- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- ASUS ROG Ally
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
Nekem saját Home menüm volt, így mindenképp jopbbnak láttam egy FR-t előtte. Lehet, hogy nálad is segítene, bár elvileg fel kéne mennie 412-re is.
Sok vizuális újdonság (is) érkezett, a leglátványosabb a T-Exhibition. A beállítások menüben szintén rengeteg változtatás, újítás és kiegészítés jött, új felületet kapott a kép/hang menü is. Megérkezett a Film Maker mód, ami DV kivételével minden módnál bekapcsolható ha valaki szeretné, de be lehet állítani úgy is, hogy ha egy film ilyen adatot tartalmaz, akkor automatikusan átvált rá. Azt nem tudom, hogy ilyet honnan lehet beszerezni vagy épp mi jelöli ezt egy forrásnál, de még kutakodom ezzel kapcsolatban. Nem sorolom fel mi változott még, de amire mindenki várt, azt megoldották: vaj sima minden forrásból a képmozgás. Nincs már akadás, röccenés se a beépített Youtub-on se a beépített Netflixen, hibátlan úgy, ahogy van. Nálam csak ez a kettő volt kaki, a Netflix az nagyon, konkrétan néthetetlen volt, de ma hajnaltól ez már csak történelem
Sokat kellett várni rá, és ha nincs ez a firmware forrás, még ki tudja meddig kellett volna, de végre olyan a TV, amilyennek lennie kelltt volna már az első pillanattól. Hallelujah!
Pár fotó a telepítésről. A harmadiknál beugrott a csoki a sok piros X láttán, de aztán elolvastam mit ír alatta és megnyugodtam
Aki teheti tegye fel, semmi exra nem volt benne. FAT32-es USB-re *zip-et felmásolni, TV-be bedugni és a menüben az USB telepítést kiválasztani. Innentől teljesen automatikus, és egy hibátlan TV/rendszer lesz az eredménye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- Star Trek
- Napelem
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800A) 165CM 8K NEO-Q-LED AKCIÓ
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest