- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gab1ka
senior tag
Más gyártóval szórakoztam a vrr-rel elég sokáig, amilyen max értéket beállítottam a vrrnek, a tévé pontosan annyit írt akár 53 71 vagy 102-re fixáltam (nyilván olyan játékkal amit 120fps-sel is kényelmesen hajtott a gépem).
Az egész tesztelgetést szerintem épp nem konzolon kellene vizslatni, vagy legalábbis olyan játékkal, ahol a konzolos performance mód valóban ingadozik pl Resident Evil 4 Remake ps5 Pro-val. Egyéb esetben pc-vel, ahol az ember kénye kedve szerint belőheti hogy mi is a problémás tartomány és akkor azzal lehet menni nézni az árnyékokat. Épp ez a lényege ennek a vrr problémának, az Rtings körbeírta, én is bemásoltam már.
Aki konzolon fix 30 körül vagy fix 60fps környékén játszik vrr-rel, esetleg -2-3frame droppal az nyilván nem fog sokat észrevenni ebből ami egyben nekik jó hír is. Aki viszont 60-120 fps között ingadozó játékkal játszik akár konzolon akár pc-n, azt zavarhatja mert tényleg nem néz ki jól. -
ρσгτσ
addikt
Egyébként ennyire képes beesni.
50 körül mozog általában, elmegy 60 felé is. De van amikor betekint akár 40-45 környékére is. Viszont Xbox -on az LFC miatt nem esik ki a rangeből.
Szóval ha 50-60 között is gondja van a TV -nek VRR -nál, akkor itt mindenképp ki kell jönnie. Stalker erre pont jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Soundbar 2 év garanciával
- Keresem: Fiio LT-TC4 kábel
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Ultra Soundbar 2 év garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged