Hirdetés
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mszl
aktív tag
válasz
domerator
üzenetére
Szia!
Így viszont hozzá szólni sem tudok, mert azokban az időkben még ahogy íratm..

Ha esetleg az ember megtudta volna kóstolni akkor lehetett volna kicsit hasonlítani valamihez, esetleg Assami, Ceyloni, Kínai v. valami keverék. Mert szerintem az előbb említett 3-nak van eléggé elkülönülő teljesen megjegyezhető ízvilága.
Arra esetleg emlékszel, hogy milyen ízeket éreztél? Gondolok itt, hogy ha Ceyloni ami "savas"ízvilágú (a lipton yellow label szerintem ceyloniból van keverve) a többihez képest, az Assami ami ha erősre készíted akkor inkább olyan nyálösszehúzós a szádat "kiszárítja" érzés (ez a legjobb szerintem a Masala Chai-hoz másból nem is tudnám elképzelni), a kínai pedig picit kesernyés, azonkívül a többihez képest semleges.
De ezt mindenki máshogy érzi nekem ezek az ízek maradtak meg az emlékeimben mert az ízek szerintem nagyon nagyon egyénfüggők!!!!Időm letelt estére folytatom, ha lesz reakció, addig is üdv minden tea ivónak!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- XPEnology
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest