Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardline
senior tag
válasz
BEndre34
üzenetére
Biztos adatot nem tudok mondani, de kb 350 nit lehet a P10HD fényereje. Ki kell próbálni, lehet azt mondod, hogy használható.
Nekem T30 van, annak sem tudok pontos értéket, valahol 400 nitet olvastam. Drónozok én is, de tavaly nyáron nem egyszer voltam kénytelen a telefont berakni a tablet helyére, mert nem volt árnyék, és nem láttam semmit. Amúgy meg rohadt nehéz is a távirányítón tartani.
Ipad mini jó lenne (4-es), mert könnyű, egész jó a fényerő. De minden egyébre, amire a T30-at használom, arra kevésbé lenne alkalmas, vagy egyáltalán nem. Csak drónhoz meg nem éri meg...A régebbi iPadeknek meg kisebb a fényereje. A Teclast még nem látta meg ezt a piaci rést: kifejezetten drónosoknak egy olcsó tabot, semmi extra hardver nem kéne, csak a kijelző legyen vagy 1000 nites.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alaplap javítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux Mint
- Milyen processzort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Spórolós topik
- PR-Telecom
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs