Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
válasz
vottokar #13800 üzenetére
Jelentem megjött Kínából az RC802V távszabályzó a lányom TCL 40S5200-éhez, Bár nem volt a store által felsorolt kismillió tv között a listán, de működik vele, minden rendesen. A TV egyből felismerte és összehangolódott vele és még a "beszélős" google is üzemel!
Nem egy rakéta, de ez nem a távszabályzó hibája. Megérte azt a cca. 7 dollárt.
Most már csak a kölök pus7956-osához kellene találni valami megoldást a google assistantra. De még alin is 40dollár körül van a bt-s mikrofonos távvezérlő... -
Bogyi007
veterán
válasz
vottokar #13773 üzenetére
Faternak sanszos hogy ennek az utódját vettem csak 32"-os méretben TCL 32S6200 de én még ennyire sem mentem ebbe a témába bele. fater úgysem használná ki.
De ha jönne megoldás akkor engem is érdekelne.
-
Saccco
nagyúr
válasz
vottokar #11903 üzenetére
2021 szeptember óta használom a C728-at és nagyon elégedett vagyok vele. Családba került még egy 50C725 az is patentül működik. Elégedettek vagyunk vele mindannyian.
Ha gond van, akkor meg mindig az a tábor a hangosabb, akinek baja van vele. Akinek oké, az nem írogat.Közben a gyerekszobába is 50C725-öst tervezek venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest