- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Vismajor01 #24059 üzenetére
Na én is megnéztem az időket c805 gyors be/ ki bekapcsolás--5mp/35mp , van bedugva egy HDD ,mire kiírja hogy akarok e kezdeni vele valamit
30mp/ 90-130mp --szerintem mire minden felépül akkor ennyi kb ---míg ezek az idők le nem telnek,sokszor hiába nyomom pld a netflixet,nem reagál semmit ----mivel én csak filmezésre használom,nincs gyorsindításon--meg nem is szeretem "fut minden" a háttérben kikapcsolva. Ja és amit írtál kattogás csak ki-be kapcsoláskor volt ----kikapcsolva és néztem,hallgattam jó pár percig gyors be-ki alatt is. ---amúgy míg garis nem dobom ki a dobozt,de ugye kertesben könnyebb tárolni
-
kenicsab
tag
válasz
-
boborján2
senior tag
válasz
A TV gyorsindítás funkció bekapcsolása esetén 25 másodpercenként kattan egyet-mintha ki vagy bekapcsolnánk. Ha a gyorsindítás funkciót kikapcsolom akkor nem csinálja, cserébe 5 perc mire feláll a rendszer.
Az első valóban baj. A másodikat nem értem. Nekem is ki van kapcsolva a gyorsinditás, de kb. 25 max 30 sec és készenáll a használatra.
Mindentől függetlenül:
Random szám csütörtök negyed 8kor! hív, nem vettem fel, nyilván azt se tudtam ki az
Én úgy szoktam ,hogy felveszem és megmondja ki az és mit akar.Elvégra azért hívják telefonnak a telefont.Péntek reggel 7 órakor a ház előtt áll és ÁLL A DUDÁN
Ha felvetted volna a telefont , nem dudált volna.
Tényleg nem védeni akarom, csak voltam futár (is) de a "kényelmes" ügyfelek miatt , nem olyan vicces mondjuk naponta 1-2 órával később hazaérni.Illetve még erről az jut eszembe , amikor nyáron a hűtős teherrel a lakótelepi boltba vittem az árut , ők meg nem győztek ordibálni az ablakból, hogy állítsam le, mert mi a f.... képzelek magamról, ez lakótelep.
Megkérdeztem az egyik jólnevelt ablakból kikiabálót , hogy vagy jár az autó és le tud jönni vásárolni , vagy nem jár az autó és nem lesz áru a boltban.
Mondanom sem kell , bevágta szó nélkül az ablakot
Én meg jutalmul lassabban pakoltam és toltam még rá egy kis kézigázt.Visszakanyarodva...
Ez így valóban nem oké , hogy nincs megoldás a csomagolásra. Vagy nincs erről tájékoztatás a vásárlás előtt.
Én első körben beszélnék a szervizzel , hátha van valami megoldás, hogy magad intézd.
Bár ha rábólintanak , még akkor is el kell valahogy juttatni, oda meg megint csomagolás kell.Elég sakk-matt helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged