- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Ezt a 2 gyümölcsteát a tea.hu-ról rendeltem. Közbe vettem egy Tescoma TEO 1,25 l teáskannát ami boroszilikátból van. Ezt akár gáztűzhelyre is fel lehet rakni, jól bírja a hőváltozást.
Ebbe szoktam csinálni 1L "főzetet" amihez 10g teafüvet szoktam rakni. Az az igazság hogy cukorral citromlével ittam idáig a teát így ezek nélkül nekem még íztelen. Viszont a citromlét teljesen elhagytam, illetve 1 teáskanál cukrot rakok jó 3dl teához. Hozzá kell magam szoktatni a cukor nélküli teához csak ehhez kell még kis idő.
Köszi a linkeket, megnézem!
https://www.demmers.hu/-n is sok jó dolog van, legközelebb onnan is fogok rendelni. Viszont itt azt írja pl. az Epercsoda teánál hogy 8-10 teáskanál kell 1 literhez ami nagyjából 16-20gramm teafű környéke. Én 10 grammot raktam a tea.hu-ról rendeltből és az is bőven jó volt. De akkor ezek szerint a 16-20 gramm a normális 1 literhez?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest