Új hozzászólás Aktív témák
-
Till@
aktív tag
Most a google jelszavadat kéri, vagy 4 jegyű pin kódot ? Ha pin kódot kér, akkor "super password is 0423".
A gyorsmenüből is el lehet navigálni a Contrast-ig, ott is bejön a Factory menu, működik a resetelés.
Vagy ahogy @roti86 linkelte , Android recovery mode, tv kihúz, bekapcsoló nyomva tart, tv bedug, elengeded a gombot ha bejön a menu, aztán Wipe data/factory reset. -
Till@
aktív tag
Ha menüből nem tudod visszaállítani, akkor Reset All, Reset Shop a Service menüben.Kb. ezt csinálnja a szervizes.
(saját felelősségre)
[Xdaforums] -
amdni
aktív tag
Sziasztok. Eltelt pár hét, a probléma még mindig nics teljesen megoldva.
Windows 11 videót átküldi a tv-re, ez működik (csak videót).
Viszont a kijelzőt nem tudom klónozni a tv-re, Windows gomb + K billentyűkombinációra kiírja a közelben lévő tv-ket amire lehetne csatlakozni, csak épp az én tv-m nincs köztük.
A TLC c645 nem támogatja a Miracastot?
Mobiltelefon (android) simán átküldi a telefon képét a tv-re, de a routeren keresztül.
Jól értelmeztem hogy a Miracast technológia két wifi-s ezközt kapcsol össze közvetlenül, azaz router nélkül?
Ubuntu-ban a VLC át tudná küldeni a videó képét a tv-re mint a Windows, de nem működik.flathub org.gnome.NetworkDisplays
programot telepítettem Ubuntura, de egyenlőre ez sem működik, pedig látja a TV-t (a Windows nem látja képernyő klónozásnál).Szeretnék tanácsot kérni, Windows-zal vagy Ubuntu-val szeretném a kijelző képét átküldeni hálózaton keresztül (nem szeretném HDMI-vel).
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest