- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG Ally
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
mszl
aktív tag
válasz
domerator #680 üzenetére
Szia!
Így viszont hozzá szólni sem tudok, mert azokban az időkben még ahogy íratm..
Ha esetleg az ember megtudta volna kóstolni akkor lehetett volna kicsit hasonlítani valamihez, esetleg Assami, Ceyloni, Kínai v. valami keverék. Mert szerintem az előbb említett 3-nak van eléggé elkülönülő teljesen megjegyezhető ízvilága.
Arra esetleg emlékszel, hogy milyen ízeket éreztél? Gondolok itt, hogy ha Ceyloni ami "savas"ízvilágú (a lipton yellow label szerintem ceyloniból van keverve) a többihez képest, az Assami ami ha erősre készíted akkor inkább olyan nyálösszehúzós a szádat "kiszárítja" érzés (ez a legjobb szerintem a Masala Chai-hoz másból nem is tudnám elképzelni), a kínai pedig picit kesernyés, azonkívül a többihez képest semleges.
De ezt mindenki máshogy érzi nekem ezek az ízek maradtak meg az emlékeimben mert az ízek szerintem nagyon nagyon egyénfüggők!!!!Időm letelt estére folytatom, ha lesz reakció, addig is üdv minden tea ivónak!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opera böngésző
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest