a súlypont is, ez is nehezíti a használatot.
Ezen kívül viszont maga a tab nálam 10/10, ha nem akarom drónhoz használni. Ezért sajnálom meghirdetni... -
BEndre34
tag
válasz
hardline #491 üzenetére
P10HD-t nem találtam használtan "jó" áron (mármint a kipróbálásra). Úgyhogy most más - drágább - tabokat nézek, amiknek legalább 400 nit a fényereje. Sajnos a Teclast nem teszi közzé ezeket az adatokat, de ami az én szempontomból (illetve aki olyan helyen használná, ahol nagy a természetes vagy mesterséges fény) fájóbb, hogy maga a cég is azt válaszolta 2 különböző megkeresésemre is (e-mail illetve face), hogy ilyen adatokkal ők nem rendelkeznek.
Ahogy az elmúlt hetekben utánajártam az iOS platformú almáknak és az Androidos (újonnan bőven 100e feletti) taboknak van 400 feletti fényereje. Igen, tudom, hogy létezik a CrystalSky (használtan is 150-200e), de az tényleg semmi másra nem tudom használni.
Így a vége az lett, hogy a páromnak átadott, de érdeklődés hiányában kihasználatlan P3S eladósorba került és kp vagy értékegyeztetéssel tabra (450 nit felettire) lesz lecserélve. Így talán kevésbé fog fájni.
Persze ha szembejön egy használt P10HD, amit nem az új árában akar valaki eladni, lehet, hogy kipróbálom.Ha így lesz, mindenképpen beszámolok a tapasztalatokról. Természetesen, ha nem nyári, napon történő használatra kellene, már megvettem volna, mert ár/érték arányban jónak tűnik még így 1 havi utánajárás után is.
Vagy megvárom, amíg fél év múlva lejár a T-s hűségidőm és onnan lesz tab P10HD-hoz hasonló paraméterekkel a kedvezményemmel együtt 16e forintért. -
Joe_963
csendes tag
Sziasztok! Néhány hónapja vettem egy Teclast T30-at, ami mostanában azt csinálja, hogy véletlenszerűen kilép az adott alkalmazásból és betölt egy másikat, majd abból is kilép stb... Van úgy, hogy hosszú ideig nem reagál semmire. Már kétszer csináltam gyári visszaállítást, de eredménytelenül. A Banggood azt mondta, javíttassam meg itthon, és kifizetik a javítást (25 000 Ft-ig). Tudtok esetleg megbízható szervizt? Előre is köszönöm.
-
NNG
csendes tag
Sziasztok! M16-os tabnál normális, hogy magában standby napi pár %-ot merül, viszont ha a billentyűzetes tokjában van ugyan úgy lezárva, akkor 1-2 nap alatt teljesen lemerül?
Van erre valami megoldás?
-
BEndre34
tag
válasz
hardline #484 üzenetére
Néztem a T30-at is, mert nagyon jónak tűnik. Annak a gyári adat szerint ( [link] ) 370 nit a kijelző fényessége.
Sajnos úgy látom, Teclast még nem látta meg a rést (pedig az nem is olyan kis rés), így körülnézek máshol is (pl Samsung). De lehet, hogy ár/érték/használt miatt kipróbálom a P10HD-t ha találok használtat jó árban. -
hardline
senior tag
válasz
BEndre34 #483 üzenetére
Biztos adatot nem tudok mondani, de kb 350 nit lehet a P10HD fényereje. Ki kell próbálni, lehet azt mondod, hogy használható.
Nekem T30 van, annak sem tudok pontos értéket, valahol 400 nitet olvastam. Drónozok én is, de tavaly nyáron nem egyszer voltam kénytelen a telefont berakni a tablet helyére, mert nem volt árnyék, és nem láttam semmit. Amúgy meg rohadt nehéz is a távirányítón tartani.
Ipad mini jó lenne (4-es), mert könnyű, egész jó a fényerő. De minden egyébre, amire a T30-at használom, arra kevésbé lenne alkalmas, vagy egyáltalán nem. Csak drónhoz meg nem éri meg...A régebbi iPadeknek meg kisebb a fényereje. A Teclast még nem látta meg ezt a piaci rést: kifejezetten drónosoknak egy olcsó tabot, semmi extra hardver nem kéne, csak a kijelző legyen vagy 1000 nites. -
BEndre34
tag
válasz
hardline #482 üzenetére
Köszönöm, akkor körülnézek, mi lenne android szinten a jobb. Ahogy eddig láttam a Samsung tablettek fényereje már jó lehet. iOS-t nem vennék (pedig a fénye tényleg jó), mert semmim nem kompatibilis vele, így az Android opp lenne a cél. ... Esetleg nézek egy használt P10 HD-t és ha kevés megy vissza a piacra.
-
hardline
senior tag
válasz
BEndre34 #481 üzenetére
Kiemelkedő fényerőt egyik sem fog tudni, főleg ilyen árban. "Olcsón" 400 nit lesz kb a plafon, ami kevés.
Erre a célra valami 6-700 nit fölötti értékkel bíró amoled kijelző lenne jó, esetleg iPadek tudnak még hasonlót. De saját tapasztalatom alapján az sem mindig elég. Vagy az igényekből faragsz, vagy a keretet emeled.
M30 nem full laminated ha jól rémlik, elég nagy tér van az érintő és a kijelző közt, azt főleg felejtsd el. -
BEndre34
tag
Drónhoz szeretnék tabletet venni és a Teclast P10 HD -t ajánlották, ami a 10,1"; 1920×1080; 224 PPI és a 3GB RAM adataival elég szimpatikus. Főleg, hogy a 150mm szélességével bele is fér a távirányító telefon/tablet tartójába (gyári értékként 170mm van megadva, de tolómérővel még a 169mm is necces). Viszont nem ismerem a márkát, illetve a modell (P10 HD) nit adatát sehol se találom. Nem a fényerősség-re (brightness) hanem a cd/m²-ben (vagy nit / nits) kifejezett fényesség értékére lenne szükségem. Van valakinek napfényes időben tapasztalata ezzel a modellel? Illetve ha van más (T20, M30), ami akár jobb is lehet (50e a keret) és van értelme plusz összeget rákölteni úgy, hogy a gép (P4) 1/2,3” szenzora által közvetített, 720P @ 30fps élőképet fogom csak nézni vele, azt is szívesen fogadom.
u.i.: Másra nem nagyon használnám, úgyhogy ezért is max 50e a keret.
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Egy Teclast m89 pro tabot valahogy rá lehet venni, hogy ismerjen fel egy 256 gb-s memóriakártyát? -
vigyorgó
tag
Sziasztok!
USB csatlakozón keresztül akartam PC-ről T30ra átmásolni pdf et, de nem lehetett. Tudja valaki mi az oka? -
FattyDove
őstag
Melyik jelenlegi teclast tabletnek van értelmes szoftver támogatása (akár custom rom)?
-
depmod
aktív tag
Sziasztok,
T30-as teblet csatlakozó USB-C töltője nem működik, nagyritkán sikerül úgy játszani vele, hogy veszi, de alapjában véve rossz.
Nem tudtok szervizt eme egyébként elég jó tablethez?Köszi,
-
BEndre34
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert ugyan átnéztem az utóbbi 3 hónap beszélgetéseit, de nem találtam rá biztos választ.
Drónhoz szeretnék tabletet venni, mert a telefon (6") túl kicsi (és a szemem se olyan, mint 20 évesen), de amiket kinéztem, azoknak a fényereje sajnos gyenge lesz napsütésben (Huawei MP T3 10 2/16 GB WiFi: 9,6"; 1280x800; 157 PPI; 800:1 kontraszt; 300 nit; illetve Lenovo TAB M10 3/32 GB WiFi: 10,1"; 1920x1200; 224 PPI; 1399:1 kontraszt; 321 nit). A drónos fórumon a Teclast P10 HD -t ajánlották, ami a 10,1"; 1920×1080; 224 PPI és a 3GB RAM adataival elég szimpatikus.Főleg, hogy a 150mm szélességével bele is fér a távirányító telefon/tablet tartójába (gyári értékként 170mm van megadva, de tolómérővel még a 169mm is necces). Viszont nem ismerem a márkát, illetve a model (P10 HD) nit adatát sehol se találom. Van valakinek napfényes időben tapasztalata ezzel a modellel (esetleg tudja a kontraszt és nit adatot)? Illetve ha van más (T20, M30), ami akár jobb is lehet (50e a keret) és van értelme plusz összeget rákölteni úgy, hogy a gép (P4) 1/2,3” szenzora által közvetített, 720P @ 30fps élőképet fogom csak nézni vele, azt is szívesen fogadom.
u.i.: Másra nem nagyon használnám, úgyhogy ezért is max 50e a keret.
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Teclast tabletekre szoktak jönni verzió frissítések?
Kinéztem egy Teclast P10HD tabletet és az érdekelne, hogy várható rá android 10 vagy 9-esen marad valószínűleg? -
bl4ze
veterán
válasz
< CyberBob > #455 üzenetére
Ezek szerintem egy kókler banda szintén kintről Kínából hozzák be a cuccokat és jókora hasznot még rádobnak
-
bl4ze
veterán
Urak, senki nem tudja tényleg, hogy hogyan lehet megoldani, hogy a más készüléken elolvasott Viber+Messenger üzeneteket bekapcsolás után az M30 tablet ne hozza fel ?
Kicsit idegesítő, zavaró. Több napos üzeneteket is mutat, melyeket elolvastam - meg is válaszoltam. (ezek csak Messenger és Viber üzenetek)
Köszi -
bl4ze
veterán
válasz
< CyberBob > #451 üzenetére
Hogyne lenne. Gyári Androidon megy -) Magyar nyelv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Foxpost
- BMW topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Külpolitika
- Mikrotik routerek
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest