Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
válasz
kekegsm #11722 üzenetére
Szeretem az ilyen posztokat..
Akinek bonyolult egy androidos tv az minek is vesz ilyet?1: Wifi 5Ghz-es. állítsd be a routeredet.
A samun meg annyi haszna lehetett a gigabites portnak mind búvárnak az esőkabát.2: Ki mondta hogy a beépítettet kell használni,
azt meg főleg ki, hogy DNLA-t (gondolom itt DLNA-t akasz írni) . Használj vimut smb-vel.
Azért vettél ilyen tv-t hogy bármilyen lejátszót rátehess nem?3 csak alkalmazások mód és nincs reklám.
4: ha Nasod van, minek is a több usb?
5. távirányító megszokás kérdése , de lehetne jobb..
A harmony elite pl tényleg jobb..just my 2c
-
gyűrű
addikt
-
-
gyűrű
addikt
válasz
eisento #11604 üzenetére
A felette levő sorban mi van?
Ez a legutolsó GTV verzió. V443 -
gyűrű
addikt
válasz
mikrofon #11602 üzenetére
Firestick 4k Maxra a hbomax apk atv verzió kell. (52.10.0). Az magyar, vagy ha nem akkor csináld meg és az lesz.
-
gyűrű
addikt
válasz
zazenke #11426 üzenetére
Csak ott nem a C825 volt az alany, és a R646 nem pontosan ugyanaz kinézetre sem, meg panelre sem.
"csak hasonló", ami egy tesztnél semmit sem ér.. -
gyűrű
addikt
Aki usb3 gigabit ethenetet akar, tehát gyorsabb lant, + 3 usb-t ez is működik vele, (tcl C825) [link] kb. 250mb/s oda vissza a sebesség (usb2 porton)
22 dollár volt. Jó kis cucc 🙂 -
gyűrű
addikt
válasz
zotyka1975 #11316 üzenetére
A Hdmi fejlett szabványt csak akkor mutatja ha aktív a bemenet, a másik 2 az viszont mindig elérhető. Lehet hogy neked vmi be van kapcsolva, pl. Üzleti, vagy valami játékmód.
-
gyűrű
addikt
Kodi alatt tökéletesen megy az RTL addon.
Más..
Minden apk kitehető, saját ikonnal, csak gyártani kell egy parancsikont hozzá itt. -
gyűrű
addikt
válasz
mikrofon #11220 üzenetére
Nekem úgy áll ahogy írtam, de volt már 7-esen is a csúszka, de akkor már zavaró lehet a "búrásodás". A foltcsökkentés nálam nem nagyon hozott semmit azért hagytam 0-n.
Ezt a te szemedre kell állítani. Francia fórumokon láttam 10-10-es értékeket is...
Nézz meg több különböző 24-es videót, hd-t hdr-t dv-t és azokhoz lődd be.
Sajnos pont a hmax nem valami jó erre a tesztre mert hol 25- hol 23.9xx. Ott nagyon kevés a dv.. talán 10-12 film.
A netfix meg szinte mindig pont 24.
Esetleg kölcsönözz pár filmet a virágboltból.. -
gyűrű
addikt
válasz
mikrofon #11206 üzenetére
Az ami itt érdekes lehet, hogy ki és mit néz, és honnan.
Én pl. a tv-n elérhető a beépiített streaming appokat nem nézem mert mindent 60 hz-en tolnak ki.
Számomra ez nogo.
Ergo aki ezeket nézi 60 hz-en, nincs szüksége pl. a mozgások folyamatossá tételére.
Firestick 4K max megy, ha csak a tv-n nézek streaminget, vagy kodit, mert ott megy a 24 fps váltás. Viszont oda már kell a mozgáskompenzáció (nekem). Ill. Házimozi erősítő nvidia shieldel vagy coreeleccel, ami szintén normális frame-rate váltással megy, ergo a 24 hz-et a tv-n is annyival tolja, amihez szintén nem árt a mozgáskompenzáció. Aki nem érti miről beszélek nézzen megy pár videót pl. [link] [link] belső váltás nélküli youtubeon 60 hz-en, vagy a smarttube app-al ami helyes frekin játssza le ezeket, mozgáskompenzációval, vagy anélkül.... just my 2c -
gyűrű
addikt
válasz
mikrofon #11094 üzenetére
Én kb ugyanezeket gondolom, mióta rajta van a V414. Azért a V083 közel sem adott ilyen minőségű feketét dv ill hdr nél. A fényerőt én is leveszem mert kiégeti a retinát.
Egyedül az amazon prime, ami Hdr10+, ott van hogy full a fényerő mert ők valamiért sötéten adják a formátumot. -
gyűrű
addikt
A.TCL CHANNEL-ról
A közelgő 2022-es C735 és C835 modellek ugyanazt a platformot használják a T615T03 (Google TV),
így várhatóan hamarosan új firmware-ek lesznek pl. a C825 re is -
-
gyűrű
addikt
válasz
Bellami #11042 üzenetére
A beállítások csatlakozók alatt..
@mikrofon : Itt az összes létező fw a C825-re
-
gyűrű
addikt
Dolby Visionnál ne az IQ-t válaszd, pl a sötét módot választva a feketeszint és a gamma ami a fényerőt állít.
HDR-nél meg ha nem az imaxot választod, hanem pl. a szabványt ott van fényerőállítás.
Eddig egyedül az amazon prime ami kicsit sötét bizonyos filmeknél még 100-as fényerővel is,
ott HDR10+ van. Máshol mindig világos nálam a 100-as. Netflixen és hbomaxon is jól beállítható minden .. C825 GTV-V414 -
gyűrű
addikt
válasz
mocsyvitya99 #10870 üzenetére
Meg lehet úgy is csinálni, de a tcl hivatalos frissítési útmutató azt írja reset all reset shop kell a frissítés végén . Ellenkező esetben nem minden kepbeallitas lesz elérhető a Google tv n. Kivéve ha otaval frissít mert akkor nem kell reset.. IMG frissítés után kell.
-
gyűrű
addikt
válasz
CrazySouls #10861 üzenetére
Tv hátulján mikrofonkapcsoló ki-be-ki?
-
gyűrű
addikt
válasz
r3dwo0d #10807 üzenetére
tedd fel ezt és lesz rendes play stored.
Használj vimu playert az kezeli a feliratokat is, mindent lejátszik és a nast is eléred vele nfs-en is. Kodit hanyagold, mert nem jó a tv-n.. -
gyűrű
addikt
válasz
RVR400 #10799 üzenetére
Sokmindent el tudok engedni, de pont azt nem. Legalább 15 - 20 éve vannak médiaboxaim. A család is megszokta és szereti. Amikor a múltkor a tcl kodijával játszottam, és egy 24p s filmmel teszteltem, bejött a feleségem és azt kérdezte miért akadozik ez? Pedig azt se tudja mi az a frekiváltás. Csak már megszokta hogy jó. Ő csak bekapcsolja a boxot megkeresni amit nézni akar és ennyi. Hangok nem érdeklik annyira, de azért a múltkor ő is bekapcsolta az erősítőt, mert szerinte tompa volt a tvn a sztereó hang.. 😃 Van akit nem is érdekel, nem vagyunk egyformák. 4 mediabox és 3 tv van itthon. Ezek mind kadenciahelyesek, és az egyik tv csak HD. Erre elég érzékeny vagyok, jobban mint a felbontásra . Ott nem zavar ha jó minőségű 720p t nézek.
-
gyűrű
addikt
válasz
mikrofon #10795 üzenetére
Persze, az is pont ugyanolyan mint a 2 milliós sony oled.. Szoftver szempontból.
Marad mind a 2 box, a shield pro, meg a CoreElec-es box..
Persze aki elvan a gyári appokkal, és nem kell neki semmi plusz, csak a streaming, meg valami bögrehangszórós csík a tv alá, annak nem kell dedikált lejátszó
Egyébként is az a jövő, a konzerv mindenegybe.. -
gyűrű
addikt
válasz
mikrofon #10790 üzenetére
Hivatalos appba sehol se lehet feliratot tenni. Ahhoz kodis kiegészítő kell, a Kodi meg nem megy kadenciahelyesen semilyen androidos tévén.
Prime-ot kipróbálhatod 1 hétig ingyen, play storból telepíthető, nekem nagyon gyenge volt. NF jó. HGO 2 hét alatt végignézhető, olyan kevés a tartalom, ha ez a maxnál is így lessz akkor az is kuka. Boxot nem úszod meg sehogy... Csak akkor ha jó neked a konzerv.. -
gyűrű
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest