Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
-
Gent56
friss újonc
válasz
Gent56
üzenetére
Egyébként a TV nagyon tetszik 65-ös átlag felhasználónak ár-érték arányban a legjobb szerintem, ha nem 10-en ülik körül, mert a betekintési szöge tényleg elég gyenge, de nagyon klasszul be lehet állítania a képét. Féltem, hogy sehol se lesz a Plazmához, de kellemesen csalódtam.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Gent56
üzenetére
Akkoriban még nem volt, vagy inkább nem foglalkoztak a jogi aggályokkal. Jelenleg nincs igazán általános szabályozás arra, hogy az adott készülék/márka szabadon rögzíthet -e adásokat, de már nem mindenhol elérhető.
Vagy egyáltalán nincs erre lehetőség, vagy hivatalosan nem elérhető, de szerviz menüből bekapcsolható (nem TCL -nél), vagy engedélyezett.
Valószínű a vége úgyis az lesz, hogy ezt az opciót teljesen ki fogják nyírni. Vagyis a szolgáltatók kezébe helyezik a döntést arról, hogy melyik adás rögzíthető, és melyik nem. Egyéni megállapodások alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung UE40M5002 LED Tv eladó (40"/101cm)
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor