Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
Leszedtem Avatarból egy HDR10-es Bluray Remuxot ég és a föld a Disney+ -hoz képest. Ebben az egész sztoriban az az elkeserítő hogy kifizetsz havonta tízezer forintot ha mind a 3 nagy streaming szolgáltatót használod és egy ingyen letölthető verzió oda-vissza veri őket. Viszont a letöltött filmek között is számomra nagy a káosz azon a bizonyos oldalon, egy halom elnevezés meg egyebek, én konkrétan ott se tudom mi az ami valós hdr-t tartalmaz és mi az ami nem, mindezt pedig kideríteni egy fájl nevéből nekem lehetetlen. És ez a legbosszantóbb hogy ha nem vagy hozzáértő vagy nem akarod magad film technikussá képezni akkor marad az előfizetés amivel rosszabb minőséget kapsz. Azt olvastam mindenhol hogy a DolbyVision mennyivel komolyabb mint a HDR10, hogy a Samsung tv mennyire rossz mert az csak a HDR10-et támogatja, de olvasva itt a hozzászólásaid én azt látom hogy egy pár film kivételével ami tényleg valós DV-t kapott, ez csak egy csalogató brand, mint sem valós hozzáadott érték. Igazából mondhatnánk a filmes világ Balenciagajanak is
-
Parmezan77
junior tag
Amúgy ezt én is néztem, hogy van olyan release ami jól néz ki, de a max fényerő olyan 4-500 nit körül van, van ami 1000 viszont van ami felmegy 4000-ig. Hallottam már, hogy különböző filmek máshogy vannak kalibrálva, de nem tudom ez mit jelent? Pl ami max 500 nit az sötétebb lesz mint az 1000 nites?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- RAM topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-roller topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- LG 86 (217 cm) 4K Smart TV Óriási moziélmény, 2 év garival
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3202, 95% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest