Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xbean
tag
válasz
bundásss #7110 üzenetére
Igazság szerint már van náluk egy számlám, de mivel semmi sincs róluk a neten, így a mostani brókerbotrányok kapcsán elbizonytalanodtam nem kicsit. Amit tudok mondani eddig róluk, hogy ha kérdésem volt mindig gyorsan választ kaptam, akár telefonon, akár emailben, de még az online élő ügyfélszolgálat által is.
A végrehajtás valóban gyors, nem tapasztaltam semmi negatívumot. Kisebb kifizetésem volt eddig, az igénylésem napján már a számlámon volt a pénz.
Érdeklődtem náluk a tőke biztonságával kapcsolatban is, Dzoli információja szerint csak felügyelt cégek rendelkeznek biztosítással, na erre kérdeztem rá:"tőkegarancia a brókercég számláit vezető bankokon keresztül van reguláció nélkül
regulációval pedig közvetlenül a tőkevédelmi alapból"Szóval ezt a választ kaptam és egy linket is, ahol erről tájékozódhatok bővebben.
[link]De úgy érzem igazatok van, mert annak ellenére, hogy eddig negatívumot nem tudok mondani, de még sincs meg a biztonság érzetem az általatok említett okok miatt, így valószínűleg visszaigénylem a befektetett összeget a közeljövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elektromos autók - motorok
- Call of Duty: Black Ops 7
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Formula-1
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eladó GoPro HERO 9 BLACK!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512 GB, Kék, 3 év garancia
- Predator Helios Neo 16 (PHN16-71) i9-13900HX / RTX 4060 / 16GB / 1TB / 16 165Hz Garancia 2027.09
- HP ELITEBOOK 845 G8 - AMD Ryzen 5400U/16GB/256SSD//VEGA/14.0" FHD Bang&Olufsen hang laptop
- Longines Hydroconquest L37824766 szürke, férfi 43mm eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest