Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Akciókamerák
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
betmen3
üzenetére
Nagyon nem olyan tévém van mint neked de például szabvány vagy mozi képmódon a mozgásjavítást állítsd egyszer a felső csíkot 6-ra az alsó csíkot 4-re. De ahogy neked megfelelő úgy állítod.
Képzaj csökkentő funkciókat kapcsold ki a keptisztaság menüben mindet! Élességet vagy 0 vagy max 20-ra húzd fel ahogy jónak érzed ( elvileg a 0 az alap de ha túl lágynak érzed picit tolhatsz rá de ne sokat) . Dinamikus kontraszt, dinamikus fényerő, dinamikus szín mindet kikapcsolod! Gamma plusz 2 a féket szint 50. Kontrasztot én 100-ra állítom de nem biztos hogy 845-ön is úgy jó. Fényerőt sdr anyagoknál ( tv műsorok is azok mind) én 48-ra állítom de ez megint különböző lehet 845-ön hisz háromszor akkora a fényereje mint az én c745-ömnek.
A színtelítetséget én 50-en hagyom de ez is kicsit tévé függő. Más most nem jut eszembe.Az ilyen dinamikus képmódokat hagyd a francba. Ezeket is be lehet állítani igazából jól csak több a macera vele. A szabvány vagy mozi képmódot állítsd be.
rumkola
A sport mód általában csak egy túlszínezett, túlfébyesített mód ami szerintem botrányos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Battlefield 6
- Akciókamerák
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor