Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Janaboy
üzenetére
egyszerűen ez a hegy építés nem akar jól menni, szerintem amúgy ez a tök amit vettem nem a legjobb hozzá.
Szerintem jobban menne egy kicsi tökkel, amit teletömsz teával, és kevés víz.
Amúgy a matcha teák között mekkora ízbeli különbség van? vagy alapvetően mind hasonló? Azért rendeltem a fentit, mert naponta iszok egyet (2 gramm tea), akkor ár-érték arányban tűrhető.
Az íz hasonló, zöld umamis, inkább az édesség, a textúra változhat, idősebb növénytől származik e, ásványosabb vagy krémesebb.
Szerintem napi "sofőrnek" jobb a Yerba mint a matcha, én a helyedben még próbálkoznék vele. Egyébként az Argentín yerba sosem fog annyira összetapadni mint az Uruguay-i. Lehet érdemes kipróbálnod azt is. Kis tök, sok tea, kevés víz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Microsoft Edge
- Gran Turismo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 (GL) Eladó 2028 01.06-ig Garanciális
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot
- Edox Grand Ocean Automatic Chronograph, dobozában
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest