Hirdetés
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kenyerr
tag
válasz
Vhiktor #18904 üzenetére
Köszönöm!
Mint írtam, kodi-val és vlc-vel is próbáltam. Lehet, hogy az alap beállításuknál nem jó valami. Csak gondoltam hátha meg tudom spórolni a fölös köröket, ha már van ilyenre tapasztalat és feleslegesen keresném a megfelelő beállítást. Egyébként nem is csak a színekben volt különbség, de furcsa módon mintha homályosabb is lett volna a kép a saját lejátszóján és a gyorsabb mozgások is meg-megakadtak, pedig a kijelző rész nyilván tudja. -
kenyerr
tag
Sziasztok!
Van valami app és/vagy beállítás amivel olyan képet lehet elérni egy 55C845 TV-n, mint egy átlagos lejátszón?
Egyelőre kodi-val és vlc-vel próbálkoztam NFS megosztáson keresztül egy NAS-ról az alap beállításokkal (új vagyok google tv téren). Gondoltam hátha ki tudná váltani a régi mede8er med600x3d-at, ami nem tud h265-öt. Viszont ég és föld a különbség a mede8er javára. Hiába próbáltam a TV-vel 2160p-s forrást is (ugye ezt a mede8er már nem támogatja), de nem volt annyira szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Diablo IV
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nők, nőügyek (18+)
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Milyen egeret válasszak?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- További aktív témák...
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest