- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kb. az utolsó mondatod a lényeg. Úgy tűnik kicsit még mindig túl van misztifikálva ez a teázós dolog (a rizsfőzéshez hasonlóan
), de érdemes belegondolni, hogy olyan emberek milliói fogyasztanak teát napi szinten, akik a s*ggüket se törlik ki mindig és a nappal kelnek, fekszenek. Persze lehet mondani, hogy ezek a fess teásibrikek mennyivel kulturáltabbak, de szerintem csak túlbonyolítják az egészet, illetve gyakran kínszenvedés rendesen kipucolni őket.Az a Kamjove használhatónak tűnik (bár nem tudom, mitől "kungfu"), de ezek hiányában egy nagyobb, fedeles v. szűrős kancsó, illetve egy kisebb csésze, pohár, kedvenc ivóedény bőven elegendő, előbbiben ázik a tea a kívánt ideig, melyet aztán leöntesz pohárba. Ha elfogyott, akkor feltöltöd újra forró vízzel egészen addig, míg kívánod vagy el nem megy az ereje a teának, de fontos, hogy ne hagyd ázni a teát túl sokáig a kancsóban. A legjobb, ha csak annyi forró vízzel öntöd fel, amennyit azonnal ki tudsz tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de érdemes belegondolni, hogy olyan emberek milliói fogyasztanak teát napi szinten, akik a s*ggüket se törlik ki mindig és a nappal kelnek, fekszenek. Persze lehet mondani, hogy ezek a fess teásibrikek mennyivel kulturáltabbak, de szerintem csak túlbonyolítják az egészet, illetve gyakran kínszenvedés rendesen kipucolni őket.