- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Socket AM4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
doggie
aktív tag
válasz
bajtokarpi #14565 üzenetére
Govee-t elég szépen színhelyesre lehet kalibrálni, csak a white balance-szal kell kicsit játszani.
-
gbela
senior tag
válasz
bajtokarpi #14565 üzenetére
Nem rossz a Govee, nekem bejon alapbol az ambient light. Szinhelyessege nem az igazi, de meg csak par napja van fent, probalom majd meg kalibralni, megprobalni lenti kameraval. Osszessegeben mar igy is bejon, ha hatarozott szinek vannak a kepernyon akkor szepen lekoveti, ha sotetebb/kevesbe szines akkor mintha random lenne, altalaban lilas beutessel
Hja, gyorsinditast mindig kikapcsoltam, egy reset utani veletlen kikapcskor vettem csak eszre a hibat. Utana mar csak tesztelni allittottam be.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged