Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
Az előbb leírtak miatt Én maradok a samunál. Volt ~1 hétig DV-m, tényleg jó, de köszönöm nekem a HDR/HDR10/HDR10+ is "megteszi"
. A felhasználási szokásaim miatt az LG/Hisense kilőve (nem kell IPS panel). A sony-t istenítik, de ahogy írtam szerintem egy blooming tenger a VA FALD-ja (topikjában anno azt a választ kaptam, hogy nem vészes, nem azt kell nézni, állítsam a fehér feliratot pl sárgára.........hogy mit csináljak több mint fél millért?
, meg ez az általános jelenetős bloomingon amúgy sem segít) a miniLED-je meg végképp vicc áron megy. Lehet, hogy bele is nyúltam valami panel lottóba és azért volt egy híg fos (fényes jelenet esetén is sávosan virágzott a nap körüli fény és szürke, fekete esetén meg sírhatnékom volt).
Szóba jöhetne esetleg az OLED, de a felhasználási körülmények miatt nem érzem jó választásnak a "belépő" kategóriáját (fényes nappali, TV-vel szemben ablak) és a méret növekedésével sajnos exponenciálisan növekszik az ára is (77" talán min 1.1 mill)
.
Mindent összegezve úgy fest, hogy nálam egyenlőre marad a samu.....
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm) Magic Remote
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. A felhasználási szokásaim miatt az LG/Hisense kilőve (nem kell IPS panel). A sony-t istenítik, de ahogy írtam szerintem egy blooming tenger a VA FALD-ja (topikjában anno azt a választ kaptam, hogy nem vészes, nem azt kell nézni, állítsam a fehér feliratot pl sárgára.........hogy mit csináljak több mint fél millért?
, meg ez az általános jelenetős bloomingon amúgy sem segít) a miniLED-je meg végképp vicc áron megy. Lehet, hogy bele is nyúltam valami panel lottóba és azért volt egy híg fos (fényes jelenet esetén is sávosan virágzott a nap körüli fény és szürke, fekete esetén meg sírhatnékom volt).
Vhiktor