Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz AMD Power #529 üzenetére
A kisebbik lányomnak van bőrallergiája - atópiás ekcéma, azokat ismerem az allergiás asztmát annyira nem, de az biztos, hogy a természetes gyógymódokat nyugodtan kipróbálhatod. Mi omega 3-as testápolót használtunk a bőrére. Ez nagyon jó volt, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy azok a szerek, teák, italok, ételek, amiben omega 3 van, azok jó allergia ellen.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
Ma reggel ittam Mayfair borsmenta teát. Nagyon finom és izgalmas ízű tea.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
Két napja vettem teát. A Gárdonyi teaház meggyes-rumos és vérnarancsos-citromfüves teát. A Milford után teljesen más ízű ez a gyümölcstea, de finom.
-
-
ladybug
őstag
Ma végre megint feltöltöttem leapadt Milford teakészletemet. Most van téli álom, erdei gyümölcs, vérnarancs és epres-málnás itthon. Annyira finomak. 540 ft körül avn egy doboz, de megéri az árát.
-
ladybug
őstag
válasz Kephamos #240 üzenetére
Nekem talán azért is ízlik ennyire, mert savanyú. A teákat is kicsit savanyúbbra készítem mindig, több citromot teszek bele. És a gyümölcsök közül is a savanyúakat szeretem. Nem is finom, ha már olyan mézédes. De ez csak az én bugom...
-
ladybug
őstag
Ma vettem Milford: vérnarancs teafüvet. Nagyon finom, és végre olyan íze van, amilyennek lennie kell. Nem úgy a múlthéten vásárolt Naturlandos csipkebogyóteának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- Roventa hajformázó új 6hó jótállással!
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest