- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Milyen széket vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
AMD Power #529 üzenetére
A kisebbik lányomnak van bőrallergiája - atópiás ekcéma, azokat ismerem az allergiás asztmát annyira nem, de az biztos, hogy a természetes gyógymódokat nyugodtan kipróbálhatod. Mi omega 3-as testápolót használtunk a bőrére. Ez nagyon jó volt, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy azok a szerek, teák, italok, ételek, amiben omega 3 van, azok jó allergia ellen.
-
ladybug
őstag
Ma reggel ittam Mayfair borsmenta teát. Nagyon finom és izgalmas ízű tea.
-
ladybug
őstag
Két napja vettem teát. A Gárdonyi teaház meggyes-rumos és vérnarancsos-citromfüves teát. A Milford után teljesen más ízű ez a gyümölcstea, de finom.
-
ladybug
őstag
Ma végre megint feltöltöttem leapadt Milford teakészletemet. Most van téli álom, erdei gyümölcs, vérnarancs és epres-málnás itthon. Annyira finomak. 540 ft körül avn egy doboz, de megéri az árát.
-
ladybug
őstag
Ma vettem Milford: vérnarancs teafüvet. Nagyon finom, és végre olyan íze van, amilyennek lennie kell. Nem úgy a múlthéten vásárolt Naturlandos csipkebogyóteának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest