- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Grillo #34142 üzenetére
Ez olyan, hogy én pl a milyen TV-t vegyek topik kimagasló TCL ajánlásai után beleolvastam ebbe a topikba és a C845 esetén semmilyen negatívumot nem olvastam még akkor a laggolós akadásokkal kapcsolatban.
Arról olvastam, hogy X2-t célszerű venni, más említésre méltó nem volt, így is tettem, X2 lett.Aztán jöttek a Dolbi Vision tartalmak és az akadások. Szóval ha olvastam is vásárlás előtt, akkor is lyukra futottam. Az elvárásokkal kapcsolatban meg nekem aztán tényleg semmi összetett felhasználás nincs. Nem netezek, streamingelek, youtubeozok rajta, csak NAS-ről filmek, meg FIFA játék a PC-ről. Olyannyira fapad módon használom erre, hogy az első dolgom volt átállítani a TV-t csak alkalmazások módba, mivel a netes része nem érdekel.
És azért egy C845 nem a TCL alsópolcos, egypálcás típusa. Engem nem érdekel az SDR tartalom, a TV nézés, a konyhafőnök, a 18 órás leégett/megölték/karambolozott híradók, a megasztár, meg xfaktor, hanem csak ennyi, hogy azokat a nyamvadt Dolby Vision és HDR tartalmakat laggolás mentesen le tudja játszani. Ezt azért én nem nevezném irreális igénynek/elvárásnak.
Nagy nehezen sikerült megoldani, de látod, még egy normálisabb médialejátszót is beszereztem és azzal is simán laggolna a TV, hacsak nem váltok oda-vissza forrást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest