Hirdetés
- IFA 2025: Játék mellett munkára is ajánlott az új kimaxolt Predator notebook
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
@coolabácsi
Mivel én korábban más eredményre jutottam a Firestickkel, a leírásod alapján nekiálltam megint végigpróbálni. Azt kell mondjam, hogy neked van igazad. Nem elég a sticken a match frame rate-et bekapcsolni. Vagy a sticken a game mode ON vagy a tv-n a DV game mód kell, hogy biztosan ne legyen akadás.
Hozzá kell tegyem, hogy néha game mode nélküli beállítással is elértem akadásmentes lejátszást, de ez nem volt stabil. Oda-vissza állítgatva, ugyanazokkal a beállításokkal később megint akadt.A hócipőm tele van ezzel a tv-vel.. Egyáltalán mit jelent ha a firestick game módban játszik le egy filmet. Mi a különbség a nem game módhoz képest?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MILC felhasználók szakmai topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest