- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
Én is pont tegnap próbáltam meg a HDMI CEC-et egy CoreElec-es box-szal, de a korábbi kommentek alapján meglepetést nem okozva nálam sem működött (szintén 468-as szoftverrel). Tegnap még olvasgattam róla, hogy van-e valami megoldás rá, de nem találtam átütő módszert (néhányat azért kipróbálok majd, hátha).
A megoldás nálam is valószínűleg a Kodi lesz direktben a TV-re telepítve (már fent van, és SMB-n el is éri a filmeket és sorozatokat), úgy tűnik rendben lesz, de még nem néztem végig egy filmet sem így.
@lazara007: usb-s gigabit lan milyen felbontás/bitsűrűség felett kell vajon? 4K-t nem szoktam nézni SMB-n keresztül, max FHD-t. -
lazara007
tag
2 het alatt 1x kellett kihuznom, bar az igaz jopar IPTV es egyebb appot kiprobaltam rajta egyszerre.
Kodi Nerd kb elvisz mindent ( kiveve losless dolby es DTS), usb-s giga lannal meg se akad.
Igaz nem SMB-t, hanem NFS-t hasznalok, NAS-al.
Emby,Plex,Jellyfin is szepen mukodik, ezeknek ugyebar szerver kell.
Van meg fent vagy 3-4 player, de igazabol nem hasznalom oket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest