Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Home/Nest
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Bemutatta a Panther Lake kiscica verzióját az Intel
- Milyen asztali médialejátszót?
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
hátazé a bravos az -sztem- eléggé fos! nem egy kategória a Lipton, Twinings, Dilmah háromszöggel... kicsit lejjebb, de még azért esetleg az 'iható, ha nagyon muszáj' kategóriába sorolom a Teekanne-t... de ha lehetőség van rá, akkor valóban szálas!
ha Bp, akkor mindenképp ajánlom az ikeás húshőmérőt, gyors, pontos (gyorsabb és pontosabb, mint egy analóg! és cs 1490!) bestbuy!
teaszűrőből, ne sajnáld a zs-t egy kicsit drágábbra, (kicsit visszaolvasol, linkeltem korábban is!
) jó sűrű legyen a lukazása, h tudj bele finom szemcséjű teát is tenni! 
(teatojást én sem ajánlom, nem hagyja a leveleket szépen kinyílni, nem az igazi...)
edénynek amiben ázik, és amiből iszod, mindkettőhöz színtelen, átlátszó, edényt javaslok, h gyönyörködhess a színekben, és könnyen elkerülhesd a túlázást! (erre -a hőmérséklet mellett!- fehér, zöld, oolong teáknál nagyon figyelni kell! könnyen megkeseredik!)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) jó sűrű legyen a lukazása, h tudj bele finom szemcséjű teát is tenni!