-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Vhiktor #32909 üzenetére
Lehet nincs itt semmi elcsúszva, csak a telefonom fotózási képességei a csövesek (Redmi Note 12), vagy csak az a baj, hogy annyira értek a fénykép készítéséhez, mint tyúk az ábécéhez....
Átrágtam még egyszer minden kalibrálási beállítást. HDR a képmód ennél a filmnél.
Csináltam ismét egy képet a végeredményről, úgy ahogy korábban, tehát teljesen sötét szobában, csak a TV fénye van. Visszanézve a képet monitoron, ugyanolyan zöldes volt...
Aztán gondoltam egyet és csináltam egy képet úgy, hogy legyen fény, de nem a fő led panel világításokat kapcsoltam fel, mert azokkal meg a másik végletbe kerültek volna a fényviszonyok, kb szupernóva robbanás fényerejével vetekszenek, hanem felnyomtam a köztes megoldást a kép készítéséhez, az állmennyezet mögött végigfutó LED szalagot, ami egy normál fényt ad, és így csináltam ismételten egy képet. Ekkor már visszanézve a monitoron, kb azt a képet kaptam, amit látok valójában.Tehát:
Felső kép - teljes sötétben készült
Középső kép - az említett fényforrás mellett készült
Alsó kép - a korábbi, kalibrálatlan, túlkékített képSzerintem így már nagyjából közel áll a nem túl kék, nem túl zöld árnyalathoz. Ami lényegében valószínűleg a korábbi beállítás során is így volt, csak nem sötétben kellett volna fényképezni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest