Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Igen, olvastam. Ezért írtam, hogy inkább engedd el a frissítést, ha rizikót érzel benne. A legtöbben általában okkal frissítenek. Mármint azokra gondolok, akik Telegram -ról szedik le és próbálkoznak.
Az egyik ok az, hogy nem működik teljesen jól a TV és bíznak benne, hogy valamelyik frissítés megoldja. Erre van talán a legtöbb példa, és a v486 e tekintetben elég jól szerepel.
Másik ok pedig az, hogy valamilyen szimpatikus, előnyös újdonságot hoz a frissítés. Ez esetben szintén a v486 -ot lehet említeni, mert az hozta el a Filmmaker módot.
Egyébként ez például telefonoknál sem működik másképp. Lehet nagyjából mindenkinek tök jól működik, neked meg frissítés során beüt egy olyan hiba, ami normális használatot befolyásolja. Az nem mindegy, hogy a felhasználók között milyen arányban jönnek elő a hibák.
Innen már te döntöd el, hogy akarsz -e vele foglalkozni. Ha viszont mégis felteszed, legyen nálad a régebbi FW is, hogy vissza tudd tenni, ha valami nem oké.
-
freeland0806
aktív tag
Ezt senki sem érti. 412vel sem szívott mindenki, de többen meg igen. Ez a 486 ha innen a fórumból indulok ki akkor nagy százalékban bevált, de látod még itt is vannak kivételek. Pedig ez nálam olyan problémákat oldott meg, amiről nem hittem, hogy valaha megoldódik. Ezért csak a magam nevében tudok nyilatkozni. Nem egyszerű ez. Épp ezért ha minden jó, jók a színek, nem akadozik a mozgás, nem csinál random hülyeségeket akkor inkább hagyd úgy. Jóvanaz
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.28
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nekem sokat rontott a képen, másnak jó.
Vhiktor