Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Én ezt úgy védtem ki, hogy visszavettem a tőkeáttétet, illetve ha magasabb a tőkeáttét, akkor arányosan kevesebbet nyitok.
Példa nálam: van 1.000 EUR a számlámon, 30-as tőkeáttéttel, vagyis 30.000 unittal gazdálkodhatok. Alapesetben ez ugye azt jelenti, hogy maximum egy pozin 30 EUR-t bukhatok, tehát oda teszem a stop szintemet, ahol ez megvalósul. Ha azt érzem, hogy nagyobb kilengés várható, akkor nem nyitom meg a 30.000 unitot, hanem mondjuk csak 15.000-t, viszont a stop szintemet itt is 30 EUR-ban határozom meg, ezzel nagyobb mozgásteret biztosítok magamnak. Konkrétan kétszer annyit mehet ellenem az árfolyam. Persze lehet, hogy ez így egy rossz taktika, mert fele annyi unittal bukhatom ugyanazt, mint a teljes összeggel. Gondolom sok gyakorlással lehet javítani azon, hogy megfelelő legyen a beszállási taktika, de nálam ez még nem az igazi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest