- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Fujifilm X
- Steam Deck
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spin
aktív tag
Konkrétan ezt a hibát néztem. Nekem C765 van. Közvetlen frissítés telepítés után valóban lassan indult el a Youtube (20-30 mp kb) és HDR tartalomnál valóban láttam én is akadozást, de nálam 3-4p után megszűnt minden akadozás. Tv kikapcs, újra bekapcs (gyorsindítás) azóta hibátlan nálam. Sokat nem volt időm tesztelni, de eddig nem vettem észre, hogy rosszabb lenne mint a 486, igaz előnyről sem feltétlen tudok beszámolni...Engem ami kiborít az a menüben való akadozás, lépkedésnél, de az mindegyik FW-rel ilyen volt eddig...
-
wwenigma
Jómunkásember
this is happening when playing videos from the beggining or when quick forwarding them?
If it´s when skipping forward and hitting play advancing the video, it´s a youtube app thing.. install a version from APKMirror or uninstal youtube update (it´s a random fail and it´s also associated with the account)
for example: using one account i had 0 problems and chaning the youtube account generated issues within the same app
és
No issues on my C755, perfectly smooth 2160p60 HDR on YouTubeSzóval valszeg egyéni probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Projektor topic
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Elektromos autók - motorok
- Path of Exile (ARPG)
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest