Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- OLED monitor topik
- ASUS ROG Ally
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
Mr. Csonti #13084 üzenetére
Nekem az van rajta, nem vettem észre hibát.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Mr. Csonti #13080 üzenetére
-
gyűrű
addikt
válasz
Mr. Csonti #13080 üzenetére
[link] Pendrive hiba is lehet, formázás stb.
-
gyűrű
addikt
válasz
Mr. Csonti #13077 üzenetére
Pendrive re letöltöd az ota zipet , és helyi frissítést kiválasztod.
-
vottokar
senior tag
válasz
Mr. Csonti #11902 üzenetére
Sacco mester írta valahol, hogy vegyes tapasztalatok vannak a magyarországi tcl szervízekkel, és neten böngészve elég sok panaszt olvastam külföldi oldalakon, hogy elég tapir a helyi tcl képviselet és szervíz hozzáállása. Többször olvastam, hogy pár hét hónap alatt elment a készülék képe, csak hang maradt. Mondjuk az a baj, hogy inkább indiai meg brazil bemutatókat találtam, de ott elég vegyes volt a megítélése a 725-nek. Voltak akik istenítettek, meg jópáran lehúzták. Tudom, hogy ez sajnos általános a neten, de boldogabb lennék, ha azért százalékosan kevesebb lenne a negatív kritika. De ettől függetlenül még mindíg a 65c725 az egyik befutóm.
-
vottokar
senior tag
válasz
Mr. Csonti #11896 üzenetére
Mondjuk a "hatalmas" akció előtt is legális boltos árban messze itt találtam legolcsóbban. Most már csak a nem túl fényes netes hibalista és a szervízháttér kétséges volta miatt (na meg a KE-55XH9005B "jó" ára miatt) nem rendeltem meg. De majd addig tökörészek míg mindegyik elfogy, megdrágul....
-
mrmft
senior tag
válasz
Mr. Csonti #11896 üzenetére
Azta, -4 forint, amit eleve felkerekitenek ha keszpenzben fizetsz. Ez am az akcio. Ilyennel minek egetik magukat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest