- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mszl
aktív tag
válasz
domerator
üzenetére
Szia!
Így viszont hozzá szólni sem tudok, mert azokban az időkben még ahogy íratm..

Ha esetleg az ember megtudta volna kóstolni akkor lehetett volna kicsit hasonlítani valamihez, esetleg Assami, Ceyloni, Kínai v. valami keverék. Mert szerintem az előbb említett 3-nak van eléggé elkülönülő teljesen megjegyezhető ízvilága.
Arra esetleg emlékszel, hogy milyen ízeket éreztél? Gondolok itt, hogy ha Ceyloni ami "savas"ízvilágú (a lipton yellow label szerintem ceyloniból van keverve) a többihez képest, az Assami ami ha erősre készíted akkor inkább olyan nyálösszehúzós a szádat "kiszárítja" érzés (ez a legjobb szerintem a Masala Chai-hoz másból nem is tudnám elképzelni), a kínai pedig picit kesernyés, azonkívül a többihez képest semleges.
De ezt mindenki máshogy érzi nekem ezek az ízek maradtak meg az emlékeimben mert az ízek szerintem nagyon nagyon egyénfüggők!!!!Időm letelt estére folytatom, ha lesz reakció, addig is üdv minden tea ivónak!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest