Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
(#500) !!!
Valódi hársfateát iszom épp' citrommal és vegyes erdei mézzel.
...az ötszázadikat meg - igaz nemt'om miért - nem hagyhattam ki.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
shteer
titán
vettem ma teagömböt asszem leszokok a filteres teáról
szerintem jónak tűnik..
-
EGOKA
tag
Tecsóban lehet kapni olyan Pickwick dobozt, amihet gyümölcsös kanna van csomagolva. 2000 pénz és 4 doboz tea van benne.
http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/
-
EGOKA
tag
Bécsben sikerült meglátogatni a legelső Demmer teaházat. Isteni teáik vannak. Főleg az ilyen bécsi specialitások aranyosak, mint Sissi kedvence. Amúgy az tényleg finom, vmi ízesített fekete tea.
-
EGOKA
tag
Kipróbáltuk a Kretek teaházat. Ez kb úgy indonéz, mint ÉN. Olcsónak olcsó, de kicsi és nem szimpi. Persze a hátsó részbe nem lehetett épp bemenni, de nem tudom az mennyivel lenen jobb.
-
ladybug
őstag
Ma reggel ittam Mayfair borsmenta teát. Nagyon finom és izgalmas ízű tea.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
EGOKA
tag
Sirius teázóban vannak új teák.
Pölö felújításból megmaradt mézes-malteros.
-
ngabor2
nagyúr
kipróbáltam a naturland lapacho teáját. íze nem sok van, illata is csak a fűszerektől. viszont érezhetően élénkítő.
-
MolCi
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok! A zöld tea milyen hatással van rátok?
Mert én vagy rossz teát vettem vagy érzékeny a gyomrom, de nekem olyan hascsikarásom van tőle + egyebekKiváncsi vagyok, hogy másnak is így hat-e a zöld tea?
-
Integra
titán
én is örülök neki, mint majom a farkának.. soha nem láttam még ilyet, valszeg kimaradt valami az életemből, mert egyik barátnőm aki most épp az usaban tengeti napjait, jól lesavazott, hogy ott mindenki ilyennel rohangál..
jóvanbazeg, de engem senki nem vitt ki magával az usa-ba, soha nem voltam.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
ez egy technokrata sárkányos bögre, és a cégben kaptam egy amerikai főnökasszonyomtól, aki átrepült találkozni velünk, és a cég neve van belegravírozva
és nagyon szép és jó, szuper használni, és baromi hosszú ideig meleg marad a tea benne. egy baja van, hogy sajnos csak 4.5 deci fér bele, gyakran kell utántöltenide az egyedi bögre projekt nem állt le természetesen
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ngabor2
nagyúr
gyártani kellene valami finomat. üdítő nincs, a sört meg nem kívánom. no, meglátom, miből élünk, szálas redbush lesz, vagy filteres Milford.
-
Integra
titán
az új "teásbögrém"
[link][ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
Én is most iszom a teát dögivel, hogy beteg vagyok. Nem olyan rossz. Régen nagyon utáltam, mostanra megszerettem. Igazi citrommal sokkal eredetibb íze van, mint citromlével.
-
RedWing
aktív tag
Aki esetleg még nem volt itt, annak mindenképpen ajánlanám!
[link]
Nagyon jó hely!Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
Integra
titán
válasz Cs.Orsolya #471 üzenetére
kikérem magamnak!
nem én találtam ki, nekem nincsenek ilyen "romlott" orvosi gondolataim..
én csak szimplán perverz vagyok...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz V.Stryker #472 üzenetére
Engem meglepett a Millford színvonala. Filteres teákban még nem ittam ilyen aromásat. az már más kérdés, hogy ez a töltőanyag miatt van, vagy hozzáadott aromák miatt. A szálas/szemes teákat én is jobban szeretem.
De gyógyteákban is nagy fan vagyok. Kell is olykor.
Tegnap a Teaerdőben ittam valami gyógyteakeveréket. Nagyon remek íze, illata volt. Fájt a fejem, és egy időre tényleg el is mulasztotta. Aztán sajnos visszajött, most is fáj, de többet nem lehet belőle inni egy nap. (Nem szokott fájni a fejem. Gyanús vagyok magamnak. Dolgozni sincs kedvem. Ez is gyanús )"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #471 üzenetére
Én is Milford fun vagyok. Bár én kicsit ilyen megszokások híve vagyok,mert általában csak Milford csipkebogyót iszom....ha épp nincs ,akkor vmi más csipkebogyósat, persze abból már két filtert is kell beletennem ,hogy enyhe ízt érezzek.
-
-
Cs.Orsolya
senior tag
Majd egyszer négyszemközt prezentálom
A többi rejtély marad...A bögrém nevében meg meg avgyok sértődve. Még hogy ilyenek jutnak eszetekbe...
ON:
Tegnap olyan Millford teákkal találkoztam egy kedves ismerősnél, hogy olvadtam! Kiderült, Németországból hozta őket. Igaz, hogy mind filteres volt, de igazi íz- és illatkavalkád. Volt közöttük egy Samba fantázianevű chillis és meggyes. Aztán volt valami arab fahéjas teája, de mivel német neve volt, nem bírtam megjegyezni. Aztán ittunk a Teakanne Green "Csájé" (nem tudom hogy kell leírni)-ból, ami mangós és citromos ízesítésű volt, és nagyon-nagyon kellemes fűszeres teának bizonyult."Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Integra
titán
válasz Cs.Orsolya #466 üzenetére
mi? a szex? és hogy? interneten keresztül?
na ne, hogy még olyan bögréd is van...
már ez a zöld pötty/rózsaszín kombó is sokk volt...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Cs.Orsolya #464 üzenetére
dughatnékod van?
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Cs.Orsolya #463 üzenetére
Bár, ha ontopik maradok: Asztalra vissza, Baby(doll)!
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Integra
titán
válasz Cs.Orsolya #461 üzenetére
csak úgy beugrott, nem kukacoskodni akartam
jó éjt....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Cs.Orsolya #459 üzenetére
amúgy azok zöld pöttyöknek tűnnek a fotón
-
Integra
titán
válasz Cs.Orsolya #456 üzenetére
na ez komoly...
kicsit viharvert, hűséges bögre kell legyen[ Szerkesztve ]
-
szatocs
őstag
válasz Cs.Orsolya #456 üzenetére
Kicsit megviseltnek tűnik szegényke, vagy alap design?
=== Szatocs ===
-
Integra
titán
válasz Cs.Orsolya #454 üzenetére
ne kímélj, bírom a strapát, legalább kiderül, hogy mennyit tévedtem
-
Integra
titán
válasz Cs.Orsolya #451 üzenetére
délután nem tudtam belegondolni, de most simán megy a dolog..
jaj, elég illúzió romboló lehet. bár ha hefner házából vagy az egyik barbie girl, akkor még talán passzolna is, ami nem feltétlen jelent negatívat))most "proliteázok" egy liter forralt víz, tasakos tea, cukor, citrom..
mondjuk jól esik[ Szerkesztve ]
-
EGOKA
tag
válasz Cs.Orsolya #451 üzenetére
Ezt sikerült elképzelnem.
Mondjuk ÉN egyszerűen oldom meg a helyzetet, kannában szoktam csinálni a teát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest