Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Plexi topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
hátazé a bravos az -sztem- eléggé fos! nem egy kategória a Lipton, Twinings, Dilmah háromszöggel... kicsit lejjebb, de még azért esetleg az 'iható, ha nagyon muszáj' kategóriába sorolom a Teekanne-t... de ha lehetőség van rá, akkor valóban szálas!
ha Bp, akkor mindenképp ajánlom az ikeás húshőmérőt, gyors, pontos (gyorsabb és pontosabb, mint egy analóg! és cs 1490!) bestbuy!
teaszűrőből, ne sajnáld a zs-t egy kicsit drágábbra, (kicsit visszaolvasol, linkeltem korábban is!
) jó sűrű legyen a lukazása, h tudj bele finom szemcséjű teát is tenni! 
(teatojást én sem ajánlom, nem hagyja a leveleket szépen kinyílni, nem az igazi...)
edénynek amiben ázik, és amiből iszod, mindkettőhöz színtelen, átlátszó, edényt javaslok, h gyönyörködhess a színekben, és könnyen elkerülhesd a túlázást! (erre -a hőmérséklet mellett!- fehér, zöld, oolong teáknál nagyon figyelni kell! könnyen megkeseredik!)
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

) jó sűrű legyen a lukazása, h tudj bele finom szemcséjű teát is tenni!