- Asztrofotózás
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Plazma TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni időjárás-állomás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poctar
senior tag
Én nem szoktam mindennap teázni(csak esőben), de nagyon szeretem.
Azt tudom, hogy nem szabad sokat fogyasztani, mert káros ha sokat iszom belőle.
A koliban mindenfélét kipróbáltam és rájöttem, hogy az eredeti teák sokkal jobbak (és drágábbak is).
Kipróbáltam az Angol módit is. Raktam a teába tejet (cukrot és citromlét nem). Nekem nagyon ízlet a tejes tea. Sokáig ittam így és sok mindenre rájöttem:
-finom
-a színe gusztustalan
-jobban befogja a poharat
-melegen finom, hidegen nem
-nem mind1, hogy milyen teával iszom.
-elsőre nagyon furcsa.
Szoktam még granulát teát is fogyasztani az egyszerű elkészíthetőség végett. Hidegen, melegen pár perc és kész. Ha sokat iszok belőle, akkor megunom egy ideig és jön az igazi tea.
Néha elgondolkodok és rájövök, hogy idehaza mennyire ''rossz'' teák vannak. Ha beesek egy teaboltba és veszek egy ''igazi'', nem filteres teát pár ezer k-ért. Ezután hazamegyek, majd elkészítem.... Azt hiszem rakok fel egy kis vizet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hihetetlen mennyire jók.
Irigylem azokat, akik a tea hazájában lakoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)