Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Modding és elektronikai kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
hi!
Tegnap irtam egy valaszt erre ne tanalom??? hogy hova lett??? vagy nem kuttem el??? ejjenek a nyugalmas napojaim:- )
Szoval:
Keverem a szezont a f.szommal...
Szoval 98 nyaran vala kinn anglia es hoztam szep kek csomagolasu gyumolcs teakat... sajna a markat elfejtettem: - ((( ezert egy nagyonb gyonyoru es szamomra kedves holgy aki 01-ben volnult konferenciazni felajnlotta segitseget es bejart par boltot de mikor monda, hogy kek csomag, akkor mindneki eyertelmuen a Tetley-re asszocialt... es hozott is egyet, ami 3 teabol blended annak egyik osszatevoje a rooiboss... na mos tegy masik szinten gyonyoru es szinten nagyon kedves hogy ugy 03/04 krnyekn del afrikaban keverte a vegyszereket es ennek a kirandulasnak eredmenyekent erkezett hozzam egy adad rooibos aminek sajna comagolasa siznten elveszven... de mivel del-afrikaval jok a labor kapcsolatai ezert felvetettem a lyanyoknak ha erkezik vki legkozlebb onan hozzon mar nekm egy csomaggal...
egyellore ennyi
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest