Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Nem csak a C meghajtót, hanem bármilyen meghajtót, vagy mappát meg tudsz osztani.
#36980 boborján2: Direkt írtam így, mert emlékeim szerint (szerencsére több éve csak vitruális gépen van windows-om egy régi projekt miatt, az is Windows 7) a Windows nem nevezi meg a protokollt, csak egyszerűen megosztást mond (most direkt elindítottam a kedvedért a virtuális gépet):
Én pedig nem akartam a kollégát samba szóval megkavarni. Igaz, a Kodi majd azt fogja neki mutatni, mint lehetőség, de gondoltam azért a Windows hálózat megnevezés ott már egyértelmű lesz:
#3698 Atla: jobb egérgomb a megosztani kíván mappán, majd megosztás (vagy esetemben angol nyelven sharing). Vagy ahogy az én képemen látható: jobb egérgomb a mappán, tulajdonságok és Megosztás (vagy nálam angol windows miatt Sharing fül. Majd ott Megosztás (nálam Share) gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elden Ring
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged