Hirdetés
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
banuszzs79 #39951 üzenetére
Viktor is tesztelte a C765-öt, érdemes megnézni. Semmi extra beállítást nem használok, FM és DV módban használom a 4K anyagokat.
-
kokokka
addikt
válasz
banuszzs79 #39932 üzenetére
Az enyém hibátlan, én újra megvenném, ha tehetném. Milyen DV probléma, milyen hang probléma, milyen média box probléma és milyen firmware bugok? Komolyan kérdezem, mert csak pislogok azon amit írtál úgy, hogy itt ülök a 10 hónapos C765 előtt és elképzelni nem tudom miről írsz?
-
rainman72
nagyúr
válasz
banuszzs79 #39932 üzenetére
Jó lenne 1 ilyen tvt megnézni már mert ez eléggé hihetetlen számomra,kb 30 tv után amiből volt többbTCL is.
Igazából az összes használható lett volna hosszabb távon is ha nem válok meg tőlük.
Nem jó a tv adás azon mit lehet elrontani amúgy,ki a szolgáltató?A Tkom 1080i-vel megbirkóznak a tvk,a jelenlegi U7 is teljesen jó képet ad HD-ban,ennek azért majdnem alapnak kéne lennie.
Ennyi panasz egy topikban sincs sőt a töredéke se,ez is fura.Streamek jók legalább ez a mikro akadozás meg van még?Habár ezt a modelt nem nagyon lehet venni de egy C7K-t vagy C8K-tv jó lenne még kipróbálni,de egy jól müködő Hisense után lehet inkább ott kéne szintet lépni majd -
ρσгτσ
addikt
válasz
banuszzs79 #37370 üzenetére
Nem tudom melyik Samsung, de ott általában eleve élénkre van véve a panel. Pár éve bekerült a természetes képernyőmód, amit szerintem nem sokan használnak. Az van nagyjából közelebb a valósághoz. De persze egy telefon megint más téma. Meg úgyis szeretik az emberek, ha kicsit/nagyon túlszaturált a készülék.
Szemkímélő módnak az a célja, hogy levegye a kék színt, emellett fehérrel sem nagyon fogsz találkozni, hogy kímélje a szemet.
Azért hasonlít rá, mert valószínű úgy voltak nálad beállítva a TV -k, hogy sokkal több fehér szín volt, mint kellene. Esetleg több kékkel karöltve. Ha a csúszkát visszateszed középre, akkor megint nem lesznek jók a színek, de használd úgy, ahogy neked tetszik.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
banuszzs79 #37349 üzenetére
Az igazság az, ha melegre állítod gyarilag akkor is rohadtul kék
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Mert azzal jön ki a valós környezeti fény színhőmérséklete. A hidegebbre állított kép lehet jobban tetszik valakinek, de az természetellenes.
Ehhez persze az is kell, hogy a panel jól legyen beállítva. Ellenkező esetben mindegy meleg -e vagy sem. Egyik sem lesz jó.
Ehhez vagy veszel beállításokat pl. olyan embertől, mint Vhiktor. Vagy ha pontosabb színeket szeretnél, minél kevesebb részletveszteséggel, akkor kalibráltatod a TV -t egy szakemberrel.
-
freeland0806
tag
válasz
Dinamikus szín beállítás be van kapcsolva? Ha igen, kapcsold ki azt is meg az összes képjavító funkciót (értelemszerűen a helyi fényerő szabályozás legyen bekapcsolva hiszen az a mini led lényege).
Egyébként szerintem elsőre szokatlan lehet a meleg színhőmérséklet, nekem is idő volt míg megszoktam. De azt mondták, hogy úgy a legjobb, mert pl nem lesz kékes árnyalatú az emberek bőrszíne, természetesebb hatást kelt. Ízlések és pofonok, előtte én is a hideghez voltam szokva, de kipróbáltam úgy, hogy felvettem a színhőmérsékletet 4-5re. Mostmár nem is tudnám máshogy használni.
Színbeállítás ügyben egyébként Vhiktort kell keresni
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest